Избор на професия с Астрология

Избор на професия с Астрология

Избор на професия с Астрология се прави чрез използването на рождения Ви хороскоп, който е уникален и важи само за Вас. През последните десетилетия стана модерно да се говори за “професионално ориентиране”.

Има най-различни методологии за професионално ориентиране или за по-конкретния избор на професия. Макар да имат някаква полза, всички те са общи и недостатъчно дълбоки. Това е така, защото те не вземат предвид уникалността Ви, която е закодирана в рождената Ви карта.

Що е професия в древната Астрология

Под професия, в древната Астрология се разбира уникалния Ви принос, който давате на обществото, под формата на умения и знания. Професията Ви не е на всяка цена работата, която работите. Работата се върши за оцеляване; професията Ви носи удовлетворение. Някои хора имат много умения. Това разбира се е показано в техния хороскоп. Такива хора имат 2 или повече различни професии.

Защо е важно да се определи правилната професия

  • Средният човек работи 30+ години от живота си
  • Инвестира години от живота си, за да се научи на дадена професия
  • Инвестира пари/тегли заеми, за да получи достъп до образование/знание и да има дипломи/сертификати

Много хора избират професия въз основа на очакваното финансово възнаграждение в дадената сфера. Други избират професия под натиска на своите родители или връстници. Трети правят своя избор въз основа на средата, в която живеят и в която даден отрасъл преобладава. В допълнение на това, политическата и икономическата ситуация в даден регион и държава и законите на правителството оказват влияние върху професионалните избори, които хората правят.

Може ли подобен избор на професия, подтикнат от външни фактори, да удовлетвори Вашата страст и потенциал? Оптималният вариант е подобни въпроси и избори да се разглеждат преди вземането на решение каква професия ще имате. Защо? Защото днес трудно се правят промени в професията: нивата на задлъжнялост под формата на заеми и ипотеки са-високи, разводите са по-чести и съответно плащането на издръжка за децата. Доста хора са принудени да работят неквалифицирани работи, за да оцеляват. Тъжно е, но е факт, че  потенциалът на доста хора ще остане само частично реализиран. 

Ако изберете професия, която не е благоприятна за Вас, тогава постиженията Ви и растежа Ви ще бъдат ограничени. Не само това, а ако хороскопът Ви е със структура на загуба на статус, тогава падението Ви ще бъде тежко, ако не и катастрофално.

Ако изберете благоприятна за Вас професия, тогава растежът Ви ще е далеч по-голям и няма да такива спънки пред Вас. Не само това, а евентуалното Ви падение няма да е чак толкова тежко.

Методологии за избиране на професията със съвременна Астрология

Някои астролози се опитват да определят професията най-вече от аспектите между планетите. Втори гледат 10-ти дом и неговия управител. Други гледат модалността на зодиите. Дори обединени, това са крайно непълни методологии за избор на професия с Астрология.

Дори да успеят да идентифицират планетата, която управлява професията, те не са достатъчно комплексни, за да разграничават между нейните различни прояви. С други думи, как биха разграничили хороскопа на квартален козметик (Венера) от този на международна певица (Венера)?

Няма да коментирам “астролозите”, които опитват да определят професията само от зодията на човека.

Определяне на професията с древна Астрология

Определянето на професията е втората най-трудна тема след изчисляването на продължителността на живота в древната Астрология. Например, от дадените основни значения на домовете се вижда, че професията я няма. 10-ти дом участва в нея, но не е професията.

Следователно трябва да се погледне целия хороскоп, да се изследва силата и слабостта му, да се определи темперамента, коя планета управлява професията в хороскопа Ви, да се видят конфигурациите на Луната не само в хороскопа, а в предрождената карта, трябва да се разгледат додекатемориите, неподвижните звезди, да се обърне внимание на конкретни конфигурации и аспекти, Жребии и прочие. Вярвам разбирате защо астролозите по света, които предлагат качествено професионално ориентиране с Астрология, не са много.


Китайска Астрология - защо определянето на правилната професия може да не е достатъчно само по себе си

Китайската Астрология работи на друг принцип от западната и индийската. Това й позволява да разглежда определянето на професията от друг ъгъл. Например, да речем, че Вашият западен хороскоп покаже, че Меркурий управлява професията Ви. След значително скъсяване на възможните професии, даден класен астролог достига до такива, които са свързани с числа и пари, например счетоводител, финансист или служител в банка.

Тези професии сами по себе си са управлявани от елемента Метал. Всичко би било много добре, стига Металът да е полезен елемент в хороскопа Ви. Само че астрологът със съвременна, древна или индийска Астрология не владее китайска Астрология и съответно няма как да провери дали Металът е благоприятен елемент за Вас. Ако е, тогава единственото, което остава е да провери дали елементът, управляващ индустрията, към която практикувате професията си, е благоприятен за Вас. Ако е, тогава всичко е отлично. Ако не е, тогава имате проблем. А ако и индустрията (макро ниво), и професията (микро ниво) спадат към неблагоприятни елементи в китайския Ви хороскоп, то би било най-неблагоприятно и спъващо за Вас.

Означава ли това, че ще трябва на всяка цена да си смените професията? Не. Има решение, което смекчава нивото на неблагоприятност, а именно да смените индустрията, запазвайки си професията. Ползвайки горния пример, ако вместо към счетоводна фирма (Метал) се преместите като счетоводител в индустрия, управлявана от Дърво (издателска къща, вестник, мебели, еко/био бизнес), тогава макро средата ще е благоприятна за Вас.

Услугата ми за избор на професия с древна и китайска Астрология

Това, което предлагам е уникално за България и изключително рядко срещано в света. Астролози като мен, които владеят древна + китайска Астрология, имат такова предимство пред останалите колеги в помагането на своите клиенти да направят най-умния избор и да вземат максимума от професията си.

Още повече, много е важно да знаете не само кои са Ви благоприятните и неблагоприятните елементи, а кога сте в благоприятен или неблагоприятен 5 годишен цикъл. Това е така, защото когато хората са в негативен цикъл, те най-често допускат грешки/вземат грешни решения, за които после съжаляват и им отнема време и усилия да ги променят. Това не касае само избора на професия, а на брачен партньор, на град/държава за преместване и т.н..

Също така, хора са ме питали дали Астрологията може да определи дали имат способността да отворят собствен бизнес или е по-добре да работят за някой друг. Древната и китайската Астрология, които практикувам, могат да отговорят на този въпрос. Обаче, на фона на масовите бизнес фалити, високите наеми и прочие, ако ще поемате риск с отварянето на собствен бизнес, задължително трябва да сте в благоприятен цикъл според китайския Ви хороскоп. Не може да си позволите да натрупате голям пасив преди да Ви потръгне.

Една от задачите ми е да Ви посоча пътя на най-малкото съпротивление – където Вие се движите плавно по пътя на успеха, а не поемате удар след удар, което Ви коства пари, време и нерви. 

Обобщавайки, в избирането на професия за Вас, аз ползвам на древна и китайска Астрология, за да определя темперамента Ви, планетата, управляваща професията Ви, силата на западния Ви хороскоп, структурата на китайския Ви хороскоп, благоприятните и неблагоприятни елементи, божества, звезди и цикли. В допълнение на това, аз определям кога ще настъпят професионалния Ви връх/върхове. За всеки е различно. Може да стане след няколко години, или след 10 или дори 20 години. По този начин, Вие получавате напреднало специализирано знание, което важи само и единствено за Вас. Не е нужно да посещавате семинари за професионално ориентиране, да попълвате въпросници, да бъдете интервюирани и прочие, с надеждата да се извлече някаква обща информация, която може евентуално да Ви е от полза.

Колко струва услугата и какво е нужно

Услугата избор на професия с Астрология струва 325.00лв.

Нужно е да имате точен час на раждане, с отклонение не повече от 4 минути.  Ако не си знаете времето на раждане, ще трябва да направя ректификация на хороскопа Ви. Ако времето Ви на раждане е приблизително, също ще трябва да го ректифицирам.

За предпочитане е да не сте родени в Сивата област (вижда се с един поглед върху китайския календар или от онлайн калкулатор). Ако сте, може да се наложи да ползвам само части от китайския Ви хороскоп при определянето на професията Ви.

Искам тази услуга. Какво правя?

1. Свързвате се с мен и като си давате данните казвате откъде имате въпросния час на раждане: по спомен на родител, от официален писмен документ и прочие. Решаваме дали имате нужда от ректификация. Ако да, първо извършвам нея. Ако не, казвате ми какво сте учили, работили и няколко професии, между които се колебаете –  в случай, че имате такива.

2. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате съответната сума по банков път или по друг метод.

3. След получаването на Вашето плащане, започвам работа по определянето на професията Ви, която ми отнема 4 работни дни. Насрочваме ден и час за 60-90 минутна онлайн астрологична консултация по Вайбър,  или по безплатните програми Zoom или Wire.