Избор на дата с Астрология

Избор на дата с Астрология

Избор на дата с Астрология осигурява благоприятни планетарни конфигурации за осъществяването на дадена желана дейност от Вас. Избирането на благоприятен ден и час е известно като изборна (елективна) Астрология.

За разлика от въпросната, където изобщо не се изполва рождения Ви хороскоп, в изборната Астрология той задължително трябва трябва да се използва.

Избор на дата с Астрология в Азия е известно като Ze Ri. В този китайски метод, рождената Ви карта също задължително трябва да се използва.


За какво може да се прави избор на дата

Може да избирате благоприятни дати и часове от всички теми на живота. Например: започване на здравословна програма, претърпяване на операция, покупко-продажба на имот, сключване на брак, изпращане на писмо до началник/институция, кандидатстване за работа, започване на пътешествие, публикуване на труд, сдобряване с приятел или дете и прочие. 

Под “благоприятна”, не се има предвид “хубава”, а полезна за Вас. Може да си изберете дата за развод, за събаряне на сграда, за разделяне с приятел, за напускане на работа и т.н..

Когато става въпрос за по-комплексен избор на дата с Астрология, като започване на бизнес, инвестиране в даден актив и т.н., този астрологичен клон пак може да Ви помогне, стига това да е обещано в рождения Ви хороскоп. Ако Вашият хороскоп посочи, че е по-добре да работите за другите, тогава избирането на дата за започване на собствен бизнес няма да повлияе осезаемо. Подобно на това и ако по хороскоп не Ви е дадено, че ще печелите от инвестиране и залози.

Това са основните значения на 12-те дома в древната Астрология. Както виждате, с този клон може да си избирате дата и час за почти всичко.

Изборната е като обърнато огледало на хорарната Астрология. Там на въпрос “Бременна ли съм” изследваме и мерим показанията на астрологичната карта, които сочат бременност или липса на забременяване. В Астрологията ние знаем кои планетарни показания сочат бременност и раждане на дете. Съответно, когато дадена жена иска да забременее, ние избираме такава астрологична карта, която съдържа индикации за забременяване.

Ето още един пример: клиент, който задава въпрос “Ще получа ли това повишение?”. Изследваме и мерим показанията за и против повишение. В Астрологията ние знаем какви планетарни конфигурации сочат повишение. Следователно, ние избираме дата и час с астрологична карта, която сочи, че човек ще получи повишение.

Древният и китайски метод за избиране на благоприятен ден и час

Абсолютно. Ефектът е доста по-мощен когато се възползвате и от двата метода, а не само от единия. Много малко са астролозите по света, които владеят и древна, и китайска Астрология. Напомням, че във водещите азиатски държави в продължение на много векове е имало Министерство на гадаенето или обредите. То е избирало дати за сключване на брак, забременяване, сключване на съюз, отиване на война, възкачаване на престола и прочие. Знанието за избора на благоприятна дата е било достъпно само за императорския двор.

Когато някой вече  си е поръчал пълен писмен хороскоп или астрологична консултация с древна и китайска Астрология при мен, и му/й избирам дата, се старая да използвам и двете астрологични системи, за да получи максимална полза. Правя това като не таксувам за двете, а за едната услуга. Правя този жест, защото искам да помогна на моите клиенти да вземат максимума от живота си.

Важно е да се знае, китайският метод е възможно да се ползва без да си знаете часа на раждане. Западният метод обаче изисква точен час на раждане в рамките на минути.

Колко струва

Древният/западният метод за избор на дата струва 135.00лв на изборна карта.

Китайският метод струва 115.00лв на изборна карта.

Искам да ми изберете дата. Какво правя?

1. Свързвате се с мен, било по телефона или по имейла, и освен това, за което ще избирам, ми казвате:

  • срокът/времевият прозорец, който трябва да разгледам напред във времето (1 месец, 2 месеца и т.н.)
  • кои дни и часове са възможни (седмичните или почивните, по време или след работно време)
  • градът/селото на събитието

2. Давате си данните за изчисляване на хороскопа Ви и казвате дали искате с древния и/или с китайския метод. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате сумата по банков път или по друг метод.

3. След получаването на Вашето плащане, започвам да елиминирам дати и часове докато намеря най-благоприятната за Вас. В зависимост от срока, който сте ми дали, когато съм готов Ви изпращам моя резултат в писмена форма по имейла или по Вайбър.

Забележка: Имането на точен час на раждане е задължително. Ако не Ви е точен в рамките на няколко минути, или ще трябва да го ректифицирам, или ще трябва да ползвам китайския метод.

Моля имайте предвид, че ако сте родени в Сивата област по китайския календар, почти сигурно ще трябва да използвам единствено западния метод за избор на дата. Веднага мога да кажа дали сте родени в Сивата област, след като отворя китайския Ви хороскоп.