Хороскопът на Коби Брайънт

Хороскопът на Коби Брайънт с китайска Астрология

Бележка:

В края на януари написах и публикувах съкратена версия на статията “Хороскопът на Коби Брайънт с китайска Астрология” на една Фейсбук страница, до която вече нямам никакъв достъп и контрол. Сега публикувам пълната статия на блога си. Това е единственото място, на което пиша и творя, преди да се изместя на новата ми интернет страница.

Хороскопът на Коби Брайънт – структура и полезни елементи

Тази статия има за цел да разгледа в съвсем сбита форма хороскопа по метода на Четирите стълба на съдбата на американската баскетболна легенда Коби Брайънт. Той умря на 26 януари 2020 година, на 41 години.

Трябва да се каже, че освен Коби загинаха още 8 човека в същия хеликоптер. Един от тях бе втората му дъщеря Джиана/Джиджи. Няма да разглеждам техните рождени карти, тъй като им нямам данните, а и ще стане доста дълго.

Коби Брайънт е роден на 23 август 1978г. в Харисбърт, Пенсилвания, САЩ. Даденият час на раждане е 5 следобед. След като се махне лятното часово време и се изчисли следното местно време, е час на Ян Земната Маймуна. Държа да отбележа, че часът на раждане не е жизнено важен в настоящия хороскоп. Това е така, защото като структурата на последния е лесно проверима, както ще демонстрирам. С други думи, дори и часът на раждане да е грешен, в този случай това няма да промени полезните и вредните елементи.

Хороскопът на Коби Брайънт

Първото нещо, което забелязвам, е, че хороскопът на Коби Брайънт съдържа 3 стълба от Колона 6 от Шестдесетичния цикъл. С други думи, 3 от 4-те му стълба попадат в една единствена колона – Колона 6. Това е изключително благоприятно показание в китайската Астрология, което не много хора имат в хороскопите си.

Специалната конфигурация за бързо богатство и слава

Според Лили Чун, имайки 3 стълба от една колона прави човекът орисан да натрупа бързо богатство и слава без много усилия. Джери Кинг добавя, че хората с тази конфигурация често се издигат до славата много по-лесно. Това е много вярно за Коби Брайънт, който се издигна до успеха, богатството и ранга на звезда дори по-бързо от Майкъл Джордан или други играчи от тези, считани измежду най-великите баскетболисти за всички времена.

На пръв поглед изглежда, че хороскопът спада към стандартните карти и личността е слаба. Тоест има нужда от ресурния собствения елемент – от Дърво и Огън. Някой дори може да твърди, че личността е силна, поради присъствието на Змията и на Коня. Това категорично не е така. Причината е, че Змията се комбинира с Маймуната и дава Вода. Това е възможно, защото Коби е роден през есента, когато Металът властва и той храни Водата.

Ако Коби беше слаба личност, това би значело, че Козата би била един от най-благоприяните му символи, тъй като тя завършва Лятната сезонна комбинация от Змия-Кон-Коза, даваща Огън и подсилваща личността. Всъщност в самия край на юни и в средата на юли (месецът на Козата започва на 30 юни по лунния календар) 2003 година (година на Ин Водната Коза), Коби е арестуван, като е обвинен в сексуално посегателство. В последствие му се разминава, но не без уроноване на репутацията и финансови загуби от милиони.

Освен това, през същата година се подлага на операция на коляното. Годишната Ин Вода се комбинира с рождената Ян Земя и дава Огън, който е най-негативният елемент за Коби заедно с Дървото. Следващата година на Козата е 2015 – Ин Дърво в стволчето. Коби Брайънт отбелязва най-слабият си сезон в кариерата и получава контузия на прасеца.

Всъщност проблемите му са още от предната година – тази на Ян Дървения Кон, когато получава тежка контузия и претърпява операция. Отново, Конят бидейки Огън и Дървото са най-негативните елементи за Брайънт. Ако беше слаба личност, тогава щеше да стане Доминантен хороскоп в този период и да пожъне огромни успехи.

Върховите постижения на Черната Мамба

Обратно на това, ако беше силна личност, тогава Земята/производителният елемент и Водата/контролиращият елемент щяха да са най-полезните за него, а Металът/този на богатството щеше да е неблагоприятен.

Фактът, че 5-те му шампионски титли са спечелени през 2000-2002, 2009 и 2010, а именно Ян Метал, Ин Метал, Ян Вода, Ин Земя и Ян Метал (понеже плейофите се играят през юни, тогава повече властва стволчето, а не клона), както и че печели наградата MVP (Най-ценен играч за сезона) през 2008 (Ян Земя), говори предостатъчно. А именно, че хороскопът на Коби Брайънт не е стандартен и спада към специална категория. Тя се казва Следване на богатството, при който най-полезните елементи са Земята и Металът.

Водата също е полезна, но не и Плъхът и Драконът. Те насилват Маймуните да се комбинират с тях и да се трансформират във Вода. Не само това, а се получава това, което китайците наричат “битка за комбиниране”, което има изключително неблагоприятни ефекти. Прасето, което макар да е звездата Небесен пратеник, е много негативно, тъй като то прави сблъсък на Змията и я унищожава и по този начин уврежда структурата на хороскопа.

Как съдбата му влияеше на целия отбор

Тъй като Коби Брайънт е един от най-великите баскетболисти в историята, неговата съдба е от такава величина, че тя сериозно влияе на/дори предопределя цялостното представяне на отбора му Лос Анджелис Лейкърс. Това започва да важи особено когато Коби се налага като титуляр в отбора. Признавам си, че не съм разглеждал хороскопите на съотборниците или на треньорите му. Обаче, фактът, че когато благоприятните елементи за Брайънт са управлявали времената от картата му, тимът му е регистрирал най-големите си успехи, е лесно проверим.

Обратно на това, когато негативните елементи управляват времената, Лейкърс нямат почти никакви успехи. Изключението е 2004 година, когато достигат до финал, но са разгромени от Детройт с 4-1. Тогава управлява негативното годишно Ян Дърво, но 5 годишният цикъл е Ин Вода, която е по-скоро благоприятна.

Награда на Коби Брайънт извън баскетбола, която определено заслужава внимание, е спечеленият Оскар през март 2018 година за най-добър анимиран късометражен филм. 2018 беше на Ян Земя. Коби стана първият, който спечели наградата във въпросната категория, както и първият бивш професионален атлет, номиниран за Оскар и спечелил Оскар.

Достатъчно за постиженията на Коби.

Характерът на Брайънт

Накратко, кои са отличаващите и ключовите черти на Черната Мамба? Какво разкрива хороскопът на Коби Брайънт за неговия характер?

Нараняващият офицер/Ян Земя изпъква на два пъти, следван от Прякото богатство/Ян Метал. Това го прави изключителен лидер, склонен да поема рискове, да не следва традиционния подход, инат, отличаващ се с различията и чудатостите си, човек на крайностите, не се примиряващ освен ако не е номер 1, свръхамбициозен, егоист, изключителен изпълнител пред публика (не само за баскетбол), оратор, готов да блесне, като демонстрира на какво е е способен и с какво превъзхожда останалите. Към това се добавя невероятна трудолюбивост, упоритост, пестеливост, но и скъперничество.

Точно заради характеристиките на Нараняващия офицер се стигна дотам треньорът на Лейкърс, Фил Джексън (който е бил треньор на Майкъл Джордън в Чикаго) да напише, че Коби е “un-coachable”! Това не е комплимент, а е крайно негативна оценка. Тя означава, че Брайънт не слуша/не подлежи на треньорски наставления и препоръки.

Заради Нараняващия офицер, а именно бидейки Ян Земя, инатливата планина, Коби е известен с това, че опитва отново и отново, и се проваля в ситуации с малки шансове за успех. Фил Джексън, който беше треньор на Коби за много години, заяви (преводът от английски на този и долния цитат е от мен), че Брайънт “има склонност да насилва действието/нещата, особено когато мачът не му върви.”

Когато изстрелите му са неточни, Коби ще обстрелва неотстъпчиво докато не му се обърне късмета. Според Брайънт: “Бих направил 0 вкарвания от 30 хвърляния, отколкото да направя 0 от 9; 0 от 9 значи, че си сломил себе си, че психологически си се сплашил, като резултатът от това е подкопаване на представянето ти или увереността ти в мача.”

Характерът на Коби в личния му живот

Заради Нараняващия офицер, родителите на Коби не одобряват неговия брак със партньорката му, която не е афро-американка. Впоследствие, нито те, нито сестрите му, нито съотборниците му, нито агента му не отиват на сватбата на Коби и Ванеса. Имам предвид характеристиката на Нараняващия офицер да не следва традиционния подход и да прави напук, ако е нужно, само и само да си държи на неговото.

Коби и Ванеса се женят през 2001 година, годината на Ин Металната Змия. Тя не само дублира Палата на брака/дневния клон, а също съдържа и звездата на богатството – съпругата за мъжете – класическа индикация за брак. Трябва да добавя, че отношенията между Коби и родителите му се възстановяват след раждането на първото му дете.

И все пак, вероятно не се възстановяват изцяло, тъй като през 2013 година Коби има правни разногласия за около 450 000 долара с майка си и една аукционна къща. Преди насрочения процес се постига споразумение между тях и родителите му се извиняват в писмено изявление за неразбирателството и оценяват финансовата подкрепа, която Коби им оказва през годините. Въпреки че е спечелил няколкостотин милиона долара, на родителите му е позволено да запазят по-малко от 10% от тези 450 хиляди долара. Тези характеристики идват от Прякото Богатство.

Както съм писал и преди, Астрологията показва характера, а той не се променя. Това не е критика към Коби Брайънт. Той преуспя именно заради тези си свои черти!

По-внимателните сигурно са забелязали, че хороскопът на Коби не съдържа никакво Дърво. Това не е негативна индикация, тъй като той спада към специалните рождени карти. Както хороскопът на Доналд Тръмп, в който няма Вода, липсата на даден елемент принципно не е един от най-сериозните фактори в анализа.

Смъртта в хороскопа на Коби Брайънт

През юли 2013г. Коби е влязъл в 10 годишен цикъл на Ян Дървения Плъх. Ян Дървото управлява първите 5 години, а Плъхът вторите 5. Тоест през юли 2018г. е влязъл в цикъла на Плъха. Макар Плъхът да прави опозиция на Коня, което е положителен сблъсък, тъй като разкарва потенциален ресурсен елемент за Коби, Плъхът иска да се комбинира и с двете Маймуни и да ги трансформира във Вода. Това е страшно негативно показание, и то по две причини.

1) променя структурата на хороскопа;

2) създава битка за комбиниране със Змията за това кой с кого ще се комбинира.

Що касае годината на смъртта, 26 януари 2020г. е все още на Ин Земното Прасе. Прасето прави сблъсък на Змията, което също е доста негативна индикация. Това е така, защото тъй тя разбива комбинацията между Змията и Маймуната. Това е самата структура на хороскопа.

Що касае денят, Коби умря на ден Ян Земен Дракон. Драконът също е страшно негативен. Подобно на Плъха, разбива структурата на хороскопа, защото принуждава Маймуните да се комбинират с него.

Ето 3 други събития, случили се в месеца на Дракона:

април 2011г. (Ян Воден Дракон) е глобен със 100 000 долара за гей обида/инсинуация към баскетболния съдия;

април 2012г (Ян Дървен Дракон) получава натъртен пищял;

през април 2013г. (Ян Огнен Дракон) получава разкъсано ахилесово сухожилие и е аут за 7 месеца.

Забележете, че докато и през трите случая е в цикъла на Прасето, в последния е и в годината на Ин Водната Змия. Тоест същите две зодии, които се унищожават, и той получи най-сериозното нараняване от тези 3 случки.

С Прасето от годината, + 2-те Маймуни и Змията от хороскопа, всичките бидейки звезди на Пътуващия кон/пътуването в китайската Астрология, заслужава да се спомене, че Коби умря именно по време на пътуване.

Заключение

В заключение, китайската Астрология за пореден път показва, че имането на превъзходен хороскоп, който обещава огромна слава, богатство и наследство, не гарантира дълъг (или щастлив) живот. Това е още по-валидно, когато има поредица от негативни цикли на съдбата + неблагоприятни години в комбинация с тях. Земният път на Коби Брайънт приключи, но неговото наследство и слава ще пребъдат.

Използвани биографични източници:

https://www.astro.com/astro-databank/Bryant,_Kobe

https://en.wikipedia.org/wiki/Kobe_Bryant

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *