Астрологични консултации

Радвам се най-сетне да предложа, за пръв в България, дългоочакваните астрологични консултации с древна и/или китайска Астрология.

Консултацията е най-масово предлаганата астрологична услуга не само в България, а и по света. За разлика от пълния писмен хороскоп, тя е много по-евтина, по-лесна и по-бърза. Чрез астрологичната консултация, хората могат да имат чест достъп до астролог. Моите астрологични консултации са уникални като знание. Подготовката ми за дадена консултация е винаги по-дълга от нея.

Какво предлагам

Предлагам консултации с древна и/или китайска Астрология (Четирите стълба на съдбата).

Древната Астрология е оригиналната форма на тази наука. Тя е майката на съвременната западна Астрология и е оказала силно влияние върху индийската Астрология/Джиотиш. Тя включва вавилонска, елинистична, персо-арабска, еврейска и европейска традиционна Астрология.

Клонът Четирите стълба на съдбата от китайската Астрология е най-известната форма за разчитане на съдбата не само в Китай, а в цяла Азия. Наричан от китайците BaZi/Ба Дзъ, през последните 15 години той се налага с голяма скорост в Русия, Западна Европа, САЩ, Канада и Австралия.

Знанието, закодирано във Вашия хороскоп, важи само и единствено за Вас. Предоставям конкретна информация на прост език и с практическа полза. Тя не съдържа психология, карма и други недоказани вярвания. По тази причина, Вие с лекота разбирате дали казаното от мен за Вас и живота Ви е вярно или грешно.

Какво включват консултациите

Предлаганите от мен астрологични консултации с древна Астрология включват:

  • генерално разглеждане на рождения Ви хороскоп
  • разглеждане на някои от темите в хороскопа. Ако имате 1-2 приоритетни теми, кажете ми и ще обърна внимание най-вече на тях.

Това са основните теми, които се използват в древната Астрология.

За цялостно разглеждане на някои от сложните теми, като професия, емиграция, сила и слабост на хороскопа, продължителност на живота, влизане в затвора, се изисква цялостно разглеждане на хороскопа, което не може да се направи в рамките на консултацията.

За пълнота, при темата за имането на деца е добре също да се разгледа хороскопа и на Вашия партньор.

Важно: Понеже не могат да се правят подробни астрологични предсказания без да се разчете хороскопът Ви, по тази причина винаги на първата консултация се фокусирам върху него. Няма как да се правят предсказания този първи път, защото разглеждам рождената Ви карта с 2 астрологии и 90-120 минути не са достатъчни. За сметка на това, веднъж като Ви я предоставя, повече не повтарям цялата тази информация.  Тоест при всяка следваща астрологична консултация при мен Ви отговарям на въпросите и Ви правя единствено подробна прогностика под формата на годишен хороскоп + 12 месечни карти (прочете по-долу за него). С други думи, всяка следваща консултация след първата заприличва все повече на подробните годишни писмени предсказания.
 
 
 
 

Консултациите с китайска Астрология се фокусират по-генерално  и цялостно върху живота, характера и здравето Ви. С тях могат по-лесно да се разглеждат дълги периоди от живота и дадени теми. Определям структурата на хороскопа Ви, полезните и вредните елементи, най-важните звезди и техните значения, кога ще е най-благоприятният и трудният период за Вас и прочие. Разкривам също и кои са благоприятните цветове според хороскопа Ви и кои са неблагоприятните такива.

Ако се интересувате кога ще започнете връзка, дали имате добра съвместимост/синастрия с даден човек, какви са шансовете Ви  за имане на деца, ще го узнаете от мен. Дали даден период е добър за поемане на рискове, инвестиране, започване на бизнес, ще разберете и това. Също обяснявам в коя част на тялото и с кои органи/меридиани е вероятно да имате здравословни проблеми, както и кога ще сте уязвими към такива.


Астрологични консултации - цена, провеждане и нужна информация


Вид на консултациятаВреметраенеЦена
С древна и китайска Астрология

90-120 мин.*

(*най-популярен избор)

220.00лв
С древна или китайска Астрология

60 мин.

150.00лв

Провеждам астрологичните консултации онлайн – по Вайбър, по безплатните програми, Zoom или Wire (като Скайп са).

Правя запис на аудио консултацията и Ви го изпращам след нея. Ако желаете и Виe да записвате, моля да ми кажете в началото. Записът е само за Ваше лично ползване и не може да го качвате в интернет, да го използвате за търговска или друга цел без моето писмено съгласие.

Не е препоръчително свободно да споделяте хороскопа си с други хора. Освен целия Ви живот, той съдържа някои от най-съкровените Ви тайни и страхове.

Тъй като от всички астролози сте избрали мен, аз съм винаги на Ваша страна. Искрено желая да Ви помогна с моите умения. В крайна сметка, извлечената информация от хороскопа Ви важи само за Вас и за никой друг. На практика постоянно става така, че 90 минутната консултация с древна и китайска Астрология не стига да споделя цялата информация, която съм извлякъл от хороскопа Ви, както и да Ви отговоря на въпросите. Въпреки това, аз не Ви таксувам за допълнителното време и настоявам да свърша с водените бележки от мен, защото това е Вашият хороскоп, това е Вашият живот. Това знание е прекалено ценно да остане неразкрито, а и не важи за никой друг.

Нужно е да имате точен час на раждане за астрологичната консултация. Допустимо е да има отклонение от броени минути, но времето на раждане трябва да е от сигурен източник. При съмнение в точността му, или когато сте родени между два Асцендента или китайски часови зодии, трябва да го възстановя/да направя ректификация на хороскопа Ви.

Ако имате съмнения за часа си на раждане, или не си го знаете, но не Ви се плаща за ректификация, тогава може да се възползвате от Четирите стълба на съдбата. Условието е да не сте родени в Сивата област. Китайската Астрология е единствената, която може да се ползва без време на раждане. Това ми дава голямо предимство пред останалите астролози със западна или индийска Астрология. По този начин Вие спестявате от крайната цена на астрологичната услуга.

Имайки предвид, че съм единственият астролог в България, който предлага консултации с древна и китайска Астрология, не е изненадващо, че мнозинството от моите клиенти търсят именно услугата с двата различни вида Астрология.


Аудио консултация годишен хороскоп + разбиване на годината на 12 месечни хороскопа

Вид на астрологичната услугаВреметраенеЦена
Годишен хороскоп + 12 месечни карти

50-60 мин.

220.00лв
Бележка: Немалко хора са били при друг астролог и се опитват да прескочат рождената консултация и направо да поръчат годишен хороскоп. Това не се препоръчва в астрологичната наука, понеже първо трябва да се разчете хороскопа на рождено ниво преди да се правят предсказания по него. Това е още по-валидно когато касае подробно разбиване на годишния хороскоп. Още повече, един прочит на хороскопа от съвременен или психологически астролог не може да се сравнява с комплексната и многопластова картина, предоставяна от астролози като мен, които ползват два вида астрологии. Също, при годишните хороскопи с 12 месечни слънчеви революции не може да има отклонение в часа Ви на раждане повече от 3-4 минути. Причина за това е, че колкото повече годишни и месечни хороскопи се разглеждат, толкова повече нараства вероятността Асцендентът да е различен и съответно целият труд по този годишен или месечен хороскоп да е грешен!
Ако желаете по-кратък годишен хороскоп, тогава вижте услугата “Писмени годишни предсказания с древна Астрология”.
 

Огромното мнозинство от астролозите, предлагащи годишен хороскоп под формата на слънчева революция/солар, ползват едиствено въпросната годишна карта + евентуално транзити. Дори и да ползват дирекции на слънчевата дъга и/или вторични прогресии, активациите на тези техники траят цяла година. С други думи, с такава методология, която не е традиционната, е възможно да се извлече доста по-малка част от това, което разкрива хороскопът на даден човек.

Аз съм един от много малкото астролози в България и по света който предлага разбиване на годишния хороскоп на отделна месечна слънчева революция за всеки от месеците. Така освен годишния хороскоп Вие имате отделен хороскоп за всеки месец от годината. Това е било достъпно само за императори, кралици, папи и аристокрацията. По този начин, освен, че предоставям много по-подробна информация и прогностика на моите клиенти, е възможно в една добра степен да се подредят в хронологична последователност събитията в годишния хороскоп. С други думи, годишният Ви хороскоп съдържа мнозинството от събитията, които Ви предстоят за годината (винаги от рожден ден до рожден ден). Обаче от самия годишен хороскоп те няма как да бъдат подредени в последователността на случването им. В допълнение към това, спазвайки традицията, аз също използвам годишни и месечни профекции.

Подобно на 90-120 минутните ми консултации с древна и китайска Астрология, това е най-търсената ми услуга. Клиентите ми са доволни от полученaта стойност от мен и почти неизменно се връщат за годишен хороскоп за рождения си ден, било то всяка година или веднъж на 2-3 години.

Искам тази услуга. Как да я поръчам?

1. Свързвате се с мен, давате си данните за изчисляване на хороскопа Ви и казвате откъде имате часа си на раждане и с каква точност е. Поглеждам останалите свободни дни и часове в графика си и насрочваме ден и час за консултацията. Моля имайте предвид, че дори и графика ми да е свободен, са ми нужни 2 дни да се подготвя за нея.

2. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате сумата по банков път или по друг метод.

3. След получаването на Вашето плащане, започвам работа по нея. Провеждаме я в уречения ден и час и след нея Ви изпращам направения аудио запис.

Забележка:  Не съм лекар по съвременна медицина, нито диетолог. Не предлагам медицински съвети, диагностициране или лечение на болести. Настоящата астрологична услуга предоставя информация, която използвате по Ваше усмотрение и на изцяло Ваша отговорност.

Не предлагам възстановяване на суми за изпуснати или отказани резервирани астрологични консултации. Моля не си запазвайте консултация, ако нямате намерение да присъствате на нея. Смяна на деня и часа на консултацията е възможно единствено ако ме информирате 48 часа преди нейното начало. Когато някой потенциален клиент ме търси за консултация и пита за даден ден и час, аз проверявам дали ми е свободен. Ако сте го заели, а не дойдете, аз лишавам този човек от нужната консултация. Това не е справедливо нито за него/нея, нито за мен.

Ползвайки услугата, Вие се съгласявате на тези условия.