Изчисляване на дължината на живота с Астрология

Древната астрологичната наука е базирана на вечно знание, което не е от този свят, а използва вечните планети и звезди. По този начин, изчисляване на дължината на живота с Астрология е част от апарата й. Поради сложността му, малцина в света го умеят обаче.

Същевременно, изчисляването на дължината на живота е непосилна и невъзможна задача дори за най-добрите лекари и за най-напредналите технологии. Това е така, защото знанието, което използват е базирано единствено на физическия свят.

 


Идването на края на живота - защо е възможно да се узнае с Астрология

Добре е да се има предвид, че в Астрологията се прави разграничение между тялото и духа. Под дължина на живота, се разбира смъртта на физическото тяло. Душата си продължава по пътя. Астрологията може да определя продължителността на живота на тялото, защото то е изградено от четирите елемента (Вода, Земя, Въздух, Огън), който са част от подлунния/физическия свят. Планетите и звездите, от друга страна, са съставени от петия елемент – етер. По този начин, те са вечни, особено от човешка гледна точка, каквато е нашата. А нашите тела са смъртни и подлежат на разпад, както още Аристотел го е описал. Имайки предвид, че движенията на планетите могат отдавна да се изчисляват с няколко хиляди години напред и назад, какво е един човешки живот на фона на тези големи периоди?

Казвайки това, е важно да се знае, че единствено древната (и може би индийската/Джиотиш) Астрология съдържа в себе си техники за изчисляване на дължината на живота. Нито съвременната Астрология, нито китайската не съдържа такива. Базирано на моя опит със стотици хороскопи обаче, китайската ми е полза при откриването на това кога ще настъпи смъртта. Има астролози по света, които са овладяли древните астрологични техники за продължителността на живота. Това не е достатъчно само по себе си. В допълнение на тези техники, нужно е доста време за тестване и изследване преди да може да бъде синтезирана една многопластова система, съдържаща предпазни механизми – каквато е моята. Човек може да намери астрологични курсове за най-различни теми, но дължината на живота не е сред тях. Имайки предвид, че е най-трудната, това изобщо не е изненадващо.


Защо древната Астрология е единственият валиден начин
за определяне на продължителността на живота на постоянна база

Има методи за разчитане на съдбата, като Физиогномия (разчитане на дланите, лицето и цялото тяло), които могат да предоставят информация за изчисляване на дължината на живота. Това е така, защото, подобно на Астрологията, те работят с това, което древните наричат “корен”. “Корен” е карта, код, който съдържа съдбата, както хороскопът. Проблемът с Физиогномията е, че чертите на лицето и дланите се променят с течение на живота и в зависимост от преживяванията, докато хороскопът не се променя. Съответно, предсказването на продължителността на живота от дланите и лицето не може да се прави на постоянна база и десетилетия преди настъпването на смъртта. Тези методи обаче могат да са от изключителна полза за проследяване на отслабването на жизнената сила на човека, когато остават броени години живот.

Това ми напомня на следния случай: преди години една жена от Африка ме потърси да се поинтересува за дължината на живота с Астрология на половинката й. Бяха ходили на някакво духовно пътешествие и жрецът от храма погледнал дланите на мъжа й и видял, че ще има кратък живот. Притеснили се и го помолили да погледне отново. Жрецът го потвърдил, но поискал да погледне и хороскопа на съпруга й, използвайки индийска Астрология. Заключението било същото. Жрецът обаче не им казал точна година на смъртта и ги оставил с тази обща прогноза.

Има екстрасенси, които предсказват дължината на живота. Отново, подобни предсказания не могат да бъдат повтаряни на постоянна база и да обхващат десетилетия. Древната Астрология, бидейки наука и използвайки астрономия и математика за нужните изчисления – може.

Има методи за гадаене, които могат да предсказват смъртта, но не и продължителността на живота. Например, с въпросна/хорарна Астрология може да се пита “Кога ще умре моят X?” За да е валиден въпросът обаче, съответният човек X трябва да е много болен, в болница или трябва да има подозрения за възможна предстояща смърт.

 


Колко струва тази услуга?

В древната Астрология, планетата Сатурн е генералният сигнификатор на смъртта. Използвайки обиколката й на Зодиака като ориентир, на нея й отнема приблизително 30 години. Следователно аз разделям дължината на живота на хората на три групи. Формирам цената като използвам факта, че хората средно живеят до около 70 години. Тоест изчисляването на млад човек би отнело най-много време, а на възрастен – най-малко. Съответно най-скъпо струва изчисляването на продължителността на живота на младите хора, а най-евтино – на старите.

Възраст

Цена

Срок

0-30 години

1990.00лв

20 работни дни

30-59 години

1440.00лв

15 работни дни

60 години +

990.00лв

10 работни дни

Някои критици на древната Астрология твърдят, че техниките й за определяне на дължината на живота не са толкова уместни в наши дни, тъй като за разлика от предците ни, ние живеем много по-дълго. Това не е вярно – съвременните хора не живеят по-дълго от предците им. Писах за това преди няколко години, като цитирах и преводох в същия ми пост една статия от научно изследване.

Причината да отнема повече време да се изчисли дължината на живота с Астрология на младите хора е, че аз не гледам само на рождено ниво/статично, а преглеждам и бъдещите десетилетия и години. Тоест за един човек под 30 години, това означава освен рождения му/й хороскоп, още потенциално 40-50 или повече отделни годишни хороскопа. Това не включва месечните, които са 12-13 на година.

За разлика от множество духовни течения, програми за здравословен начин на живот, както и съвременните технологии, древната Астрология учи, че дължината на живота е предопределена. Духовното усъвършенстване и здравословният начин на живот действително допринасят за подобряване на здравето и усилване на имунната система, но това няма как да повлияе на избора на душата. Истинските шамани и лечители са разказвали как външна невидима сила/стена не им е позволявала да излекуват човека, тъй като неговото/нейното време е дошло.


Искам да ми изчислите продължителността на живота. Какво правя?

1. Свързвате се с мен и като си давате данните казвате откъде имате въпросния час на раждане: по спомен на родител, от официален писмен документ и прочие. Хороскопът Ви трябва да е с абсолютно точно време на раждане. Дори и да е с такова, аз ще го ректифицирам/проверя и без това. Разликата е, че ако има отклонение от повече от 4 минути, ще Ви таксувам за ректификация. Ако е под 4 минути – ще Ви върна парите. Има конкретни много злосторни неподвижни звезди, които сочат смърт, както и определени конфигурации, но за да се изполват надеждно, времето на раждане трябва да е точно в рамките на секунди. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате съответната сума по банков път или по друг метод. 

2. След получаването на Вашето плащане, Ви изпращам документ в текстови формат по имейла или по Вайбър, който трябва да попълните за ректификацията. След като го попълните, ми го изпращате по имейла и започвам ректификацията на хороскопа Ви.

3. Когато съм готов с ректификацията, започвам с продължителността на живота. Първо я категоризирам, после определям годината и месеца на смъртта, като се старая да изчисля и точния ден.  Ако имате каквито и да било въпроси по моя краен резултат, ми ги задавате.