Отговор на въпрос с Астрология


Отговор на въпрос с Астрология предоставя вярна и надеждна информация за конкретно Ваше запитване без да изполва хороскопа или часа Ви на раждане. За начертаване на картата се използва точното време, в което астрологът разбере въпроса Ви.

Въпросната/хорарна/часова Астрология е клон от тази древна наука, който винаги е бил на почит. Известен е с това, че предоставя най-точните и подробни отговори, не само за миналото и настоящето, а и за бъдещето.

Може да задавате всякакви конкретни въпроси при положение, че:

  • искрено искате да узнаете отговора им, а не го правите от ежедневно любопитство
  • те не касаят целия Ви живот, а определена ситуация
  • свързани сте по някакъв начин с предмета или човека, за когото питате

Както виждате, можете да питате за почти всичко и да получите отговор на въпроса Ви с този вид Астрология. Ето няколко примерни въпроса:

Ще намеря ли изгубения си домашен любимец/предмет?

Изневерява ли ми съпруга/гаджето?

Скарах се сериозно с приятелката си. Има ли бъдеще нашето приятелство?

Кога ще си продам имота?

Добър ли е този майстор/специалист?

Кандидатствах на няколко места за работа. Ще ме наемат ли? Кога ще започна?

Да остана ли на мястото, на което съм, или да се преместя?


Колко струва отговорът на конкретен въпрос

ТематикаЕкспресна поръчка 24 часа*Нормална поръчка 72 часа*
Изгубени животни, хора, вещи 145.00лв 85.00лв
Всякакви други въпроси 135.00лв 75.00лв

Единственото възможно изключение от тези цени е когато има голям материален интерес, като съдебно дело, скъпоценности, съкровища и прочие.

* Часовете се броят от получаването на плащането. В случай, че запитването Ви е спешно, изпратете ми снимано/сканирано платежното. Ако съм свободен, ще започна по-рано въпроса, за да Ви спестя време.

Обратно на това, ако съм претоварен с въпроси, ще Ви информирам, че няма да мога да спазя срока и ще Ви кажа кога ще съм готов с отговора на питането Ви.

Моля имайте предвид, че работя по въпросите според последователността на заплащането им.

Една от най-добрите книги за хорарна Астрология е шедьовърът на Уилям Лили от 17-ти век.


Как става задаването на въпроса

1. Концентрирате се върху въпроса, на който искате отговор, след което се свързвате с мен (за предпочитане на домашния ми телефон), или първо ми пишете по Вайбър, за да Ви добавя.

2. Провеждаме кратък телефонен разговор, в който Ви помагам да си формулирате най-точно въпроса. Записвам часа и минутата, в който го разбирам. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате сумата по банков път или по друг метод.

3. След получаването на Вашето плащане, Ви изпращам в уречения срок отговора на конкретния Ви въпрос в писмена форма по имейла или по Вайбър. Отговорът ми е на ясен и лесен за разбиране език.


Забележка: Аз не контролирам бъдещето или съдбата, а разчитам астрологичната карта, за да предоставя отговор на конкретен въпрос с Астрология. Ако картата показва отговор “Не”, моят отговор ще бъде “Не”. Ако картата показва отговор “след 3 месеца”, моят отговор ще бъде “след 3 месеца”, а не след 1 месец, въпреки че бихте искали да стане по-рано или моето намерение да Ви помогна.

Моля имайте предвид, че точността на хорарната Астрология зависи и от предоставената от Вас информация. Ако тя е непълна, неточна или впоследствие се окаже, че е била невалидна, вероятността да получите точен отговор силно намалява! След като сте ме потърсили за астрологична помощ, силно Ви моля да ми предоставяте цялата информация.