Ректификация на хороскопа

Ректификация на хороскопа е астрологична процедура, чрез която се възстановява часа на раждане на човек, когато е неизвестен, несигурен или приблизителен.

Без ректификация на часа на раждане хороскопът реално не съществува, тъй като не може да се изчисли Асцендента/изгряващата зодия, според която всички други домове се подреждат.

Повечето техники за ректификация, ползвани от мнозинството съвременни астролози, са еднотипни и не работят достатъчно надеждно. Аз не ги използвам. Основен пример за тях е тази книга. Ректификация на хороскопа е една от услугите, в която специализирам.

Ректификация на часа на раждане - защо е важна

Точността на Астрологията зависи от предоставените данни за изчисляване на хороскопа Ви. Целият труд, полаган от астролога, стъпва на ползваните от него данни: ден, месец, година, място и час на раждане. Часът на раждане е най-важен, защото за разлика от него останалите данни се записват в наши дни. Има държави, в които той се записва на удостоверението за раждане, но България вече не е една от тях.

Когато часът Ви на раждане е запомнен или записан като кръгъл, половинка или четвъртинка, тогава вероятността да е верен е много малка. Това е така, защото статистически погледнато няма как хората да се раждат много повече през точно тези 3 минути от общо 60. Масата хора не са родени в 13.00ч, 17ч.15м. или 21ч.30м.. Следователно е силно препоръчително да се извърши ректификация на хороскопа, когато часът на раждане е кръгъл, половинка или четвъртинка. Това е още по-валидно когато часът на раждане е между два стълба/животни в китайския Ви хороскоп.

Дали може да се мине без ректификация

Когато изготвям пълен писмен хороскоп, или изчислявам дължината на живота, тогава задължително извършвам ректификация, защото не мога да си позволя недостатъчно точни данни да ме отклонят.

Когато правя астрологична консултация и часът на раждане не е кръгъл, половинка или четвъртинка, е възможно да се мине и без ректификация. Условието е да е от достоверен източник. Най-добре е когато паметта на родител съвпада с писмен документ. Ако не съвпада, Ви препоръчвам ректификация, но не Ви насилвам да я правя. Просто ще пропусна някои астрологични техники, които са най-чувствителни към точността на времето на раждане.

Ако не желаете да давате допълнителни пари за ректификация на хороскопа Ви, ще работя с каквито данни ми предоставите, но отговорността е Ваша. Моля имайте предвид, че немалко пъти хора са ми казвали, че часът на раждане им е верен по спомен на родител, а впоследствие по време на ректификацията се оказва, че има разлика с няколко часа. Съответно това дава съвсем различен хороскоп! Имал съм и случаи, когато родителят си спомня един час на раждане и държи на него, а в общината е записан съвсем различен час. Часът на раждане, записан в общината, макар закръглен, в моя опит е по-често е верен от този на родителите.

Ако не си знаете времето на раждане, или то е несигурно, Вие ще имате огромно предимство пред останалите хора, защото освен древна западна, аз владея и китайска Астрология. Китайската Астрология (клонът Четирите стълба на съдбата) е единствената, в която може да се разчита хороскопа, дори когато часът на раждане е неизвестен или несигурен. Условието е хороскопът Ви да не попада в Сивата област.

Цени за ректификация

При неизвестен час на раждане

При време на раждане с над 12 астрономически часа отклонение

При време на раждане с отклонение между 3 и 12 часа

При време на раждане с отклонение до 3 часа

400.00лв

350.00лв

270.00лв

175.00лв

Ректификацията изисква напреднало ниво на владее на астрологичната наука. Не са много тези, които наистина са я овладяли, не само в България, а по света. Малцина астролози дръзват да предлагат услуги с ректификация без час на раждане. Имайки предвид колко внимателно трябва да се подхожда към тази процецура, вярвам разбирате защо в цените ми за ректификация няма бърза и експресна поръчка. Срокът ми за ректификация е 5 работни дни, когато отклонението от крайния ми резултат е до 12 часа, и 10 работни дни когато е над 12 часа или времето на раждане е неизвестно.

Предвид характера ми, налагам изключително високи стандарти върху себе си. Ако ме потърсите да ректифицирам хороскопа Ви и стане така, че след положения труд не съм уверен своя резултат, Ви връщам цялата сума.

Преди години един леко арогантен познат се опита да ми предизвика уменията по ректификация. Когато му предложих да се обзаложим за по-сериозна сума, че ще ректифицирам хороскопа на непознат човек, той се отказа. Статистически погледнато, шансовете бяха многократно в негова полза, но той се отказа и повече така и не подхвана темата.

Как става поръчването на ректификация

1. Свързвате се с мен и като си давате данните казвате откъде имате въпросния час на раждане: по спомен на родител, от официален писмен документ и прочие. Давам Ви моите данни за плащане и ми превеждате съответната сума по банков път или по друг метод.

2. След получаването на Вашето плащане, Ви изпращам документ в текстови формат по имейла или по Вайбър, който трябва да попълните. Той съдържа разнообразни категории от въпроси. Някои ще важат за Вас, а други – не. След като го попълните, ми го изпращате по имейла и започвам ректификацията на хороскопа Ви.

3. Когато съм готов с ректификацията, Ви я изпращам в уречения срок.  Ако имате каквито и да било въпроси по моя краен резултат, ми ги задавате.