Китайска Метафизика и проблеми с плодовитостта

Написах статия, публикувана миналата година, oзаглавена “Древна Астрология и проблеми с плодовитостта и зачеването“. Препоръчвам я на онези, които не са я прочели. В нея ще видят древния западен астрологичен подход за успешно имане на деца. Те също ще видят, че макар тези системи за Съдбата да изглеждат много различни, подходът е буквално същият. Разликата е Земният Късмет, тоест средата и Фън Шуей. Фактът, че трябва да се следва ясен набор от правила, а не някакъв произволен метод на базата на “интуиция”, не би трябвало да е изненада. В крайна сметка, някой отдавна е изобретил колелото. Хората се сблъскват с проблеми, свързани с плодовитостта и зачеването, от незапомнени времена.

Проблеми с плодовитостта и защо е ключово да се вземат предвид и трите фактора в китайската Метазифика

Преди да дам метода как китайската Mетафизика се занимава с проблема с имането на деца, искам отново да подчертая това, което написах в предишната ми статия. Тоест, винаги трябва да се вземат заедно трите Късмета. Те са Небесният, Човешкият и Земният. Голяма част от практикуващите Фън Шуей пренебрегват Небесния Късмет.  Имам предвид Четирите Стълба на Съдбата или Императорската Астрология. Вярвате или не, в някои от тези специалисти/майстори по Фън Шуей са дори в Азия.

Пренебрегването на рождения хороскоп често води до взетите мерки до неуспех. Защо? Защото тези Фън Шуей специалисти не вземат под внимание, че хората, които имат един и същ Фън Шуей, ще реагират различно на влиянията. Причина за това хороскопите на тези хора, които са се различават един от друг. И все пак, въпреки неуспеха и непълно свършената работа, тези Фън Шуй “майстори” получават солидното си заплащане и се насочват към следващите клиенти.

Хора от всички сфери на живота имат проблеми с плодовитостта и зачеването. Интересното е, че поради материалистичните възгледи, разпространявани от медиите, човек е подвеждан към погрешни вярвания. Тоест, че имането на много пари поставя хората в по-добра позиция да имат бебе, за разлика от някой, който не може да си позволи ин витро или други скъпи процедури. Това не е вярно. Проблемите със зачеването и стерилитета показват, е, че дори и с всичките пари и грижи на света, дори с цялото желание човек/двойката има бебе, има външни фактори, които пречат това да се случи.

Защо проблемът с имането на деца и безплодието не може да се разреши със силното желание за това или с притежаването на богатство

Искането на нещо от цялото си сърце не гарантира, че ще го имате. Това е тотално противоположно на вярванията на движението Нова Епоха. Имам предвид създаването на собствената реалност – нещо, което съм изследвал преди. Точно тези външни фактори, известни като Съдбите, са предмет на древната Астрология и китайската Метафизика. Казано по друг начин, нужна ви е благословията на Небето.

Сега, благословията на Небето, показвана китайската Астрология за тази статия, се състои от два елемента: рожден и динамичен. Рожденият показва възможностите на човек да има каквото и да било в живота, в този случай деца. Динамичният показва тайминга, тоест точния период, когато има вероятност човек да има деца. Ясно е, че хората, които имат проблеми с плодовитостта и зачеването, имат рождено обещание за това. В резултат на това, те се нуждаят от (външна) помощ, за да максимизират съдбата си в това отношение. Тази помощ е под формата на точния тайминг/момент за правене за бебе.

Правилното синхронизиране включва както Небесния, така и Човешкия Късмет. Това е така, защото включва хороскопите на въпросните хора, както и кога да действат, за да имат бебе. Последното се вижда от китайския метод за избиране на благоприятна дата, известен още като ZeRi. Не само това, но и Земният Късмет трябва поне да не пречи. С други думи, ако не допринася, то поне не трябва да пречи на правенето на деца. Земният Късмет е, както споменах, Фън Шуей, средата, в която живеят хората.

Благодаря на този уебсайт за страхотните безплатни картинки:

https://pixabay.com/en/feet-children-s-feet-baby-barefoot-619399/

проблеми с плодовитостта - китайска Метафизика

Какво е необходимо, за да се реши проблема със зачеването и успешното раждане на дете

Обединявайки нещата, начинът да имате бебе, е да вземете максимума от 3-те Късмета. Те са Небесният (Астрологията), Човешкият (избирайки да направиш нещо по въпроса и да го направиш на правилното място, време и с точния човек) и Земният (Фън Шуей).

