Gina Goad

Канадският учен Gina Goad пред Градския съвет относно Нюрнбергският кодекс, здравето и човешките права

Превод и субтитри от мен на изказването на канадския учен Джина Гоуд пред Градския съвет относно Нюрнбергският кодекс, здравето и човешките права в сегашната ситуация.

Gina Goad направи това изказване на 2 септември 2021г в град Dawson Creek, Канада. Видеото бързо събра 200 хиляди гледания преди да бъде свалено. Ествествено, причината е, че онези се насраха в гащите като видяха тази жена учен да говори толкова директно и дръзко! Всякакви “fact checkers” и твърдения за “фалшива информация” са точно  това – фалшиви, платени отвън подлоги, които също нарушават множество закони и международни актове на правото. Като такива, те също трябва да бъдат подведени под отговорност, като според Нюрнбергският кодекс наказанието за това е доживотен затвор или смърт.

Говорим за много милиони човешки животи, a вече и на деца, които са заплашени от сериозни трамви, стерилност, инвалидност и смърт заради тези инжекции срещу т. нар. ковид 19. Маргинализиране, цензуриране или триене на информация, която би могла да помогне на хората да направят свободен и информиран избор, е особено тежко престъпление. 

Анонимните “специалисти”/чистачи на Фейсбук оцениха видеото като съдържащо “фалшива информация”, въпреки че то все още не е изтрито от YT. Там видеото е скрито и не излиза веднага като се напише Gina Goad. Даже от FB не ми позволиха да пусна видеото с този линк от видео канала Brighteon.com, който за тях е табу! По тази причина го пускам в моя сайт, който аз съм създал и плащам, и където единствено аз решавам.

В случай, че някой ден бъде изтрито от Brighteon.com (което ме съмнява да стане, поне докато собственикът Майк Адамс е жив), ми пишете да Ви го пратя. Вградил съм субтитрите в самото видео.

Ако желаете да го гледате на цял екран, натиснете върху надписа Brighteon докато е пуснато (или натиснете върху долния линк) и след това натиснете малкото прозорче най-долу вдясно на видеото, на което пише Fullscreen (цял екран).

https://www.brighteon.com/c303106f-a68b-4feb-b5a0-fbfce312cd35

Ще се радвам да оставите коментар или препоръка за друго заслужаващо си видео или материал.

Leave a Comment

Your email address will not be published.