Обратна връзка от клиентиОбратна връзка от клиенти - услуги с астрология

Тази страница ще включва единствено обратна връзка от мои клиенти под формата на изпратени коментари от тях. Имейл адресите им няма да се публикуват, а само името и евентуално града, от който са.

Моля имайте предвид, че оставянето на обратна връзка варира според услугата. Някои астрологични предсказания отнемат години докато се сбъднат, годишните отнемат до 1 година, а разрешаването на отговор на въпрос може да отнеме месеци. Най-кратките траят дни. 

1 thought on “Обратна връзка от клиенти”

  1. Потърсих Александър за консултация относно професионалната ми ориентация и това, които ми каза той, ме накара не само обективно да оценя в кои сфери и дейности мога да оставя моя принос към света, но и дълбоко да се вгледам в себе си и да видя неща, които съм скривала от самата мен или за които не съм подозирала. Той ме запозна и с китайската интерпретация на моя хороскоп, която за мое учудване доста логично ме описа и то не от същата перспектива на класическата астрология. Това ми даде по-всеобхватен поглед върху моите способности и предизвикателствата, които ме очакват, и ми даде спокойствието да знам накъде да следвам пътя ми в живота. Получих знание и смирение и съм благодарна на Александър.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *