Спортна Астрология

Спортна Астрология

Добре дошли в единствената секция по спортна Астрология в българското интернет пространство.

Тук ще правя анализи и прогнози на най-различни спортни събития, като използвам САМО Астрология.

Ако няма последвал коментар по публикуваните събития, това значи, че съм прогнозирал правилно изхода от тях.

Мачът между Ананд и Топалов за световната титла по шахмат 2010г.

Ето анализ и прогноза на мача за Световната титла по шах, който започва в Събота 24 Април от 15h в София.

Не си мислех за нищо конкретно онази нощ, когато в ума ми се появи въпроса: “ Кой ще бъде следващият Световен шампион по шах”? Титлата ще отиде или при българския претендент – Топалов, или ще остане при носителя й – индиеца Ананд. Съществуват няколко вариации на този въпрос, но отивайки до същността му, и при дадения контекст, той може да се формулира само по един начин: “Ще бъде ли детрониран Световният шампион Ананд?”


Спортна Астрология - ще бъде ли детрониран Ананд

Изчислявайки картата за момента, в който въпросът бе подходящо формулиран и разбран – в 4.48 сутринта на 7-ми Април 2010 Русе, България, програма Моринус, Региомонтан домове, веднага се забелязват два от класическите фактори, които трябва да се вземат предвид преди да се направи интерпретацията. Сатурн е в Дом 7 и Луната е с празен курс (освен ако външните планети не играят значителна роля в картата, не им обръщам особено внимание, следователно секстилът на Луната с Уран го пренебрегвам в този случай. Луната не завършва тригона със Сатурн преди да смени знака си) Според традицията, картата не трябва да бъде интепретирана. Сатурн в Дом 7 ще причини на практикуващия трудности и блокажи в разкодирването, а когато Луната е в празен курс, нищо не се случва. Е, това зависи от контекста!

Сега, подобни въпроси, касаещи Крал и претендент, за разлика от други въпроси, касаещи спортна Астрология, изискват различен подход при определянето на сигнификаторите. Когато въпросът се появи в ума ми, нямах никакви предпочитания към никой от двамата играчи. Затова, Ананд, който е Шампионът, получава Дом 10, а Топалов, който е неговият открит враг (седми Дом от Дом 10) Дом 4.

Сигнификаторът на Ананд е Юпитер, а на Топалов – Меркурий.

Позицията на планетите е много по-важна от тяхното достойнство и слабост в подобни карти. Планетата на Ананд е ъглова и много силна. Да, тя е във вмъкнат знак, но въпреки това е изключително добре поставена. Сигнификаторът на Топалов е в Дом 2, който е следващ – определено по-слаба позиция. Имаме един силен показател, че Ананд ще запази титлата си.

Разглеждайки силата на сигнификаторите им, Юпитер на Ананд е в знака на своето достойнство – най-силната позиция за дадена планета, равняваща се на крал, седнал на трона си, докато Меркурий на Топалов е скитащ – много слаба позиция, равняваща се на един носещ се бездомен скитник. Още един показател, макар и доста по-слаб, че Ананд ще запази титлата си.

Няма никакви значими аспекти в тази карта. Меркурий образува съвпад с Венера, която го приема в знака на достойнството си, но това не значи нищо в тази карта. Меркурий също формира широк квадрат с Фортуна чрез антисия, но орбисът е прекалено голям.

Луната е на празен курс: много силна индикация, че нищо няма да се случи. Интерпретирайки това в текущия контекст: никакво действие=никаква промяна=Кралят запазва Короната си.

Накрая, но от огромно значение, сигнификаторът на Топалов – Меркурий е на 19 градуса пред Слънцето. Постепенно намалява скоростта си и много скоро стане стационарен – много уязвимо състояние, след която ще стане ретрограден. Това е огромно отслабване на планетата. Юпитер от друга страна, се движи с една много стабилна скорост – 14 минути на ден, което дори е по-високо от естественото му движение. Това е много силен индикатор, че Ананд няма да бъде детрониран.

В резюме: сигнификаторът на Ананд е по-силен, по-добре поставен и по-бърз от този на Топалов. Луната е на празен курс – значително показание, че няма да има промяна в статуквото= Ананд няма да бъде детрониран.

Финал на световното първенство по снукър 2010г.

Секцията ми по спортна Астрология продължава с анализ и прогноза на финала на Световното първенство по снукър 2010, който ше започне днес – 2 май 2010г. от 15h в Шефийлд, Англия, Пласидус домове.

Нийл Робъртсън е фаворитът на букмейкърите по коефициент, като ставките са между 1.65-1.85 срещу 2.10-2.25 за Греъм Дот.

Използвам така наречените събитийни карти за тази прогноза, за който вид се правилата са различни от тези на въпросната/хорарната Астрология. Вземам часа и мястото на започване на дадено събитие и по него правя карта, а не задавам въпрос. В тази секция по спортна Астрология, почти всички прогнози ще бъдат правени с подхода на събитийните карти.

Спортна Астрология - световно първенство по снукър 2010г.

Робъртсън е фаворит и взема Дом 1. Дот взема Дом 7 – сферата на откритите врагове и съперниците. Мекурий представлява Робъртсън, Юпитер е за Дот.

В тези карти позицията на планетите е много по-важна от тяхното достойнство, Така че ъгловият Юпитер на Дот, който е в знака на достойнството си и в собствения си Дом, би бил предимство пред ретроградния перегринен Меркурий на Дот, който е и в падащ Дом, ако показанията за двамата са страшно изравнени и не може да има равен в даден спорт.

Много важни са аспектите до Фортуна1.

Луната показва стечението на събитията и в зависимост от аспектите й

везните могат да се наклонят сериозно в нечия полза.

Антисията е от голямо значение и доста често решава нещата, когато няма явни индикации.

Гледайки картата, има 4 ключови индикации:

1)      Луната прави взаимно образуващ тригон с Меркурий на Робъртсън – индикация за победа на Робъртсън;

2)      Луната прави тригон на Фортуна – индикация за победа на Робъртсън;

3)      Меркурий, който е ретрограден, е на 16 минути от съвпад с Фортуна – индикация за Робъртсън;

4) Последният аспект на Луната е квадрат на антисията на Юпитер на Дот – решаваща индикация, че Дот печели.

Обаче, когато Луната прави аспект с Фортуна, той е решаващ и се спира дотам. Ако не беше така, Дот щеше да спечели.

Следователно Робъртсън печели Световното първенство по снукър.

Финал за Купата на Германия по футбол 2010г

Секцията ми по спортна Астрология продължава с анализ и прогноза за финала за купата на Германия по футбол между Байерн Мюнхен и Вердер Бремен, който ще се играе днес – 15 май 2010 от 19h в Берлин, Германия, Пласидус домове.

Байерн Мюнхен е фаворитът с коефициент 1.85, 3.20 е ставката за равенство, а победа Вердер се оценява на 4.20.

Bayern-Werder 2010 DFB Final

Байерн взема Дом 1 и 10, Вердер, като негов открит опонент, Дом 7 и 4.

Марс, Г1 (2) е на 22 минути от Дом 10 – показание за победа на Байерн.

Луната прави секстил с Г1 – показание за победа на Байерн.

Сигнификаторите на Вердер не правят нищо в картата.

Аспектът на Луната е последният, което значи, че

Байерн печели купата на Германия.

2 Съкратено от Господар на Дома или негов управител. Отсега нататък така ще бъдат изписвани.

Финал на тенис Мастърса в Мадрид 2010г

Продължавам секцията ми по спортна Астрология с анализ и прогноза на финала от Мастърс сериите по тенис в Мадрид, който ще се играе днес 16 Май 2010г в Мадрид, Испания от 18 30h, Пласидус домове1.

Надал (номер 2) е фаворитът с коефициент за победа от 1.33, докато световният номер 1 Федерер е оценен с 3.25.

Включвам мач с подобен нисък коефициент поради 3 причини:

1)     досега Надал на два пъти печелеше по 2 Мастърс титли от 3-те на клей в една година и в двата пъти, в които достигна финал на третия турнир, загуби от Федерер, включително и миналата година на този турнир;

2)     Досега никой в историята не е печелил и 3-те Мастърс турнира на клей в една година;

3)     Ако Надал спечели, ще подобри рекорда на Агаси от 17 титли от Мастърс сериите и ще стане най-успешният тенисист в досегашната история на тези турнири.

Ето картата:

Спортна Астрология - тенис Мастърс 2010г финал

Не виждам никаква активност в тази карта. Последният аспект на Луната е квадрат на Уран, която ако се пренебрегне, защото Уран е външна планета, а и най-вече много рядко играе роля в тези видове карти, =Луна в празен курс = нищо не става = фаворитът Надал печели.

Асцендентът, който е сигнификатор на Надал е на по-малко от градус от Спика – невероятно положителна неподвижна звезда, която е най-светлата от съзвездието Дева и носи успех, известност и богатство. Тук я използвам, защото е страшно близо до изгряващия знак – показание за победа на Надал.

Почти неактивна карта, с 1 необичайно показание за победа на фаворита. Предвид контеста обаче, нещо сериозно би трябвало да се случи фаворитът да загуби.

Следователно Надал печели финала в Мадрид.

1 Тенисът е неудобен за публикуване спорт поради това, че трудно се знае точната минута, в която почва даден мач и няма как да се публикува предварително и навреме, без да се разчита, че мачът ще започне в диапазон от между 2-3 минути, което може да е фатално. Обикновено започва 9-12 минути след обявеното време, заради загрявката и представянето на тенисистите. Вчера и днес почнаха 11-12 минути след обявеното време, така че утрешният час съм го писал както досега ставаше. Дано няма отклонение, защото би могло да промени изхода в тази карта.

Шампионска лига по футбол финал 2010г

Продължавам секцията ми по спортна Астрология с анализ и прогноза на финала на Шампионската лига по футбол 2010 между Интер Милано и Байерн Мюнхен, който ще започне след по-малко от ден, на 22 май 2010 в 20.45h в Мадрид, Испания, Пласидус домове.

Интер е фаворитът на букмейкърите с коефициент 2.20 за победа, равният мач е 3.20, а победата за Байерн е оценена на 3.40.

Спортна Астрология - Шампионска лига футбол финал 2010г

Луната прави опозиция на Г4 – индикация за победа на Байерн. Аспектът се осъществява преди злосторника Сатурн, който е ретрограден, да го стопира със съвпад. Ако този съвпад се сключваше, контактът на Луната с Г4 нямаше да е показание за Байерн.

Луната прави квадрат на антисията на Г7 – индикация за победа на Байерн.

Луната е в Дом 10 – индикация за Интер.

Антисията й обаче идва на Дом 4 – индикация за Байерн

Г4 е диспозиторът на Фортуна.

Плутон е в Дом 2 – отслабва Интер, макар и не в такава степен, защото е в друг Дом и знак.

И двете планети на Байерн сключват аспект с Луната, докато тези на Интер нито сключват със светилото, нито с Фортуна.

Няма нито едно стабилно показание за победа на Интер, докато Байерн има 1 силно и още 1 сравнително силно.

Следователно Байерн печели финала.

П.С. Това е първата прогноза, която не ми излиза и трябва да призная, че съм доста неприятно изненадан и озадачен. Най-малкото защото заложих пари за Байерн. Единственото обяснение, което имам и което е в рамките на правилата на текущата система, която ползвам за спортна Астрология, е че Г4 е диспозитор на Фортуна и като такъв не се ползва като сигнификатор на Байерн. Тоест Луната не го подпрепя с аспекта си. Като се махне това, остава само секстилът на антисията на Г7. Интер е фаворит. И в карти, в които няма особена активност, статуквото се запазва = фаворитът печели. 2-0 обаче е солидна разлика и нямам обяснение за нея.

Първи полуфинал на Световното първенство по футбол 2010г

Това ми е първата публикувана прогноза със спортна Астрология за това Световно. Нещо не е наред и поради някаква незнайна за системата, която ползвам причина, мачовете са доста “хлъзгави”, така че внимавайте. Разчитам на това, че вече се играе по 1 мач на ден и мотивацията би трябвало да е на 100% (на финала е още по-вероятно да е  така)

Холандия-Уругвай

И така, Холандия е големият фаворит, поне на коефициент, с 1.61, равният е оценен на 3.50, а победа на Уругвай е на 7.00

The Netherlands-Uruguay WC 2010 Semi

Данни: 6 Юли 2010г Йоханесбург, Южна Африка, 20.30h, Пласидус домове

Луната прави тригон на антисията на Фортуна – силна индикация за Холандия

След това Луната прави секстил на Г7 – индикация за Уругвай

Фортуна идва с антисията си на градус и малко от Главата на Дракона – индикация за Холандия

Г4 е на градус и нещо в Дом 7 – индикация за Уругвай

Г7 е на на под 3 градуса от Опашката на Дракона, което обаче е повечко разстояние, иначе би силно би отслабило Уругвай.

Нептун (измами, неясности, мъгла) е на под 4 градуса от Асцендента, но е ретрограден и се приближава към него. Все пак разстоянието е повечко, но става дума на надличностна планета. Това е територията на Холандия. Това показание не би трябвало да важи, иначе отслабва фаворита Холандия.

Луната прави тригон на Г10, но чак след почти 7 градуса, което означава, че ако се стигне до продължения, Холандия ще спечели или в последните няколко минути, или много по-вероятно – след дузпи.

И така, има по 2 показания за двата отбора, но поради коефициента фаворитът Холандия печели.

Следователно прогнозата ми е Холандия печели в редовното време, а ако се стигне до продължения печели след дузпи.

Втори полуфинал на Световното първенство по футбол 2010г

Дойде ред и на втория полуфинал в страницата ми по спортна Астрология. Той е Испания-Германия и ще излъчи вторият финалист, след като Холандия вече е на финала.

И така, Испания е минимален фаворит с 2.62, равният е оценен на 3.25, а победата за Германия е 2.80.

При подобни изравнени възможности не е желателно да се прогнозира, но  толкова близък Нептун на хоризонтовата ос

не съм виждал в спортни събития, и съм изкушен да публикувам прогноза за мача.

Испания-Германия

Данни: 7 Юли 2010г Дърбан, Южна Африка, 20.30h, Пласидус домове

втори полуфинал на световното по футбол 2010г

Г4 е на 2 градуса от Дом 7 – индикация за Германия

Луната е на под 4 градуса от Дом 4, което е множко, но ще мине през него по време на мача (второто полувреме) – индикация за Германия

Меркурий стопира квадрата на Луната към Г4 – щеше да е индикация за Германия

Нептун е на само на 33 минути от Асцендента и е ретрограден – отслабва Испания или поне дава неяснота, илюзии и измами относно Испания

Последният аспект на Луната преди да смени знака си е тригон на Г1, който обаче идва след 6 градуса и половина, което сочи, че ако Испания добута до продължения, ще спечели със сигурност, било то с гол повече или с дузпи.

Има 2 показания за Германия и нито едно за Испания. При тези изравнени коефициенти, това би трябвало да е достатъчно за победа на немците.

Следователно прогнозата ми е Германия печели в редовното време. АКО обаче се стигне до продължения, Испания печели със сигурност.

P.S. Кофти, че не ми излезе прогнозата (Испания победи с 1-0). Признавам, че съм дори малко повече изненадан от прекалено пасивната игра на Германия, на фона на показанията в картата. А а и на играта им досега на първенството. Занапред ще се въздържам от прогнозиране на мачове с прекалено изравнени коефициенти като този, и особено когато Нептун е на хоризонтовата ос.

Барселона-Реал Мадрид Примера Дивисион 2010г.

Секцията ми по спортна Астрология продължава с анализ и прогноза на футболния мач от испанската Примера Дивисион между Барселона и Реал Мадрид, който ще се играе в  Понеделник 29 Ноември 2010г.  от 21 часа на стадион Камп Ноу в Барселона, Испания.

Не възнамерявах да правя прогноза за „Ел Класико”, тъй като съм доста зает в момента, но един човек ми писа в чуждестранния ми блог и ме помоли. Главната причина, поради която ще направя прогноза е защото това е може би най-очакваният футболен мач в света, тъй като двата отбора са някои от най-успешните, че отгоре на това са и смъртни врагове. Като се добави към това и че треньор на Реал е Моуриньо, който е много ненавиждан в Барселона, се получава дерби, което е много нагнетено и оспорвано и следователно вероятността играчите да се хвърлят на 100% е много по-голяма и по този начин този мач отговаря на астрологичните критерии.

Барселона е фаворит с коефициент 2.05 за победа, равният е оценен на 3.25, а победа за Реал е също 3.25.

Спортна Астрология - Барселона-Реал Мадрид футбол 2010г.

Данни: 29 Ноември 2010г Барселона, Испания 21.00h, Пласидус домове

Забележка: Този мач е с късна ос на АСЦ-ДСЦ, което не е добре. Почти всички мачове на Световното първенство това лято бяха също такива. Това прави даването на прогноза за Барселона-Реал Мадрид трудно. (Някой разбира се знае това и следователно за колко часа да насрочи започването на мачове от такъв мащаб). Още повече, Луната, която е Господарка на АСЦ, играе толкова важна роля в това конкретно прилагане на тези събитийни карти и правенето на прогнози чрез тях със спортна Астрология, че когато възникне такава ситуация, нейният диспозитор трябва да бъде взет като Господар на Дом 1. Това е нужно, за да може Светилото да е свободно да изпълнява ролята си – да показва стечението на събитията. Мачове където тя е Господар на АСЦ или ДСЦ са също коварни.

Меркурий като диспозитор на Луната е Г1 и главен сигнификатор на фаворита, който е Барса. Пратеникът е на 28 градуса и 43 минути в Стрелец в Дом 6. Г10 е Марс, който е вторият сигнификатор на Барса. Войнът е на 23 градуса и 52 минути Стрелец в съвпад с върха на Дом 6.

Г7 е основният сигнификатор на Реал. Големият злосторник е на 14 градуса и 28 минути във Везни в Дом 4. Г4 е вторият сигнификатор на Реал. Малкият добротворец е на 29 градуса и 55 минути във Везни в Дом 4.

Какво става в картата?

Луната е на 20 градуса и 21 минути Дева и прави съвпад на MC (на 11 градуса и 39 минути Овен) чрез антисията си – силна индикация за победа на Барса (мачът не трябва да почва по-късно от 9 часа и 2 минути, за да е ефективно това показание. Ако започне по-късно, то ще има някакъв ефект, тъй като Луната отива към върха на Дом 10, но няма да е толкова силен.

Луната прави опозиция на Юпитер и последният й аспект е квадрат на Марс, който е Г10 – силна индикация за победа на Барса.

Г1 прави съвпад с антисията си на Главата на Дракона, която е точно на 3 градуса в Козирог – силна индиакация за победа на Барса.

Това е цялата активност в картата. Г 7 е в съвпад с IC, но 3 градуса са прекалено много. Все пак, дори и това да беше показание, нямаше да е силно, а само умерено силно, тъй като това е Домът на Реал.

Има едно приковаващо вниманието показание, което макар да не оказва директно влияние върху изхода от мача, заслужава да бъде споменато. Забележете приемането по заточение и падение (това показва омраза и ненавист един към друг) Естественият Г1, който е Луната, приема Г4 Венера в падението й в Дева. И Г4 Венера, и Г 7 Сатурн приемат Г10 Марс в заточението му във Везни.

Заключение: Има 3 индикации в картата, всички са силни, и всички за Барса. Следователно прогнозата ми за Барселона-Реал Мадрид е победа за Барселона. Ако трябва да дам точен резултат, бих казал чиста победа за Барса, с 1-0 или 2-0, тъй като няма нито едно показание в полза на Реал Мадрид.

Финал мъже на Откритото първенство на Австралия по тенис 2011г

Секцията ми по спортна Астрология продължава с анализ и прогноза на финала при мъжете на първия турнир от Големия шлем, който се провежда в Мелбърн, Австралия.

Джокович е фаворитът на букмейкърите, с коефициент 1.61, докато победа за Мъри се оценява с 2.20.

Както се вижда, коефициентите са доста близки, така че позицията на фаворит на сърбина Джокович е преувеличена. Още повече, „летящият шотландец” Мъри го победи в последните 3 мача на твърда настилка, два от които бяха на финал, като и в 3-те мача не загуби и сет.

Описвам това, защото от първостепенно значение е да се знае кой е фаворит в системата, която използвам. Тъй като коефициентите са най-близо до реалността, поне в повечето случаи, ще приема Джокович за фаворит. А и все пак той убедително детронира миналогодишния шампион Федерер в предния кръг.

Спортна Астрология - тенис финал на Австралия мъже 2010г

Картата е изчислена с Delphic Oracle (Делфийският Оракул), най-добрата програма за традиционна Астрология в света.

И така, картата е коварна, тъй като изгряват късни градуси на хоризонтовата ос, че и на всичкото отгоре Луната е Господарка на АСЦ. Заменям Г1 с диспозитора й Юпитер. Той обаче не прави аспекти.

Г7 е Сатурн, който също не прави аспекти. Можеше да направи тригон на антисията на Фортуна, но е ретрограден, което щеше да е мини показание за Мъри.

Луната е на празен курс – силно показание, че статуквото няма да се промени = фаворитът печели – могъщо показание за Джокович.

Ако пък пусна Луната да излезе от знака си, първият и единствен аспект, който прави след това, е квадрат на Г1 – силно показание за Джокович.

Луната отива към съвпад с Главата на Дракона, което не е показание, защото тя показва стечението на събтитията, иначе щеше да е мощна индикация за Джокович, ако се ползваше като Г1.

Г 10 Венера, също не прави аспекти.

И тук идва разковничето. Г4 Марс, идва с антисията си върху върха на Дом 4 – показание за Мъри. Обаче Марс е изгорен – невероятно голямо нараняване на сигфнификатора на не фаворита, в случая Мъри – мощна индикация за победа на Джокович.

Има 3 индикации в картата, 2 са много силни и са за фаворита Джокович, третата е силна за Мъри, но не толкова колкото другите.

Следователно фаворитът (Джокович) печели финала на откритото първенство на Австралия по тенис 2011.

Финал мъже по тенис на Уимбълдън 2011г

Секцията ми по спортна Астрология продължава с анализ и прогноза за финала на третия турнир от Големия Шлем по тенис на корт между защитаващия си титлата и все още световен номер 1 Рафаел Надал и Новак Джокович, който от Понеделник ще стане новия номер 1 в света. Финалът ще започне около 14.15h в Лондон, Англия.

Това са безспорно двамата най-добри тенисисти през последната 1 година и неслучайно са номер едно и две в ранглистата. Надал спечели 4 от последните 5 турнира в Шлема, докато Джокович игра финал на Откритото на САЩ, спечели Oткритото на Австралия и сега е на финал тук. Рафа се класира на пети финал подред в участията си на Уимбълдън, а това е първи финал за Джокович и настилката, към която най-трудно се нагажда. Макар сърбинът да има само една загуба този сезон, Надал е големият фаворит. Въпреки че Ноле го би 4 пъти в 4 мача тази година, Рафа е спечелил и двата мача на трева срещу сърбина досега. Букмейкърите оценяват победата на Надал с 1.57, докато за Джокович победата се котира с 2.37.

финал мъже по тенис на Уимбълдън 2011г

Картата, макар да изглежда лесна на пръв поглед, е коварна поради две причини:

1)     Луната е Г 10 а сключва аспекти, тоест тук има колебание дали да се използва като сигнификатор на фаворита или да се пропусне и да се ползва като показваща стечението на събитията, каквато й без това й е главната роля. Тази първа точка е ключова, както ще стане ясно по-долу;

2)     Ако Луната се ползва като Г10 тогава Сатурн ще се ползва като Г4 и сигнификатор на Джокович. Това вече би обърнало нещата на 180 градуса.

И така, Венера като Г1 и основният сигнификатор на Надал е дива (не образува аспекти).

Марс като Г7 и основният такъв на Джокович прави тригон на Сатурн, но

това е без значение, също както и тригона на антисията на Фортуна.

И тук идва разковничето. Луната прави опозиция на антисията на Фортуна. Това е могъщо показание, което би донесло победата на Джокович. Преди обаче Светилото да сключи аспекта тя прави секстил на Сатурн, който стопира показанието на Джокович. Ако се ползваха Г10 и Г4 това нямаше да е забраняване на аспекта, зашото Луната шеше да сключи аспекта с Г4 първо и след това с антисията на Фортуна, по този начин давайки две показания на Джокович и сигурна победа. В тази ситуация обаче няма показание.

Интересно е и че ако мачът започваше в 13.59 или в 14.00h Луната правеше секстил на Марс, което щеше да е силно показание за Джокович, а когато мачът почва утре, тя ше се е отделила от аспекта.

Тъй като в тази карта реално няма показания, ситуацията се свежда до „какво ще стане, ако нищо не стане”, тоест нужна е динамика, за да се промени статуквото. Тук я няма, следователно фаворитът Надал печели финала на Уимбълдън 2011.

P.S. Допуснах досадна грешка. Луната показва стечението на събитията и като такава аспектите й не могат да бъдат стопирани, отдръпнати и т.н. Следователно опозицията й на антисията на Фортуна си остава, която е могъщо показание за Джокович, което му носи победата.

1 Това е Жребият на Щастието, известен и като Фортуна. Формулата е АСЦ+Луна-Слънце. Обръща се при нощни карти, само че при тази система на прогнозиране не се обръща.

Забележка: Настоящата секция по спортна Астрология преди беше отделна страница, към която добавях съответните астрологичните прогнози, писани между март 2010 и юли 2011г.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *