Астрологични услуги с древна и китайска Астрология

 

Радвам се, че мога да Ви предложа моите астрологични услуги и на български, и на английски език. Единствено тук ще намерите консултации или писмени хороскопи с древна, китайска и/или И Дзин Астрология.

Малко преди да умре, астрологът Доротей от 1-ви век от н.е. завещал своята книга на сина си. В нея той пише, че е бил в Египет, Вавилон и много други държави, търсейки знание. И като пчелите, които вземат нектар от различни видове дървета и растения, за да направят добрия мед, той е събирал и отсявал от най-достойните преди него астролози, за да напише труда си.

Подобно на Доротей, за да мога да развия моите умения и да предлагам качествени астрологични услуги, аз съм събирал и отсявал знание от САЩ, Великобритания, Канада, Китай, България, Малайзия, Нидерландия и други.


"Ако сте доволни от обслужването/услугата, кажете на другите. Ако не сте, кажете на нас."

Горният цитат може да се види в някои американски ресторанти. В Щатите и други страни има дребни бизнеси, които не използват маркетинг и реклама. Техните продукти и услуги се открояват толкова много от тези на конкуренцията, че собствениците им остават клиентите си да ги препоръчват на своето семейство и приятели. Аз съм привърженик на този подход. Защото това, което предлагам, се отличава. То е конкретно, от практическа полза и в него няма нито психология, нито карма и други непотвърдени концепции.

Подгответе се за едно неочаквано и емоционално вълнуващо преживяване. За една история, в която Вие сте главният герой. В която един астролог, който никога не Ви е виждал, започва смело да чете страници от Книгата на Живота Ви – и то без още да сте ги прочели.


(ПЪЛНИ) ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ


ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ДЪЛЖИНАТА НА ЖИВОТА С АСТРОЛОГИЯ


АСТРОЛОГИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ


ИЗБОР НА ПРОФЕСИЯ С АСТРОЛОГИЯ


РЕКТИФИКАЦИЯ НА ХОРОСКОПА


ИЗБОР НА ДАТА С АСТРОЛОГИЯ


ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕМПЕРАМЕНТА С АСТРОЛОГИЯ


ОТГОВОР НА ВЪПРОС С АСТРОЛОГИЯЦЕНИ НА АСТРОЛОГИЧНИТЕ УСЛУГИ
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ В РУСЕ