Обратна връзка от клиентиОбратна връзка от клиенти - услуги с астрология

Тази страница ще включва единствено обратна връзка от мои клиенти под формата на публикувани коментари от тях. Имейл адресите им няма да се публикуват, а само името и евентуално града, от който са. Има хора, на които не им е комфортно да си дават имената след като получат астрологични услуги от мен. Някои заемат публични длъжности, други го правят по съображения за поверителност. В такива случаи, тези, които решат да оставят обратна връзка, го правят с инициалите на имената си. Винаги ще гарантирам за поверителността на клиентите си.      

Моля имайте предвид, че оставянето на обратна връзка варира според услугата. Някои астрологични предсказания отнемат години докато се сбъднат, годишните отнемат до 1 година, а разрешаването на отговор на въпрос може да отнеме месеци. Най-кратките траят дни. 

1 thought on “Обратна връзка от клиенти”

  1. Потърсих Александър за консултация относно професионалната ми ориентация и това, които ми каза той, ме накара не само обективно да оценя в кои сфери и дейности мога да оставя моя принос към света, но и дълбоко да се вгледам в себе си и да видя неща, които съм скривала от самата мен или за които не съм подозирала. Той ме запозна и с китайската интерпретация на моя хороскоп, която за мое учудване доста логично ме описа и то не от същата перспектива на класическата астрология. Това ми даде по-всеобхватен поглед върху моите способности и предизвикателствата, които ме очакват, и ми даде спокойствието да знам накъде да следвам пътя ми в живота. Получих знание и смирение и съм благодарна на Александър.

Leave a Reply

Your email address will not be published.