Писмени хороскопи

Предлагам писмени хороскопи с древна и/или китайска Астрология (Четирите стълба на съдбата и И Дзин Астрология).

Древната Астрология е комплексна наука, която обхваща с невероятни подробности целия живот на човека. Със 7 планети и 12 дома трябва да се опишат всички основни теми и случки. Задълбоченото разглеждане на жизнения път прави невъзможно разбиването на частични писмени хороскопи. Всичко е свързано и се рискува да се пропуснат ключови връзки.

Китайската Астрология има по-генерален поглед върху живота и следователно е възможно да се предлагат  частични писмени хороскопи. Те са също за тези, които не желаят консултации.

Пълен писмен хороскоп с древна АстрологияМожете да търсите надлъж и нашир, но така и няма намерите по-подробен писмен хороскоп в света. С каквато и да било Астрология.

  • съдържа около 25 000 думи (100 преводачески страници)
  • ползвам над 10 древни астрологични автора
  • отнема ми 2 месеца труд, за да го изготвя аз и единствено аз.
  • не съдържа никаква психология, карма, вярвания за колективна еволюция и т.н.
  • не съдържа никакви автоматични компютърни интерпретации

За кого НЕ е пълният писмен хороскоп:

 • За тези, които се задоволяват с информацията от консултациите
 • За тези, които не искат активно да участват в оформянето на съдбата си
 • За тези, които не са готови да вземат максимума от живота си


Пълни писмени хороскопи с китайска Астрология: Четирите стълба на съдбата и И Дзин Астрология


За разлика от древната Астрология, китайската не може да навлиза в такива големи дейтали в темите. Ако човек иска активно да участва в оформянето на съдбата си с древна, той/тя трябва всяка година или поне веднъж на 2 години да идва на консултация. Китайската Астрология, от друга страна, предлага по-общ поглед върху цялостната съдба. Там няма толкова теми. Нещо повече, тъй като там има 1 предсказателни техника, това позволява да се погледне целия живот – не само на рождено ниво – а и бъдещето. По тази причина, в пълния писмен китайски хороскоп се определят периодите на върхове и падения, докато западният изисква повече изследване и труд и не ги включва.

Аз съм единственият астролог в България, който предлага хороскоп с И Дзин Астрология. Понеже за изчисляването му се използва картата от Четирите стълба на съдбата, го предлагам като бонус към пълния.

Частичен писмен хороскоп с Четирите стълба на съдбата и/или И Дзин Астрология/Хе Луо Ли ШуИмам клиенти, които са ползвали западна или индийска Астрология при някой колега, и проявяват силен интерес към писмен хороскоп с китайска Астрология.  Някои от тях предпочитат частичния, тъй като пак им предоставя уникална информация за живота им, и им излиза по-евтино. Това често са хора, които планират доста напред и имат нужда от орловия поглед на тези два вида китайска Астрология.

И Дзин хороскопът (долният) се извежда от (горния) от Книгата на Промените. Хексаграмите не се използват за гадаене, а си имат отделни интерпретации и представляват целия живот. Тук няма теми, а се определя генерално за какво е живота, дали е мощен хороскопът, кога ще дойдат върховете и паденията и коя от двете половини от живота ще е по-успешна. Освен тези 6 и 9 годишни периоди, има и годишни хексаграми със значения.

Писмени годишни предсказания с древна Астрология

Имам клиенти, които, поради желание за анонимност, предпочитат годишни писмени предсказания, а не астрологични консултации. Тези астрологични писмени предсказания могат да се правят само с древна Астрология, тъй като китайската не може да навлиза в такива детайли.

Тези хора са наясно, че предсказанията няма как да са особено подробни без първо изцяло да се разчете хороскопът им. За тях това не е проблем, тъй като те искат генерален преглед на годината с акцентите от нея. Например: кои планети и теми се активират, къде са предизвикателствата през годината, къде са положителните неща и прочие.  Кратките годишни писмени предсказания се правят от рожден ден до рожден ден.

По-подробните годишни астрологични предсказания навлизат в по-голяма дълбочина. Изискването за тях е да съм Ви разглеждал хороскопа, или в писмена форма, или на консултация. В тази услуга, освен годишните хороскопи и още 2-3 предсказателни техники, слизам на месечно ниво. Тоест разбивам годината на 12 месечни карти и изследвам всяка. Както се досещате, това е времеемък и изискващ процес и съответно струва по-скъпо.

 

Писмени годишни предсказания с И Дзин Астрология

Годишният И Дзин хороскоп предлага информация за годината в по-генерален план. Например, дали годината е благоприятна да поемете контрола над нещата, или ще имате по-добри постижения ако бъдете пасивни и да оставите нещата да дойдат при Вас. Подходяща ли е да се фокусирате върху краткосрочните неща, или ще имате повече успех ако играете насигурно и изследвате по-внимателно нещата?

Годината е под формата на една от 64-те хексаграми, която важи само за Вас. Хора родени на същия ден, месец и година ще има различна годишна хексаграма за въпросния период. Дори Вашият близнак ще има различна хексаграма, стига да е от другия пол. Годината се разбива на 12 месечни хексаграми, които дават допълнителна информация, важаща само за Вас за съответния месец. Това позволява да се видят кои ще са благоприятните и неблагоприятните месеци през въпросния 12 месечен период.

При този метод не се работи с голяма предопределеност, тоест той очертава цялостната вибрация на периода и за какво тя е ползотворна и неползотворна. С други думи, зависи от Вас дали ще се възползвате от тази информация или не. Прилича си малко с Нумерологията в това отношение.

Важно: годината за всеки започва на 3-4 февруари и трае 1 година. 

Цени и срокове на изготвяне


През живота си съм срещал милионери и заможни бизнесмени, повечето от които са арогантни хора. Някои от тях вярват, че това, което са постигнали е трайно и само ще нараства. Те нямат никаква представа относно превратностите на съдбата и колко несигурни са физическите придобивки. Преди да започна да се занимавам с Астрология,  дори работих за подобни хора.  Познавам също и човек, който загуби целия си бизнес.  А беше стабилен бизнес и включваше друга държава. Той е почтен човек, но това не го спаси. Години труд отидоха “в канала”. След фалита, той трябваше да научи друга професия.

 

Писмени хороскопи

Бизнесмени и въобще хора, чиито хороскопи имат конфигурации за загуба на богатство, статус, заплашване от затвор и прочие, трябва изключително да внимават когато дойдат негативните периоди. Превенцията е най-добрият лек, са казали мъдрите. И точно тук идва знанието на Астрологията. То би смекчило тези удари и загуби, когато за тях се знае предварително.

Имаме си поговорка: “когато колата се обърне – пътища много.” Вземете мерки отрано. Колко хора съжаляват за изхабеното време и нерви, които са попиляли по начинания и хора, за които хороскопът им показва, че няма да бъдат ползотворни.

Пълният хороскоп е инвестиция за цял живот! 

 

Вид на писмения хороскоп

Цена

Срок за изготвяне

Пълен с древна и китайска

(Четирите стълба на съдбата и И Дзин Астрология)

Не се предлага

на този етап

3 месеца

Пълен с древна Астрология

Не се предлага

на този етап

2 месеца

Пълен с китайска Астрология

Не се предлага

на този етап

2 месеца

Частичен с китайска

650.00лв

10 работни дни

Частичен само с И Дзин Астрология

325.00лв

3 работни дни

По-подробни годишни предсказания с древна

325.00лв

3 работни дни

Годишни предсказания с древна

185.00лв

2 работни дни

Годишни предсказания с И Дзин Астрология

125.00лв

2 работни дни

 Нужна информация и особености на пълните хороскопи


За разлика от консултацията, където може да се мине с час на раждане с известно отклонение, при писмените хороскопи това е силно непрепоръчително. А при пълните писмени хороскопи няма как да се мине без ректификация.

Имайте предвид, че в И Дзин Астрологията, ако часът на раждане е между 2 зодии, това ще даде 2 изцяло различни хороскопа! Там не е като Четирите стълба на съдбата, където дори и с разлика в часа хороскопът остава същият.

Пълните писмени хороскопи отнемат страшно много време, усилия и концентрация. Докато работя върху такъв, не мога да пиша друг едновременно. От финансова гледна точка са много по-неизгодни от астрологичните консултации. Мога да проведа десетки онлайн астрологични консултации вместо да седна да пиша пълен хороскоп.  Хороскопът Ви е като Книгата на Живота. Докато не я завърша, ме гложди. Писателите разбират добре за какво говоря. Дори и да провеждам консултации, част от вниманието ми е върху пълния писмен хороскоп.

По тази причина, си запазвам правото да отказвам да приемам поръчки за пълни писмени хороскопи.
Искам да поръчам писмен хороскоп. Какво правя?

1. Свързвате се с мен и казвате кoй точно желаете. Давате си данните за изчисляване на хороскопа, казвате откъде имате часа си на раждане и с каква точност е. В зависимост от услугата, му правя ректификация/корекция.

2. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате сумата по банков път или по друг метод.

3. След получаването на Вашето плащане, започвам работа по ректификацията и/или по съответния писмен хороскоп или предсказание. Когато съм готов, Ви ги изпращам в уречения ден.


Забележка: Не съм лекар по съвременна медицина, нито диетолог. Не предлагам медицински съвети, диагностициране или лечение на болести. Настоящата астрологична услуга предоставя информация, която използвате по Ваше усмотрение и на изцяло Ваша отговорност.

Не предлагам възстановяване на суми за отказани резервирани писмени хороскопи или годишни предсказания. Моля не си поръчвайте такива, ако се колебаете и впоследствие решите да се откажете. Когато някой потенциален клиент ме търси за писмен хороскоп или годишно предсказание и пита кога ще съм готов, аз си проверявам графика с ангажиментите. Ако сте го поръчали, а после се откажете, аз лишавам този човек от нужната навременна информация. Това не е справедливо нито за него/нея, нито за мен.

Ползвайки услугата, Вие се съгласявате на тези условия.