Астрологични консултации

Астрологични консултации

Радвам се най-сетне да предложа, за пръв в България, дългоочакваните астрологични консултации с древна и/или китайска Астрология.

Консултацията е най-масово предлаганата астрологична услуга не само в България, а и по света. За разлика от пълния писмен хороскоп, тя е много по-евтина, по-лесна и по-бърза. Чрез астрологичната консултация, хората могат да имат чест достъп до астролог. Моите астрологични консултации са уникални като знание. Подготовката ми за дадена консултация е винаги по-дълга от нея.

Какво предлагам

Предлагам консултации с древна и/или китайска Астрология (Четирите стълба на съдбата).

Древната Астрология е оригиналната форма на тази наука. Тя е майката на съвременната западна Астрология и е оказала силно влияние върху индийската Астрология/Джиотиш. Тя включва вавилонска, елинистична, персо-арабска, еврейска и европейска традиционна Астрология.

Клонът Четирите стълба на съдбата от китайската Астрология е най-известната форма за разчитане на съдбата не само в Китай, а в цяла Азия. Наричан от китайците BaZi/Ба Дзъ, през последните 15 години той се налага с голяма скорост в Русия, Западна Европа, САЩ, Канада и Австралия.

Знанието, закодирано във Вашия хороскоп, важи само и единствено за Вас. Предоставям конкретна информация на прост език и с практическа полза. Тя не съдържа психология, карма и други недоказани вярвания. По тази причина, Вие с лекота разбирате дали казаното от мен за Вас и живота Ви е вярно или грешно.

Какво включват консултациите

Предлаганите от мен астрологични консултации с древна Астрология включват:

  • генерално разглеждане на рождения Ви хороскоп
  • разглеждане на избраните от Вас няколко приоритетни теми
  • предсказания по избраните от Вас теми за 1 до 2 години (годината започва от рождения Ви ден)

Това са основните теми, които се използват в древната Астрология.

За цялостно разглеждане на някои от сложните теми, като професия, емиграция, сила и слабост на хороскопа, продължителност на живота, влизане в затвора, се изисква цялостно разглеждане на хороскопа, което не може да се направи в рамките на консултацията.

За пълнота, при темата за имането на деца е добре също да се разгледа хороскопа и на Вашия партньор.

 

Тези с китайска Астрология се фокусират по-генерално  и цялостно върху живота, характера и здравето Ви. С тях могат по-лесно да се разглеждат дълги периоди от живота и дадени теми. Определям структурата на хороскопа, полезните и вредните елементи, кога ще е най-благоприятният и трудният период и прочие.

Ако искате да узнаете кога ще започнете връзка, дали имате добра съвместимост/синастрия с даден човек, или даден период е добър за рискове, ще разберете и това.

Астрологични консултации - цена, провеждане и нужна информация

Вид на консултацията

Времетраене

Цена

С древна и китайска Астрология

90 мин.*

(*най-популярен избор)

180.00лв

С древна или китайска Астрология

90 мин.

145.00лв

С древна и китайска Астрология

60 мин.

135.00лв

С древна или китайска Астрология

60 мин.

100.00лв

Провеждам астрологичните консултации онлайн – по Вайбър, по безплатната програма Wire (като Скайп е) или по телефона.

Правя запис на аудио консултацията и Ви го изпращам след нея. Ако желаете и Ви да записвате, моля да ми кажете в началото. Записът е само за Ваше лично ползване и не може да го качвате в интернет, да го използвате за търговска или друга цел без моето писмено съгласие.

Не е е препоръчително свободно да споделяте хороскопа си с други хора. Освен целия Ви живот, той съдържа някои от най-съкровените Ви тайни и страхове.

Нужно е да имате точен час на раждане за астрологичната консултация. Допустимо е да има отклонение от броени минути, но времето на раждане трябва да е от сигурен източник. При съмнение в точността му, или когато сте родени между два Асцендента или китайски зодии, трябва да го възстановя/да направя ректификация на хороскопа Ви.

Ако часът на раждане Ви не е несигурен, или не си го знаете, но не Ви се плаща за ректификация, тогава може да се възползвате от Четирите стълба на съдбата. Условието е да не сте родени в Сивата област. Китайската Астрология е единствената, която може да се ползва без време на раждане. Това ми дава голямо предимство пред останалите астролози със западна или индийска Астрология. По този начин Вие спестявате от крайната цена на астрологичната услуга.

Имайки предвид, че съм единственият астролог в България, който предлага консултации с древна и китайска Астрология, не е изненадващо, че мнозинството от моите клиенти търсят именно услугата с двата различни вида Астрология.

Искам тази услуга. Как да я поръчам?

1. Свързвате се с мен, давате си данните за изчисляване на хороскопа Ви и казвате откъде имате часа си на раждане и с каква точност е. Поглеждам останалите свободни дни и часове в графика си и насрочваме ден и час за консултацията. Моля имайте предвид, че дори и графика ми да е свободен, ми е нужен 1 ден да се подготвя за нея.

2. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате сумата по банков път или по друг метод.

3. След получаването на Вашето плащане, започвам работа по нея. Провеждаме я в уречения ден и час и след нея Ви изпращам направения аудио запис.


Забележка:  Не съм лекар по съвременна медицина, нито диетолог. Не предлагам медицински съвети, диагностициране или лечение на болести. Настоящата астрологична услуга предоставя информация, която използвате по Ваше усмотрение и на изцяло Ваша отговорност.

Не предлагам възстановяване на суми за изпуснати или отказани резервирани астрологични консултации. Моля не си запазвайте консултация, ако нямате намерение да присъствате на нея. Смяна на деня и часа на консултацията е възможно единствено ако ме информирате 48 часа преди нейното начало. Когато някой потенциален клиент ме търси за консултация и пита за даден ден и час, аз проверявам дали ми е свободен. Ако сте го заели, а не дойдете, аз лишавам този човек от нужната консултация. Това не е справедливо нито за него/нея, нито за мен.

Ползвайки услугата, Вие се съгласявате на тези условия.