Краят на технологиите и живота на Земята

Кога ще дойде краят на живота на Земята? Има страшно много предсказания, теории и мнения. Трябва веднага да отбележа, че тъй няма хороскоп на планетата Земя. Следователно няма как астрологично да се определи кога нашата планета ще умре. Това Знание е търсено от много тайни общества откакто свят светува. Само че то е прекалено голямо, за да бъде позволено да бъде узнато.

Зависимостта от технологиите

Предишната ми статия „За зависимостта от технологиите” обсъди нарастващия брой хора (особено през последните 10-15 години) в астрологичните среди, които не могат да изчисляват рождени и предсказателни карти на ръка.

Те са станали до такава степен зависими от това да имат външно устройство на разположение, че ако някаква повреда се случи, тяхната практика щe спре изцяло. И това ще се случи въпреки че обичат да се занимават с тази дейност.

Несъмнено най-голямата „повреда” би била, ако всичките технологии се разрушат и вече не функцинират.

Слънчевият вятър и предсказанията на Ед Деймс и други чрез далечно виждане

Има различни сценарии, които могат до това, но най-често споменаваният е един масивен слънчев вятър. Наскоро гледах видео и аудио материали от военния от армията на САЩ Ед Деймс (Ed Dames) и неговите предсказания, правени чрез далечно наблюдаване/виждане (remote viewing). Успеваемостта на документираните му предсказания е доста добра. Той предсказа няколко глобални събития години преди да се случат. Предлагам на читателите ми да го проверят, особено това, което той нарича „Killshot” (Съкрушителният/убиващият удар). Има достатъчно информация за него и предсказанията му в интернет и youtube.com

Като цяло, „Съкрушителният удар” касае Слънцето, което ще унищожи всичките технологии и огромната част (ако не всичкия) от живота на Земята. Това явление е било наблюдавано от много хора, независими един от друг, чрез обективния метод на далечното виждане. С други думи, това събитие ше се случи. Тъй като обаче линейното време е илюзия, казвайки кога точно ще се случи е трудно и изпълнено с опасности от грешка.

За тези, които не знаят, далечното виждане (и други психични методи за събиране на информация) са били използвани в продължение на десетилетия от военните на САЩ и Съветския Съюз (и други). Всъщност, такива методи са били използвани от тайните от общества в продължение на хилядолетия (под различни имена), но да не се отклонявам от темата.

краят на живота на Земята

Обичайните ми благодарности към сайта за безплатни картинки и автора на картинката:

https://pixabay.com/photos/solar-flare-flare-explosion-67532/

Що касае това кога Слънцето ще унищожи всичките технологии и живота на Земята, някои казват, че е това ще настъпи много по-скоро, отколкото повечето хора си мислят. Може и да не става въпрос за векове или дори десетилетия, а за години.

До колко краят на технологиите ще повлияе на вашия живот?

Както и да е, не е важно за предмета на тази статия дали това ще се случи, макар че наистина се надявам то да стане (отърваването от всичките сателити, камери, изкуствени пари, облъчващите нечовешко базирани технологии и т.н. ще бъде такова удоволствие). Това, което е важно, е дали вие сте подготвени. Ако някакъв живот оцелее на тази планета, ще можете ли да практикувате това, което обичате?

Ами ако решите тогава да се научите как да изчислявате на ръка, но няма останали ефемериди? Тоест книгите са унищожени? Същото важи и за таблиците с домове и атласите с координати. Ако има някои останали, но те са в далечни страни и континенти? Не знам за кораби, но няма да има самолети, няма да има интернет. Ами ако дори няма и пощи?

Обаче, ако разполагате с тези фундаментални (и евтини) книги, няма да трябва да се тревожите. Подобно на това и ако имате солидна библиотека от физически книги и курсове по Астрология и китайска Метафизика.

Не е нужно да се спомене, че всичко това би ви било от полза само че при положение, че сте оцелели!

Заключение

Като се тегли чертата: самодостатъчни ли сте във вашата практика по Астрология, китайска Метафизика, Таро и други? Ако краят на живота на Земята дойде скоро, ще съжалявате ли?

Щастливи ли сте и чувствате ли се изпълнени в правенето на това, с което се занимавате? Бихте ли имали неща, за които съжалявате? Поне що касае тези, ако умрете утре или следващата година?

Ако наистина, истински, сте щастливи, както съм аз, и подобно на това сте преодоляли страхът от смъртта на тялото ви, тогава това, което идва, ще бъде едно много специално и ценно преживяване!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *