Писмени хороскопи

Предлагам писмени хороскопи с древна и/или китайска Астрология (Четирите стълба на съдбата и И Дзин Астрология).

Древната Астрология е комплексна наука, която обхваща с невероятни подробности целия живот на човека. Със 7 планети и 12 дома трябва да се опишат всички основни теми и случки. Задълбоченото разглеждане на жизнения път прави невъзможно разбиването на частични писмени хороскопи. Всичко е свързано и се рискува да се пропуснат ключови връзки.

Китайската Астрология има по-генерален поглед върху живота и следователно е възможно да се предлагат  частични писмени хороскопи. Те са също за тези, които не желаят консултации.

Пълен писмен хороскоп с древна АстрологияМожете да търсите надлъж и нашир, но така и няма намерите по-подробен писмен хороскоп в света. С каквато и да било Астрология.

  • съдържа около 25 000 думи (100 преводачески страници)
  • ползвам над 10 древни астрологични автора
  • отнема ми 2 месеца труд, за да го изготвя аз и единствено аз.
  • не съдържа никаква психология, карма, вярвания за колективна еволюция и т.н.
  • не съдържа никакви автоматични компютърни интерпретации

За кого НЕ е пълният писмен хороскоп:

 • За тези, които се задоволяват с информацията от консултациите
 • За тези, които не искат активно да участват в оформянето на съдбата си
 • За тези, които не са готови да вземат максимума от живота си


Пълни писмени хороскопи с китайска Астрология: Четирите стълба на съдбата и И Дзин Астрология


За разлика от древната Астрология, китайската не може да навлиза в такива големи дейтали в темите. Ако човек иска активно да участва в оформянето на съдбата си с древна, той/тя трябва всяка година или поне веднъж на 2 години да идва на консултация. Китайската Астрология, от друга страна, предлага по-общ поглед върху цялостната съдба. Там няма толкова теми. Нещо повече, тъй като там има 1 предсказателни техника, това позволява да се погледне целия живот – не само на рождено ниво – а и бъдещето. По тази причина, в пълния писмен китайски хороскоп се определят периодите на върхове и падения, докато западният изисква повече изследване и труд и не ги включва.

Аз съм единственият астролог в България, който предлага хороскоп с И Дзин Астрология. Понеже за изчисляването му се използва картата от Четирите стълба на съдбата, го предлагам като бонус към пълния.

Частичен писмен хороскоп с Четирите стълба на съдбата и/или И Дзин Астрология/Хе Луо Ли ШуИмам клиенти, които са ползвали западна или индийска Астрология при някой колега, и проявяват силен интерес към писмен хороскоп с китайска Астрология.  Някои от тях предпочитат частичния, тъй като пак им предоставя уникална информация за живота им, и им излиза по-евтино. Това често са хора, които планират доста напред и имат нужда от орловия поглед на тези два вида китайска Астрология.

За да добиете прилична представа каква информация може да се извлече от този вид хороскоп, напишете в ютюб или в интернет търсачката: “Анатомия и разчитане на китайски хороскоп по метода Четирите стълба на съдбата – Моника Люински”, за да видите видеото ми по темата.

И Дзин хороскопът (долният) се извежда от (горния) от Книгата на Промените. Хексаграмите не се използват за гадаене, а си имат отделни интерпретации и представляват целия живот. Тук няма теми, а се определя генерално за какво е живота, дали е мощен хороскопът, кога ще дойдат върховете и паденията и коя от двете половини от живота ще е по-успешна. Освен тези 6 и 9 годишни периоди, има и годишни хексаграми със значения.

За да добиете прилична представа каква информация може да се извлече и от този вид китайски хороскоп, напишете в ютюб или в интернет търсачката: “И Дзин Астрология – разчитане на хороскопа на Мохамед Али, за да видите видеото ми по темата.

Писмени годишни предсказания с древна Астрология

Имам клиенти, които поради желание за анонимност или други съображения, предпочитат годишни писмени предсказания, а не астрологични консултации. Тези астрологични писмени предсказания могат да се правят само с древна Астрология, тъй като китайската не може да навлиза в такива детайли.

Тези хора са наясно, че предсказанията няма как да са чак толкова подробни без първо изцяло да се разчете хороскопът им. За тях това не е проблем, тъй като те искат генерален преглед на годината с акцентите от нея. Например: кои планети и теми се активират, къде са предизвикателствата през годината, къде са положителните неща и прочие.  Кратките годишни писмени предсказания се правят от рожден ден до рожден ден и съдържат между 1500 и 2500 думи.

Важно:

Масата астролози практикуващи съвременна Астрология, ползват само слънчевата революция плюс вторични прогресии и транзити за годишния хороскоп. Това е много непълно и не е оригиналният подход. Той включва поне още 2-3 техники, които са по-мощни от слънчевата революция. Това е изрично уточнено от всички традиционни автори в продължение на над 1500 години.

Разглеждам годишния Ви хороскоп точно по този начин: не само със слънчевата революция и транзитите, а с още 2-3 по-мощни предсказателни техники. Също предоставям и през кои части от годината най-ключовите планети ще бъдат активирани и е вероятно тогава да дадат своите ефекти.

Подробните годишни астрологични предсказания също се правят от рожден ден до рожден ден, но навлизат в по-голяма дълбочина. Изискването за тях е да съм Ви разглеждал хороскопа в писмена форма, на консултация или да съм му извършил ректификация. В тази услуга, освен годишните хороскопи и още 3-4 предсказателни техники, слизам на месечно ниво. Тоест разчитам годишния Ви хороскоп и след това го разделям на 12 месечни хороскопа, които също интерпретирам. Годишният хороскоп (слънчевата революция и профекцията) важи за цялата година. Обаче от него е много трудно да се определи точно кога през годината дадена планета ще даде своя ефект. Тук идват месечните хороскопи. Така имате отделен хороскоп за всеки от месеците от годината. Тези месечни слънчеви революции предоставят много по-пълна картина за това как годишния хороскоп се разгръща през съответната година. Както се досещате, добавянето и разчитането на още 12 астрологични карти е времеемък и изискващ процес и съответно струва по-скъпо.

(Лявата част на горната картинка е рожденият + годишният хороскоп на актрисата Лиз Тейлър за годината на един от браковете й. Дясната част на картинката е нейната месечна слънчева революция за 3-ия месец, обхващаща това събитие, станало на 6 май 1950г.)

Писмени годишни предсказания с И Дзин Астрология

Годишният И Дзин хороскоп предлага информация за годината в по-генерален план. Например, дали годината е благоприятна да поемете контрола над нещата, или ще имате по-добри постижения ако бъдете пасивни и да оставите нещата да дойдат при Вас. Подходяща ли е да се фокусирате върху краткосрочните неща, или ще имате повече успех ако играете насигурно и изследвате по-внимателно нещата?

Годината е под формата на една от 64-те хексаграми, която важи само за Вас. Хора родени на същия ден, месец и година ще има различна годишна хексаграма за въпросния период. Дори Вашият близнак ще има различна хексаграма, стига да е от другия пол. Годината се разбива на 12 месечни хексаграми, които дават допълнителна информация, важаща само за Вас за съответния месец. Това позволява да се видят кои ще са благоприятните и неблагоприятните месеци през въпросния 12 месечен период.

При този метод не се работи с голяма предопределеност, тоест той очертава цялостната вибрация на периода и за какво тя е ползотворна и неползотворна. С други думи, зависи от Вас дали ще се възползвате от тази информация или не. Прилича си малко с Нумерологията в това отношение.

Важно: годината за всеки започва на 3-4 февруари и трае 1 година. 

Цени и срокове на изготвяне


През живота си съм срещал милионери и заможни бизнесмени, повечето от които са арогантни хора. Някои от тях вярват, че това, което са постигнали е трайно и само ще нараства. Те нямат никаква представа относно превратностите на съдбата и колко несигурни са физическите придобивки. Преди да започна да се занимавам с Астрология,  дори работих за подобни хора.  Познавам също и човек, който загуби целия си бизнес.  А беше стабилен бизнес и включваше друга държава. Той е почтен човек, но това не го спаси. Години труд отидоха “в канала”. След фалита, той трябваше да научи друга професия.

 

Писмени хороскопи

Бизнесмени и въобще хора, чиито хороскопи имат конфигурации за загуба на богатство, статус, заплашване от затвор и прочие, трябва изключително да внимават когато дойдат негативните периоди. Превенцията е най-добрият лек, са казали мъдрите. И точно тук идва знанието на Астрологията. То би смекчило тези удари и загуби, когато за тях се знае предварително.

Имаме си поговорка: “когато колата се обърне – пътища много.” Вземете мерки отрано. Колко хора съжаляват за изхабеното време и нерви, които са попиляли по начинания и хора, за които хороскопът им показва, че няма да бъдат ползотворни.

Пълният хороскоп е инвестиция за цял живот! 

 

Вид на писмения хороскоп

Цена

Срок за изготвяне

Пълен с древна и китайска

(Четирите стълба на съдбата и И Дзин Астрология)

Не се предлага

на този етап

3 месеца

Пълен с древна Астрология

Не се предлага

на този етап

2 месеца

Пълен с китайска Астрология

Не се предлага

на този етап

2 месеца

Частичен с китайска

650.00лв

10 работни дни

Частичен само с И Дзин Астрология

325.00лв

3 работни дни

По-подробни годишни предсказания с древна

325.00лв

3 работни дни

Годишни предсказания с древна

185.00лв

2 работни дни

Годишни предсказания с И Дзин Астрология

125.00лв

2 работни дни

 Нужна информация и особености на пълните хороскопи


За разлика от консултацията, където може да се мине с час на раждане с известно отклонение, при писмените хороскопи това е силно непрепоръчително. А при пълните писмени хороскопи няма как да се мине без ректификация.

Имайте предвид, че в И Дзин Астрологията, ако часът на раждане е между 2 зодии, това ще даде 2 изцяло различни хороскопа! Там не е като Четирите стълба на съдбата, където дори и с разлика в часа хороскопът остава същият.

Пълните писмени хороскопи отнемат страшно много време, усилия и концентрация. Докато работя върху такъв, не мога да пиша друг едновременно. От финансова гледна точка са много по-неизгодни от астрологичните консултации. Мога да проведа десетки онлайн астрологични консултации вместо да седна да пиша пълен хороскоп.  Хороскопът Ви е като Книгата на Живота. Докато не я завърша, ме гложди. Писателите разбират добре за какво говоря. Дори и да провеждам консултации, част от вниманието ми е върху пълния писмен хороскоп.

По тази причина, си запазвам правото да отказвам да приемам поръчки за пълни писмени хороскопи.
Искам да поръчам писмен хороскоп. Какво правя?

1. Свързвате се с мен и казвате кoй точно желаете. Давате си данните за изчисляване на хороскопа, казвате откъде имате часа си на раждане и с каква точност е. В зависимост от услугата, му правя ректификация/корекция.

2. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате сумата по банков път или по друг метод.

3. След получаването на Вашето плащане, започвам работа по ректификацията и/или по съответния писмен хороскоп или предсказание. Когато съм готов, Ви ги изпращам в уречения ден.


Забележка: Не съм лекар по съвременна медицина, нито диетолог. Не предлагам медицински съвети, диагностициране или лечение на болести. Настоящата астрологична услуга предоставя информация, която използвате по Ваше усмотрение и на изцяло Ваша отговорност.

Не предлагам възстановяване на суми за отказани резервирани писмени хороскопи или годишни предсказания. Моля не си поръчвайте такива, ако се колебаете и впоследствие решите да се откажете. Когато някой потенциален клиент ме търси за писмен хороскоп или годишно предсказание и пита кога ще съм готов, аз си проверявам графика с ангажиментите. Ако сте го поръчали, а после се откажете, аз лишавам този човек от нужната навременна информация. Това не е справедливо нито за него/нея, нито за мен.

Ползвайки услугата, Вие се съгласявате на тези условия.