Обратна връзка от клиентиОбратна връзка от клиенти - услуги с астрология

Тази страница ще включва единствено обратна връзка от мои клиенти под формата на публикувани коментари от тях. Имейл адресите им няма да се публикуват, а само името и евентуално града, от който са. Има хора, на които не им е комфортно да си дават имената след като получат астрологични услуги от мен. Някои заемат публични длъжности, други го правят по съображения за поверителност. В такива случаи, тези, които решат да оставят обратна връзка, го правят с инициалите на имената си. Винаги ще гарантирам за поверителността на клиентите си.      

Моля имайте предвид, че оставянето на обратна връзка варира според услугата. Някои астрологични предсказания отнемат години докато се сбъднат, годишните отнемат до 1 година, а разрешаването на отговор на въпрос може да отнеме месеци. Най-кратките траят дни. 

3 thoughts on “Обратна връзка от клиенти”

 1. Потърсих Александър за консултация относно професионалната ми ориентация и това, които ми каза той, ме накара не само обективно да оценя в кои сфери и дейности мога да оставя моя принос към света, но и дълбоко да се вгледам в себе си и да видя неща, които съм скривала от самата мен или за които не съм подозирала. Той ме запозна и с китайската интерпретация на моя хороскоп, която за мое учудване доста логично ме описа и то не от същата перспектива на класическата астрология. Това ми даде по-всеобхватен поглед върху моите способности и предизвикателствата, които ме очакват, и ми даде спокойствието да знам накъде да следвам пътя ми в живота. Получих знание и смирение и съм благодарна на Александър.

 2. Ирина Иванова

  Светлинни години различно и далечно от обичайните повърхностни тълкувания и клишета с които работят дори водещи имена в съвременната западна Астрология.
  Използването на многобройни, древни сигурно колкото света техники и похвати, които неусетно рисуват картината на нашата изначална, най- дълбока и неизменяема същност и нейния път през Времето и Пространството наречени Живот, примордиалните архетипи, които обуславят светоусещането ни и повлияват изборите, които правим. Картина, чиято конкретика и безапелационна истинност те карат да настръхниш…Безценно!

  След консултацията, осъзавайки годините неимоверен труд, които със сигурност стоят зад натрупването на толкова внушителни и неконвенционални познания и брилянтния ум, който е необходим за съхранението и практическото им използване, останах не просто прятно изненадана, останах изпълнена с възторг и възхищение!

  Благодаря, Зага!

 3. Немалко пъти съм ползвал астрологичните услуги на Загата през годините. Ще споделя няколко различни примера.

  В единия случай го попитах дали да си остана на тогавашната квартира в чужбина или да приема предложението на работодателя ми, който ми предлагаше квартира. Имах потенциални притеснения от една стара жена, за която се носеше слух, че се занимава с нечисти неща. Отговорът на Загата беше категоричен: стой си на текущата квартира, защото ако се преместиш, ще станеш като слуга на работодателя ти. Радвам се, че го послушах, защото предсказанието му се оказа абсолютно точно.

  В друг случай го попитах дали да остана на настоящата си работа или да я сменя с конкретна друга. Отговорът му беше категоричен: остани където си, колкото и да е трудно тук, защото другата е много по-зле. Отново Загата се оказа прав.

  Най-скорошният случай: изхарчих сума ти пари, пътувайки до различни медицински специалисти в различни градове в България, както и до един в чужбина. Всички ми казваха, че трябва да се подложа на операция заради здравословен проблем. Междувременно пробвах и с различни натурални методи, но не ми помогнаха особено. След толкова усилия, у мен накрая изникна познатото чувство и нужда да разреша този въпрос най-сетне. Зададох конкретния си въпрос на Загата: да се подложа ли на операция или не? Загата ми обясни, че астрологичната карта ясно сочи да не се подлагам на операция. Даже категорично показва, че операцията ще ми навреди на тялото. Не можех да поема този риск, тъй като имаше вероятност да остана инвалид! Доверих се на астрологичните умения на Загата за пореден път. След около месец ще станат 3 години откакто зададох му въпроса си и потвърждавам, че предсказанието на Загата се оказа точно. Намерих други натурални методи, които ми помогнаха и продължих ползвотворно живота си, с активно спортуване, без да се подлагам на операция.

  Това е част от моя опит и причина да препоръчвам астролога Загата. Въпросните му предсказания са в писмена форма и до ден днешен стоят на моя имейл.

  Г. М., Русе

Leave a Reply

Your email address will not be published.