Това означава, че трябва да се разчетат китайските хороскопи Четирите Стълба на Съдбата на тези, които искат да имат бебе. Отново, това включва и двамата души, защото отнема двама души, за да направят бебе. След това трябва да се разгледа Фън Шуей на домовете им. Това включва измерване с компас, начертаване на жилищния план по мащаб и изследване на външната среда на дома.

Целта е практикуващия да се увери, че няма сериозна негативна енергия /Ша Ци, която наранява дома, с акцент върху спалнята. Разбира се, практикуващият не може да си позволи да игнорира лицевата посока на дома и външната врата. Аз също разглеждам сектора, свързан с плодовитостта, а именно Кан.

След това трябва да се синхронизират показанията, показани от двата китайски хороскопа по отношение на тайминга. Чак след това практикуващият може да продължи и да избере благоприятни дати чрез метода за избиране на такива.

Как прекомерното желание за зачеване може да има неблагоприятни ефекти, особено когато моментът за това не е дошъл

И накрая, но много важно, трябва да се обърне допълнително внимание на Човешкия Късмет. Известно е, че жените, по-специално поради физиологията и биологичния им часовник, са по-податливи на стреса и на високите очаквания за имане на дете. Това може, и дава, негативно влияние върху крайния резултат, като ги дисбалансира енергично и следователно хормонално. Жените наистина трябва да разберат, а не само да регистрират изречените думи, че има тайминг/точен момент за всичко в живота. Ако той е сгрешен, крайният резултат или няма да се случи, или няма да бъде траен.

Искането човек да има дете на всяка цена, въпреки няколко неуспешни опита, е знак, че или таймингът е сгрешен, или не е писано да стане. Само чрез разчитането на съдбата, показана в рождената карта, може да се отговори на този въпрос. Не забравяйте, че Астрологията изучава Мандата на Небето. Като го пренебрегвате или, по-лошо, като се борите срещу него, вие се борите срещу Природата. Това е битка, която малцина, ако има такива, могат да спечелят, като онези, които го правят, накрая съжаляват за всичките си усилия.

Фактори за изследване за имане на деца в Четирите стълба на съдбата

Контролиращият елемент за мъжете и Производителният елемент за жените са ключовите фактори, които трябва да се изследват. Към тях се добавя и Часовият Стълб във всяка китайска рождена карта, тъй като той представлява децата. Има десетки афоризми в китайските астрологичични класически текстове.  Те обаче изискват високо ниво на умения Четирите Стълба на Съдбата. Не забравяйте, че първото нещо, което трябва да се направи, когато се разчита хороскопа по “Четирите Стълба на Съдбата“, е да се определите структурата, към която принадлежи. Без това, не може да се определят благоприятните и неблагоприятните елементи. Без да се знаят кои са, човек не може да прилага афоризмите, защото всички те са условни.

Подробността на метода за раждане на бебе в китайската Метафизика

Така че, ето ви го методът. Това е пълният метод на китайската Метафизика за получаване на каквото и да било, стига да е обещано в рождената карта на въпросния човек. Разбира се, могат да се добавят и други дисциплини, по-специално от клона Гадаене, като Ки Мен Дун Джиа/Ци Мън Дун Дзя/Qi Men Dun Jia, И Дзин и т.н., но те са вторични и третични и са подчинени на Небесния Късмет.

Забележете колко подробен е методът. Не всички хора са готови да предприемат всичките необходими стъпки. Срещал съм хора, които са похарчили много пари с надеждата да имат бебе, (най-вече чрез ин витро) и не са имали резултати. Сякаш те са свикнали с процедурата въпреки повтарящия й се неуспех и не желаят да предприемат друг подход. Някои от тях могат да оправдаят своя отказ, като казват, че подходът на китайската Метафизика струва много пари. Tова очевидно не е така, в сравнение с колко вече са изхарчили, да не говорим за отрицателните последици за здравето, които това е имало върху телата им.

Обобщавайки, за да се постигне каквото и да било нещо, което е наистина важно и променящо живота, човек трябва едновременно да се съобразява със и да използва Небето, Човека и Земята. Най-малкото трябва да се увери, че никой от трите Късмета, преди всичко Небесният, не пречи на това, което иска да получи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *