Пребиваването в чужбина и емиграция в пълния писмен хороскоп с древна Астрология

Този пост ще покаже съдържанието на темата за пребиваването в чужбина и емиграция в Астрологията. Вече показах как изглеждат темите за брака и децата в пълния писмен хороскоп, изготвен от мен, който съдържа над 25 000 думи.

Живеем в свят където е далеч по-лесно човек да се премести в друга държава, отколкото преди 150 години, а камо ли преди 1500 години. По този начин, все повече хора прекарват време в чужбина. Все повече българи не само учат в чужбина, а се женят в чужбина, имат деца там остават. Съответно темата за емиграция в Астрологията става все по-важна. Има и градация в тази тема обаче: от обикновено пътуване в чужбина, до пребиваване в чужбина, до емигриране в чужбина и връщане в родината, до заселване за постоянно в чужбина.

Много хора биха искали да знаят дали те самите или техните деца имат индикации в хороскопите си за пребиваване в чужбина и дали ще имат повече успех и добра съдба/късмет в чужда страна.

Искам да подчертая, че  практикуващите съвременна (или дори традиционна или древна) Астрология по света масово не знаят как да разчетат тази тема. Те разчитат дали клиентът ще пътува в чужбина, само че има огромна разлика между пътуване в чужбина и пребиваване в чужбина и емиграция. Това е още по-наболял въпрос откакто България стана член на ЕС, тъй като всеки бългаски гражданин може свободно да пътува, като вече е по-лесно да се пътува и до Канада и Австралия, и прочие. По друг начин казано, дори и астролози, които се занимават сериозно и работят професионално, не могат да дадат отговор дали даден ще си остане в родината или ще пребивава в чужбина, ще емигрира и прочие.

Ето как съм подредил темата за пътуването, пребиваването в чужбина, емиграцията и прочие според древната Астрология, което е част от истински пълен писмен хороскоп, който изготвих:

Емиграция в Астрологията

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *