Астрология и криптовалути s

Астрология и криптовалути – 2 метода за предсказване с реални примери от практиката ми

В това видео ще научите:

За Астрология и криптовалути – какво са криптоактивите/цифровите активи;

Защо и в какви отношения криптоактивите са толкова важни в нашия свят, където множество международни актове и конституции бяха погазени през последните години;

Че след като правителството на Канада замрази банкови сметки на обикновени хора (измежду които самотни майки), то създаде много опасен (противоконституционен) прецедент.

Че ако допуснем правителството да въведе цифрови валути на централните банки (CBDC), замествайки физическите пари, това ще даде на практика абсолютна власт на частните банкери, които печатат парите и ги дават назаем с лихва на правителствата.

Че ако допуснем правителството да въведе цифрова самоличност, която да измести физическата ни, това ще му даде гигантска власт. Това е така, защото то ще може да прави невалиден даден документ за самоличност, за образование, за финанси, за здраве и прочие.

Че има различни астрологични методи за предсказване на цената на криптовалутите;

Отказ от отговорност: Аз не съм финансов съветник, нищо от това не е финансов съвет. Аз съм професионален астролог, който разчита астрологичната карта и дава информация въз основа на неотменими астрологични правила. Отговорността е изцяло на клиента как и до каква степен да използва тази информация.

Препоръчани материали:

Препоръчвам цялото интервю. Тук съм избрал частта от 45 минути и 20 секунди до 1 час 1 минута и 40 секунди.

https://youtu.be/TwMGQi-e9tE?t=2721

Тук гледайте цялото видео, което е на тема 5-те форми на суверенитет. Няма значение дали сте съгласни или не с политическите виждания на Пламен Пасков. Важното е, че както тази информация важи на ниво държава, така важи и на ниво отделен човек. Съответно, тя показва какви стъпки трябва да предприеме всеки от нас, ако иска да си пази 5-те форми на суверенитет.

https://www.youtube.com/watch?v=Ephc5dfE6YQ

Мой превод от английски от първата пресконференция на живо на организаторите на Конвоят на свободата в Канада:

https://zagataastrology.com/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b2%d0%be%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *