Темата за децата в хороскопа с древна Астрология

Темата за децата в хороскопа е важна за много хора. Не само България, а по света бялата раса се “топи” през последните десетилетия. Съответно, имането на деца е с тенденция да става все по-приоритетно. По тази причина, вече не само жените се интересуват от темата за децата в хороскопа си.

Както вече съм писал, пълният писмен хороскоп с древна Астрология е възможно най-изчерпателен. Той представлява цялостно разчитане на рождената карта, което е професионално изготвено и е валидно само за Вас. Аз самият пиша въпросния личен хороскоп, като той съдържа около 25 000 думи. Всъщност последните 2 пълни писмени хороскопа, които изготвих съдържаха съответно 31 000+ и 36 000+ думи.

Цялостният рожден хороскоп включва разчитане на всички теми в живота на клиента, което е много времеемко и следователно е скъпо.

Фактът, че шепа астролози по света всъщност предлагат пълно разчитане на рождената карта, трябва да ви говори колко трудно е цялото това нещо. Нивото на умение, необходимо за писането на пълен писмен хороскоп, е далеч по-високо от нивото на практикуващите, които предлагат само консултации. Това е така, защото се изисква много по-голяма дълбочина, за да се разчете дадена тема в детайли. Това включва много астрологични фактори, чиято роля често се омаловажава или дори пренебрегва при консултациите.

Как разчитам темата за децата в хороскопа с древна Астрология

Ето как разчитам темата за децата в рождената карта. Това, което ще видите, е отсяване от книгите на над 15 автори от различни континенти. Те са живяли и творили в различни времеви периоди и са използвали различни езици. Подвързаните със спирала страници представляват действителен пълен писмен хороскоп, който наскоро изготвих за клиент.

Темата за децата в хороскопа

Искам да обърна внимание на точка 7 от темата. Както пиша всеки път, когато се правят отсъждания и предсказания за други хора от хороскопа на човека, информацията не е със същата степен на надеждност. Следователно в голяма част от случаите, в които индикациите за случването на дадено събитие (в случая смъртта на децата) са размити и не може да се достигне до стабилно заключение. По друг начин казано, показанията за смърт трябва да са доста и да в по-голяма степен едностранчиви. Това важи и за партньорите, родителите, братята и сестрите и прочие.

Картите и на двамата партньори трябва да се разгледат

Другото важно нещо, за което съм писал вече, касае фактът, че когато става дума създаване на деца, трябва да се разгледат хороскопите и на двамата партньори. Това важи в още по-голяма степен когато индикациите за имане на малко деца или за никакви деца. Хороскопът на партньора може да помогне или да спъне имането на деца. Един мой клиент например, след като изхарчи колосални суми с цел имане на дете, като опитва с жена си в продължение на години да има дете, не успя. Впоследствие се разделиха, той срещна друга жена и от нея вече има 2 деца, и то по напълно естествен начин.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *