Темата за брака в хороскопа с древна Астрология

Защо тази тема е важна

Темата за брака в хороскопа е важна по много причини за мнозинството от населението. В крайна сметка хората сме преди всичко социални същества. Само че не само в България, а и в други части по света, по-малко хора се женят. В други страни пък нивата на развод са нараснали доста. Това е една от причините намирането и разпознаването на подходящия брачен партньор да става все по-приоритетно. Темата за връзките и брака в Астрологията е разбираемо по-популярна от имането на деца. Все пак първо е нужно двама души да се срещнат и да започнат връзка, преди да решат да имат деца.

Както вече съм писал, пълният писмен хороскоп с древна Астрология е възможно най-изчерпателен. Той представлява цялостно разчитане на рождената карта, което е професионално изготвено и е валидно само за вас. Аз самият пиша въпросния личен хороскоп, като той съдържа над 20 000 думи.

Цялостният рожден хороскоп включва разчитане на всички теми в живота на клиента, което е много времеемко и следователно е скъпо.

Фактът, че шепа практикуващи по света всъщност предлагат пълно разчитане на рождената карта, трябва да ви говори колко трудно е цялото това нещо. Нивото на умение, необходимо за писането на пълен писмен хороскоп, е далеч по-високо от нивото на практикуващите, които предлагат само астрологични консултации. Това е така, защото се изисква много по-голяма дълбочина, за да се разчете дадена тема в детайли. Това включва много астрологични фактори, чиято роля често се омаловажава или дори пренебрегва при консултациите.

Тъй като бях помолен да дам повече подробности за предлагания от мен пълен писмен хороскоп с древна (западна) Астрология, ще започна поредица от постове по този въпрос, в които действително ще покажа съдържанието на различни теми.

Съдържание на темата за брака в хороскопа с древна Астрология

Ето как разчитам темата за брака в рождената карта. Това, което ще видите, е отсяване от книгите на над 15 автори от различни континенти, периоди от време и използващи различни езици. Подвързаните със спирала страници представляват действителен пълен писмен хороскоп, който наскоро изготвих за клиент.

темата за брака в хороскопа

2 thoughts on “Темата за брака в хороскопа с древна Астрология”

  1. Милена Гайдажиева

    Здравейте Зага, как мога да се 6върга с вас, за изготвяне на хороскоп, и каква е цената?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *