Коя е най духовната Астрология: древната, индийската, китайската или съвременната?

 

Коя е най-духовната Астрология? Дали е древната, индийската, китайската или съвременната?

Коя Астрология съдържа най-много реални и практически приложими правила за разчитане на духовния път и смисъла на живота, какво се разбира под това и защо е нужен различен прочит на хороскопа от обичайния при такава консултация.

Коя е тази Астрология, която може да говори за живота като цяло, както и да го разбива на дългогодишни и по-малки периоди. Коя е тази, която дава възможност да се определя кога ще има активация за откриването на делото на живота, както и кои периоди и години ще са най-значими в духовен аспект.

Коя Астрология може да разкрива информация какви психични дарби може да притежава даден човек, кой от елементите най-много му се отдава за духовни практики и към какъв вид Гадаене би бил привлечен.

Коя Астрология може да определя дали човек е податлив на атаки с уроки или черна Магия или дали самият той/тя е способен на такива.

Проверявайте щателно астролозите, които критикуват или говорят на подобни теми и дали самите те спазват правилото на редактора, предлагайки духовни консултации. В случай, че предлагат, правят ли го с източници, или го правят с иновации и интуиция?

Трите съдби в гръцката митология:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D0%B9%D1%80%D0%B8

Консултацията за духовен път и смисъл на живота, предлагана и изготвяна от мен

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *