Намиране на изгубени животни и вещи с Астрология

В тази статия ще разгледам темата за намиране на изгубени животни с Астрология. Това е една от впечатляващите способности на Астрологията. Прави се чрез въпросния/хорарния клон. Тоест не се използва рожден хороскоп, а се взема моментът, в който астрологът разбере въпроса на клиента. Това е раждането на въпроса – неговият “хороскоп”, ако щете. Могат да се откриват и изгубени вещи с Астрология, но това ще е предмет на друга статия.

Преди години написах подробна статия за тънкостите на въпросната Астрология. В нея разгледах важността на точното формулиране на въпроса, както и абсолютно задължителното активно участие от страна на питащата страна. Съветвам ви да я прочетете преди да продължите напред.

Полагане на нужните усилия от клиента за намиране на изгубения домашен любимец или вещ с Астрология

Настоящата статия е продиктувана от няколко случки през последните дни. Става дума за това, че дадени хора са изгубили своя домашен любимец, или вещ, била тя бижу, пръстен, мобилен телефон, ключове, флашка, старинен предмет и прочие. Те не знаят къде е този любимец или предмет. Не знаят нито дали е откраднат или не, дали ще си го върнат и прочие.

За тях е много важно да го открият или, в случая на животно, поне да разберат дали е живо или не. Не само това, а те предлагат парично възнаграждение (в някои случаи голяма сума) на този, който им даде вярна информация и/или помогне да си намерят животното или предмет.  С други думи, тези хора са положили доста усилия в откриването на липсващото/загубеното куче, котка, вещ и така нататък.

Тук идва ключовият момент. Да, тези хора безспорно ги боли и/или са много тъжни, особено ако става дума за загубено животно. Според тях, те са направили всичко възможно да го открият. Работата е там, че според въпросната Астрология, те не са положили нужните усилия. И това не го казвам по един безразличен начин, а напротив. Аз съм някой, на когото се е случвало, повече от веднъж, домашният любимец да изчезне. Мисълта ми е, че собствениците на домашния любимец или вещ, макар да са лепили съобщения, да са писали постове в интернет, форуми, фейсбук, туитър и така нататък, те не са търсили астролог с въпросна Астрология, който да им помогне. А това е задължително условие за намиране на животни с Астрология.

намиране на животни с Астрология

Обичайните ми благодарности към този сайт за снимките:

https://pixabay.com/en/seashore-cat-looking-man-walking-1784263/

https://pixabay.com/en/dog-mammals-animal-kingdom-canidae-3071000/

https://pixabay.com/en/jewelry-diamond-jewel-gemstone-2792854/

Реален пример за изгубено куче и защо не мога да помогна без хората да ме потърсят, използвайки си свободната воля

Мои приятели, които знаят, че едно от нещата с които се занимавам е намиране на изгубени животни и вещи с Астрология, ми казаха, че кучето на техни приятели е изчезнало. Търсили са навсякъде, залепили съобщения в града, написали са в интернет също и така нататък. Тези мои приятели ми предложиха да разбера какво е станало чрез въпросния клон. Отговорих им веднага, че това не може да стане, защото хората с изгубеното куче не са ме потърсили. Моите хора ми отвърнаха, че приятелите им са им казали, че са готови да търсят всякаква помощ.

Ето го вторият ключов момент. Ако моите приятели кажат на собствениците на изгубеното куче за мен и те дойдат при мен, не бих се наел да им помогна. Защо? Защото вероятността от празна карта (обяснена в предната статия, но общо казано = невалиден въпрос = грешен отговор) е огромна.

Моите приятели отказват да приемат, че ситуацията е такава и че в този случай Астрологията не може да помогне да се намери липсващия домашен любимец. Дали отказват или не обаче, както им обясних, ситуацията е такава, каквото е и не аз съм измислил правилата. Хората с липсващия домашен любимец или предмет трябва да положат усилието да намерят астролог с хорарна Астрология, който да им разреши въпроса с изчезналото куче. Дали ще съм аз или някой друг (стига да има нужните умения разбира се) е без значение.

Някои астролози предпочитат през интернет да действат, други по телефона, трети на място и прочие. Важното е, че нужната информация за съответния астролог е налична в публичното пространство. Това, което остава е въпросния човек да си използва свободната воля и да търси. Например, те ме питаха какво ще излезе ако човек напише „астролог в русе”, или „астрология в русе”. Моят отговор е, че този, който трябва да ме намери, ще ме намери. Съответно, този, който търси помощ, без значение от кого, може да намери такава.

Втори пример за изгубено куче, като собственикът предлага голяма награда

За да дам още по-красноречив (отново истински) пример: на втори човек е изчезнал домашният любимец и той предлага значителна сума за вярна информация относно животното. Дори и да исках разбера какво става с животното и съответно да взема голямата сума, това няма как да стане. Отново, това са правилата на Астрологията, най-древната наука. Тези правила са много над човешката алчност и жажда за показност. В случай че този човек намери астролог с въпросния клон, който да му разреши въпроса с липсващото куче, тогава този астролог има право да вземе голямата сума.

Да, астрологът е използвал уменията си за намиране на животни с Астрология и има право да вземе награата, но къде отива етиката обаче?

Аз категорично не бих приел голямата сума, а бих взел колкото вземам обичайно. Защо?

Защото Астрологията (както и други подобни методи за предсказване и/или гадаене) не са предназначени за забогатяване. Разбира се, намирането на изгубени животни и предмети с Астрология изисква доста знания и умения и е справедливо да има обмен на енергия (било то под формата на пари, храна, подаръци и прочие) от страна на клиента, но има доста неща по-важни от парите. Едно от тях е чувството да помогнеш и да направиш разлика в живота на някого. Правейки това от изцяло материални намерения, опозорява астролога и го превръща в нищо повече от един наемник, търсещ най-високата цена.

Заключение

В заключение, при положение, че сте вече сте търсили изгубеното животно или предмет, ако искате да разчитате на астрологичния подход, тоест за да може (въпросната) Астрология да ви помогне с откриването им, вие сте тези, които активно трябва да търсите практикуващ, който да ви разреши въпроса. Това е така, защото, от астрологична гледна точка, всичките залепени съобщения из града, всичките писаници в интернет, фейсбук, туитър и прочие, не се броят за активно търсене, тъй като астрологът е единствено този, който може да разчете знаците на небесата и да ви даде вярната информация.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *