Конфигурацията хороскоп, нараняващ съпруга

Доста хора, които се свързват с мен се интересуват от темата за любовта и брака. Понеже публикувах стъпките на разчитане на темата за брака в пълния писмен рожден хороскоп с древна Астрология, реших, че е е уместно да разгледам малка част от темата от гледна точка на Четирите стълба на съдбата. Предмет на тази статия е конфигурацията в женски рождени карти, известна като “хороскоп, нараняващ съпруга/партньора”.

Що е хороскоп, нараняващ съпруга

Това е конфигурация в женски рождени карти по метода Четирите стълба на съдбата от китайската Астрология, при която контролиращият елемент, показващ партньора/съпруга, е атакуван от производителния елемент, особено от Нараняващия офицер.

В Четирите стълба на съдбата хороскопите се разделят на различни групи и категории. Преди да може да се разчете даден хороскоп, трябва да се определи към коя група и категория спада. Освен това, хороскопите на жените са разчитат по различен начин от тези на мъжете. Съществуват различни конфигурации, които сочат, че една жена ще има проблеми в темата за любовта и брака. Изражението на “проблеми” може да варира от липса на гадже/партньор/съпруг, до краткотрайна връзка или две за цял живот. Може да сочи много връзки, но съответно и много раздели/разводи, или  любовни триъгълници и изневери. Има дори трудни случаи, в които партньорите на жената играят слаба роля или се разболяват. В крайните случаи те имат съдебни или финансови неприятности, или дори умират.

“Хороскопът, нараняващ съпруга” се среща при рождени карти, принадлежащи към различни групи. С други думи, интензивността на тази конфигурация варира. Важно е да се отбележи, че жените с такива хороскопи разбира се не желаят техните партньори да страдат или да имат слаба роля. Просто се получава така заради енергийната структура на картите им.

Производителният елемент управлява общуването, изразяването, как човек представя себе си и своите умения, и т.н.. Най-вече когато е неблагоприятен и силно изразен в хороскопа, това показва, че жената има прекомерно високи стандарти и очаквания към партньорите си. Друго значение е, че жената има прекалено много цели и желания в живота си и не знае в коя посока да се насочи.

Реален пример за тази конфигурация – хороскопът на Моника Люински

Ще илюстрирам конфигурацията “Хороскоп, нараняващ съпруга/партньора” с картата на Моника Люински (жена, родена на 23 юли 1973г. в часа на Коня). През 90-те години тази млада стажантка в Белия дом нашумя с тайните си сексуални авантюри с тогавашния президент на САЩ Бил Клинтън. Тези техни действия доведоха до безпрецедентен скандал в президентската история на САЩ и Бил Клинтън почти беше свален от поста.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%9B%D1%8E%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8

Ето хороскопът на Моника Люински по метода на Четирите стълба на съдбата:

https://www.astro.com/astro-databank/Lewinsky,_Monica

 

хороскоп, нараняващ съпруга - Моника Люински

Структура на хороскопа на Моника Люински

Хороскопът на Моника Люински спада към категорията на стандартните карти, като тя е силна Ян Метална личност. Тоест тя има така нареченият съпернически хороскоп. Благоприятните елементи за нея са този на богатството и контролиращият. Неблагоприятните са ресурсният и собственият, а производителният също не е особено благоприятен. Че хороскопът й спада към тази структура е лесно проверимо от ключовите събития в живота й и годините на тяхното случване. Приканвам читателите на блога ми да проверят това сами. Тъй като предмет на статията ми не е таймингът на хороскопа, а структурата му, няма да давам години. Иначе статията ще стане доста по-дълга.

Огънят контролира Метала и показва партньорите на Моника. Огънят обаче е атакуван от Водата – производителният елемент, която го контролира. Люински дори има и Нараняващия офицер, и Бога на храната в Небесните стволчета. Това е класически случай за хороскоп, нараняващ съпруга.

Единственото Дърво (елементът на богатството), което би могло да направи мост между производителния и контролиращия елемент, е скрито в Козата, но тя получава сблъсък/опозиция от Вола. Това е негативна индикация не само за любовния живот на Моника, а и за нейното (психологическо) здраве. Това е така, защото ресурсният елемент (който го показва), а именно Земята, е доста силен и му липсва контрола от този на богатството. Известен е фактът за дългата депресия и проблемите с теглото, от които тя страда. Тя има тази индикация на рождено ниво, тоест за цял живот. Тя обаче се засилва, когато Земята (ресурсният елемент) присъстъва в Циклите на съдбата или в Годишния стълб.

Стечение на обстоятелствата или съдба

Сега, някои хора биха казали, че Моника Люински е една опортюнистка. Една млада жена, която чисто и просто се е възползвала от чара си, както и от плейбойската природа на Бил Клинтън. С други думи, това е един изолиран случай, който е възникнал не толкова заради хороскопите на двамата. По-скоро, случилото се е заради факта, че по това време въпросният мъж е заемал на една от най-властимащите позиции в света, с всичките облаги, които произлизат от нея. По принцип подобно твърдение не би трябвало да се отхвърля просто така. За да е вярно то обаче, това би означавало, че нито Бил Клинтън, нито особено Моника Люински не са имали проблеми във любовния си живот досега, или след въпросната им скрита връзка. Истината е, че и двамата са имали проблеми в любовния си живот и преди това, и след въпросната им връзка.

Отговорът на този въпрос е лесен когато човек има астрологично познание. Той се крие в рожденото обещание на въпросните хора. Моника Люински е имала връзка с женен мъж преди аферата с Клинтън. След това е имала  тайна връзка със служител от Пентагона. Дори се е оказало, че този служител е излизал с други жени по това време, а Моника не е знаела за това. Когато разбрала, решила да го напусне, но разбрала, че е бременна от него. В последствие тя направила аборт заради Бил Клинтън.

С други думи, понеже Моника Люински има хороскоп, нараняващ партньора, вероятността любовният й живот да й носи мъка и нещастие е огромна. Не само това, а тя наврежда и на партньорите си, въпреки че намерението й не е такова.

Случаят Бил Клинтън и Паула Джоунс, сравнен с този на Моника Люински

Има любопитен факт, който повечето от вас може би не знаят. Става дума, че Бил Клинтън е обвинен и съден за сексуален тормоз от американската служителка на щата Арканзас, Паула Джоунс/Paula Jones (щатът, на който Клинтън е бил губернатор). Въпросната случка става на 8-ми май 1991 година. Съдебният процес започва през 1997 година, тоест преди този на Моника Люински.

Разбира се, възниква логичният въпрос защо Паула Джоунс не е причинила такива щети на Клинтън както Моника Люински? Отговорът на този въпрос е комплексен, понеже засега съдбите на 3-ма човека. В допълнение, а става дума за активиране/тайминг на рожденото обещание на съответните хороскопи. Не само това, а става дума и за степента на видност на въпросните хороскопи.

Ето рождената карта на Паула Джоунс (жена, родена на 17 септември 1966г. час на раждане неизвестен) по метода на Четирите стълба на съдбата, без Циклите на съдбата:

хороскопът на Паула Джоунс

Веднага се забелязват, че и трите Земни клона са съствени от звезди Прасковен цвят, като Заекът е личната такава звезда за Паула и се намира в Стълба на партньорите/брака. Звездите Прасковен цвят даряват с харизма, харесване от обществото, романтични нагласи и т.н.. Смисълът е, че ако звездите са неблагоприятни елементи, човек ще има проблеми с любовния си живот. Още повече, Петелът прави опозиция на Заека, което наранява любовния живот на Паула Джоунс. Степента на това нараняване зависи от това дали полезен или вреден елемент е замесен. В крайна сметка и Паула Джоунс преживява нещастие и страдание в любовния си живот, като шумотевицата около случая с Клинтън допринася до развод със съпруга й още преди края на делото.

Причината Люински да причини такива проблеми на Клинтън е не само, защото той е президент по това време.  Нейният хороскоп е с конфигурацията нараняване на съпруга/партньора и е по-виден/от по-висок ранг от този на Паула Джоунс. Що касае това защо толкова се „раздуха” случая на Люински, а не на Джоунс, отговорът лежи и във факта, че и Люински има звездата Прасковен цвят (Конят), като при нея той е от външната част на хороскопа (докато при Паула само Заекът е от външната част и той получава сблъсък, тоест е крайно отслабен).

Искам да добавя, че в резултат на целия този стрес, Моника Люински изстрадва много. Тя дори напуска родината си САЩ. 20 години след скандала, тя още не може да се радва на щастлива любовна връзка (не се знае дори въобще е имала любовна връзка). Съответно, няма и деца.

Контекст на тази астрологична конфигурация

Някои жени в Азия, когато разберат, че имат хороскоп, нараняващ съпруга избират въобще да не се омъжват. Отново, степента на тази конфигурация варира в отделните хороскопи. В крайна сметка в Четирите стълба на съдбата има над 1 милион възможни вариации.

Искам да обърна внимание, че китайската култура е силно патриархална/маскулинистична. Китайската Астрология е рожба на тази култура. Мисълта ми е, че се подчертава как с хороскоп, нараняващ съпруга жената непряко наранява съпруга си. Не се говори обаче доколко самата жена страда от подобна конфигурация, а това е много важно. Познавам жени с такава конфигурация, които макар да имат връзки (в някои случаи голям брой), са нещастни. Някои от тях нямат и деца.

Заключение

В заключение, означава ли това, че в случай, че се окаже, че имате хороскоп, нараняващ съпруга/партньора, любовният ви живот ще бъде нещастен? Не на всяка цена!  Има изключения от правилата, но те са комплексни, вземат предвид хороскопите и на двамата партньори и не са предмет на тази статия.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *