Пълни писмени хороскопи с древна и китайска Астрология

Бележка: За да се направи рожден хороскоп са нужни часът и минутата, денят, месецът, годината на раждане и мястото на раждане. Ако часът и минутата на раждане са приблизителни, хороскопът трябва да се ректифицира. Ако въобще не се знаят е възможно да се възстановят. Аз съм един от малкото в света, които предлагат услуги за ректификация без каквото и да било време за раждане.

Тази статия има за цел да предостави допълнителна информация относно що е това пълни писмени хороскопи.

Писмени хороскопи – какво НЕ са

В наши дни, не само в астрологични среди, има тарикати. Това са хора, които се възползват от незнанието на обществото и предлагат нищо срещу нещо. Нищото обаче е опаковано и украсено със скъпа обвивка. В случая имам предвид хороскопи, писани/генерирани реално от компютър. Астрологията е комплексна и изискваща наука, описваща цялата съдба на човека. Няма как да се вземат предвид всичките пластове от разчитането на рождената карта. Да, някой човек е вкарвал информацията, но по изключително общ начин и такъв, който не взема предвид множеството фактори и противоречия.

Просто данните се вкарват и компютърът/програмата „изплюва” хороскопа. Това нанася изключителни вреди върху Астрологията, защото я представя по един крайно ограничен и несериозен начин. На всичкото отгоре, езикът по който са написани тези хороскопи неизменно е психологически. Разбира се, че е. Страници описания се изписват, които реално нямат основа и потвърдимост (проверете за ефекта на Барнум).

Отново, това няма нищо общо с истинската Астрология. Това, което клиентът чувства към хората от живота им по никакъв начин не променя хороскопа. Това са хора отделни от клиента, с отделни характери и животи. Да бъдат обезличени до психологически проекции на въпросния човек е грубо неуважаване на тяхната идентичност.

Проблеми с компютърно генерираните хороскопи

Проблемът е, че на хората не им се казва, че това е съвременна психологическа астрология и че в хороскопа няма никаква конкретика. На тях не им се казва, че има други видове Астрология, които се занимават с обективната реалност и предоставят конкретна информация. Това, което те четат е, че “тази технология е уникална и генерира или “интерпретира” хороскопа по същия начин, по който професионалните астролози го правят по време на консултирането с клиент.” За ефект са добавени и астролози, които са известни със своето писане, а не умения. И воала – клиентът сигурно ще се “хване на въдицата”.

Какво е пълен писмен хороскоп

Обратно на това, истинските пълни писмени хороскопи се пишат от мен и никой друг. Разбира се, използвам древни астрологични книги, чиито заглавия и автори давам, но дотам. Нито една книга, без значение колко ценна, не може да обедини множеството фактори, които трябва да се вземат предвид.

пълни писмени хороскопи с дренва или китайска Астрология

Друга ключова разлика е, че информацията е конкретна при въпросните пълни писмени хороскопи. Или е вярна, или не е. Пример: или приятелите на родения се занимават с наука, образовани са и не си падат по забавленията и така нататък, или това не е така. Друг пример: или клиентът среща гаджетата си в чужбина, при пътуване и/или те са чужденци и прочие, или това не е така.

Друга разлика е, че отнема около 2 месеца, за да се напише пълен рожден хороскоп. Тези 60-80 страници не могат да се напишат веднага. Трябва да се гледа за многото противоречия и кои от тях фаворизират дадена планетарна конфигурация спрямо друга. Информацията трябва да отлежи и да се систематиризира.

Пълни писмени хороскопи срещу астрологични консултации

Голямата разлика спрямо консултациите от по 1-2 часа е, че написаната дума остава и че, пълният хороскоп включва целия ви живот. Консултацията, от друга страна, предлага общ поглед върху живота + разглеждане на 2-3 теми. Макар едва ли доста теми да се активират през въпросния период, ще дойде момент в който други теми от рождената карта ще излязат на преден план. Съответно, трябва да се знае не само какво да се очаква, а кога ще стане това и какво можете да направите по въпроса. Подобни предизвикателства е възможно да се разрешат и чрез астрологична консултация, но единствено ако идвате всяка година за рождения ви ден.

Което ме довежда до важната точка, която загатнах в предната статия. Не мога да подчертая колко е важно човек да си познава съдбата във всички сфери. Точно както е невъзможно да се пазариш със или да надхитриш човек, с който нямаш реален контакт, абсолютно невъзможно е човек да надхитри съдбата, ако не познава своите собствени ограничения, както и въшните граници, поставени от нея.

Ето съдържанието на темите на един пълен писмен хороскоп (с древна западна ). Имайте предвид, че няма да срещнете подредбата на темите по абсолютно същия начин в древните книги. Определено прави разлика с кои се започва, кои са по средата и с кои се свършва.

 пълен писмен хороскоп с древна западна Астрология

Заключение

Накрая, за разлика от краткотрайните консултации, при пълните писмени хороскопи взаимоотношенията с клиента са по-дълбоки и (по-често) дълготрайни. Запазвам си правото да откажа разчитането на рождената карта на всеки един човек. Парите идват и си отиват, но взетите решения не могат да се преобърнат и ценостната ми система е определяща за мен.

Ако някой търси да се възползва от друг човек, как да измами, открадне или изманипулира без да бъде хванат, такъв човек е дошъл на грешното място.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *