мунданната Астрология подчинява рождената s

До каква степен мунданната Астрология подчинява рождената

Тази кратка статия е за това до каква степен мунданната Астрология подчинява рождената Астрология в настоящата глобална ситуация с “covid 19”.


Какво е мунданна Астрология

Мунданната Астрология, известна още като световна Астрология, се занимава с целия свят, тя също така се занимава с отделни нации, появата на религии, династии, национални владетели и т.н. Това е най-висшата форма на Астрологията. Много, много малко хора по света са напълно обучени в нея. Знанията и прозренията на този клон винаги са били въпроси с национално значение. Под мунданна Астрология, разбира се, имам предвид древните вавилонски, елинистични и персоарабски методи, а не съвременните.


До каква степен мунданната Астрология подчинява рождената Астрология

Всички астрологични автори казват, че мунданната Астрология има приоритет над наталната, защото по-голямото винаги подчинява по-малкото. Това е здрав разум, разбира се. Моето разглеждане на темата обаче е до каква степен това се случва. С други думи, кога световните конфигурации и ситуация стават толкова непреодолими, че да правят рождените карти на хората почти безсилни?

Помислих как да илюстрирам моята теза с картинка и ето какво измислих:

 

мунданната Астрология подчинява рождената


Съответно, кога дадено отделно дърво става изцяло подчинено на гората? Може ли да оцелее и дори да просперира, ако гората е застрашена и/или нападната и/или повредена?


Глобалната ситуация с “covid 19”

Не знам отговора на въпроса до каква степен мунданната Астрология подчинява рождената Астрология, но това, което е ясно е, че настоящата глобална ситуация  с “covid 19” е огромно събитие в световната история. В края на краищата то осакати световната икономика и остави без работа стотици милиони хора.

Сега, за целите на тази статия, няма значение дали такова нещо като „covid 19“ наистина съществува. Няма значение какво всъщност открива PCR тестът. Същото важи и за степента, до която е оправдано да се поставя „covid 19“ в смъртния акт, когато починалият е имал други, много по-сериозни заболявания. Важни са последиците и резултатите от затварянето в световен мащаб, които виждаме ежедневно и които никой не може да отрече.

Причината, поради която пиша тази статия, е, че знам за хора и бизнеси, които всъщност изкарват повече по време на тази глобална ситуация с „covid 19“. Също така получавах маркетингови имейли от хора в онлайн индустрията, които споменават конкретни видове бизнеси, които печелеха повече по време на затварянето и продължават да изкарват повече също след него.

И така, как може да се обясни това предвид заглавието на статията? Е, отговорът се крие разбира се в рождените хороскопи на тези хора и собственици на фирми. Ако те са в добри цикли/управлявани от благотворни планети или елементи, и дори по-добре, ако търсенето на техните услуги и стоки се е увеличило поради въпросната ситуация, те действително биха реализирали значителни печалби през този период.

Като такава, макар мунданната Астрология да подчинява нашите индивидуални хороскопи, тя не ги прави напълно подчинени, както показва тази глобална криза.


Дали “covid 19” можеше да се предскаже

Отговорът е да, разбира се, но само благодарение на мунданната Астрология. Аз обаче не практикувам този тип Астрология. Въпреки това, аз знаех, че тази година предстои нещо лошо, и то в глобален план. Как така? Е, поради моите познания по клона от китайската Астрология – Четирите стълба на съдбата.

Тази година е тази на Ян Металния Плъх, започваща от 4 февруари 2020 г. до 3 февруари 2021 г. Плъхът е кардинална Вода и Водата управлява емоцията на страха. Точно както в древната Астрология има 12 зодии, в китайската астрология има 12 земни клона/ китайски зодии. Става въпрос за това, че това е 12-годишен цикъл на звездата на Юпитер.

Ето как изглежда годишната карта за тази година, изчислена за нейното начало, подобно на ингресните/сезонните карти в мунданната Астрология:2020 година на Ян Металния Плъх

Последният Плъх беше Ян Земен Плъх през 2008 година. Земята управлява недвижимите имоти, а Плъхът управлява Зимата, която започва на 6-7 ноември всяка година в китайския слънчев календар. Имам предвид световната икономическа криза и балона на недвижимите имоти от 2008 година. Някои хора действително го причиниха умишлено, точно както Федералният резерв причини Голямата депресия от 1929 г., въпреки че им отне повече от 70 години да си го признаят.

Както казах, тази година е на Ян Металния Плъх. Металът управлява гръдния кош и белите дробове, а Плъхът е Вода, управлява зимния сезон и емоцията на страха. Със сигурност има и други астрологични фактори, но тази информация трябва да се посочи.

Знам също, че Румен Колев направи видео лекция за 15-17-годишния цикъл на звездата на Марс във вавилонската Астрология и как „sars“ от 2003 г. се свързва с „covid 19“, но все още не съм го гледал. Освен това не съм търсил какво са писали други астролози по темата „covid 19“.


Заключение

Надявам се, че тази статия поне донякъде ви е повдигнала настроението. Това са предизвикателни времена със сигурност. Някои мои приятели и познати се свързаха с мен и ми казаха колко им втръснало от непрекъснатите опити за всяване на страх и постоянното говорене и писане за „covid 19“, сякаш нищо друго не се случва на нашата планета. Попитаха ме и как се справям с тези времена и какъв съвет мога да дам. Ето го:

 

съвет от ЗагатаМоите обичайни благодарности на този уебсайт и на авторите за безплатните картинки:

https://pixabay.com/photos/fog-coniferous-forest-spruce-forest-3622519/

https://pixabay.com/photos/list-note-office-business-suit-3205464/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *