Канадски вирусен имунолог обяснява доколко безопасни и изследвани са ваксините срещу ковид 19

Превод и субтитри от мен на изказването на канадския вирусен имунолог Байръм Бридъл.

Кратък откъс от превода от изказването на този западен учен:

“Това, което открихме е, че това допускане, че ваксината остава в тялото, не важи за тази нова ваксинационна технология. Тя никога не е била в хора. Тези иРНК ваксини се рапространяват из цялото тяло. Това, което открихме е, че максимум 25% от дозата остава в рамото.

Знаем, че подходящи изследвания на тези ваксини срещу ковид 19 не са били провеждани.

Необичайно е, но това се базира на изследване на плъхове. И това е подходящо, като начална точка. Това не трябва да е крайната точка. Тези изследвания трябваше да се проведат поне с два модела от животни.

И е забележително, че тези ваксини срещу covid 19 не са тествани върху хора. И това изобщо не е правено със същинската формула на ваксината, която бием на децата си. Дори не е правена оценка на същинската формула на ваксината. Това, което е било оценявано е липидната технология от наночастици, а не самата ваксина.  

И също това, което хората не осъзнават, и нямаше никакви доказателства за проблеми с плодовитостта. Моделите с гризачи са тотално неподходящи за ковид 19. Те не изразяват рецептора както човеците го правят. Така че разбира се, че ще видите безопасност в такъв модел. Това е неподходящ животински модел.

Масова ваксинация на милиони здрави канадски деца изисква нивото на безопасност, свързано  с това, оценката на профила на безопасност трябва да бъде изключително висока.”

Край на превода.

Хора, моля информирайте се от този истински учен и почтен човек доколко всъщност са изследвани и дали са безопасни т. нар. ваксини срещу covid  19. Държа също да отбележа, че този учен е защитник на традиционните ваксини!

Ковидните ваксини обаче нямат нищо общо с традиционните и затова те НЕ са ваксини. ИРНК (mRNA) технологията (съдържаща се в експерименталните течности на Pfizer и Moderna) е инжекция за генна терапия. И това е признато и от произоводителите, както и наскоро от Stefan Oelrich, член на управителният съвет и президент на фармацевтичните продукти в корпорацията Bayer. Тоест иРНК технологията във ваксините срещу covid 19 променя ДНК-то на хората. Канадският учен не засяга това обаче в изказването си.

Вижте какво е станало след като Byram Bridle e казал истината за ваксините срещу ковид 19, стъпвайки на факти от резензирани медицински изследвания и статии.

Смея да твърдя, че човек, който няма достъп до такава информация, няма как да вземе истинско информирано решение. Нито за себе си, нито за децата си.

Публикувам видеото и на сайта си, който съм създал и плащам и където единствено аз решавам. Това е в случай, че фейсбук реши да го изтрие или маркира като “фалшива информация” някой ден. Повече няма да допусна моят труд и принос и бъде трит или потискан от аномници или алгоритъм на изкуствен “интелект”. Става дума за човешко здраве и животи!!

В случай, че някой ден бъде изтрито от Brighteon.com (което ме съмнява да стане, поне докато собственикът Майк Адамс е жив), ми пишете да Ви го пратя. Вградил съм субтитрите в самото видео.

Ако желаете да го гледате на цял екран, натиснете върху надписа Brighteon докато е пуснато (или натиснете върху долния линк) и след това натиснете малкото прозорче най-долу вдясно на видеото, на което пише Fullscreen (цял екран).

https://www.brighteon.com/83a6bec2-fa00-4737-868b-e97816335ce9

Ще се радвам да оставите коментар или препоръка за друго заслужаващо си видео или материал.

2 thoughts on “Канадски вирусен имунолог обяснява доколко безопасни и изследвани са ваксините срещу ковид 19”

 1. Христина

  Подробностите около рнк ваксините за ковид 19 започнаха да се изясняват вече… Ясна е картинката, но какво можем да направим от тук нататък? Спасихме се от една напаст за сметка на друго… Дори този канадски учен не предоставя “спасение” за ваксинираните с рнк. Значи нямаме никакъв избор отново.

  1. Подробностите бяха в голяма степен ясни още от самото начало, Христина. Написах дългичка статия по темата още преди 1 година:

   https://www.zagataastrology.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19/

   Що касае протоколи за евентуално премахване или поне намаляване на химиите и нано отровите в тези гмо инжекции срещу “ковид 19”, два източника, които заслужават внимание са д-р Ariyana Love и международната организация COMUSAV.
   Човек винаги има избор.

Leave a Comment

Your email address will not be published.