хороскоп Прасковен цвят s

Хороскоп Прасковен цвят в китайската Астрология

Тази статия има за цел да обясни какво е хороскоп Прасковен цвят в китайската Астрология, както и да илюстрира тази конфигурация с карти на реални хора.

Какво е хороскоп Прасковен цвят

Това е конфигурация в Четирите стълба на съдбата, при която поне 3 от четирите стълба (годината, месецът, денят или часът) съдържат кардиналните зодии, а именно:

Плъх/子/Zi

Заек/卯/Mao

Кон/午/Wu

Петел/酉/You

 

хороскоп Прасковен цвят

 

Тези 4 зодии са наричат кардинални, защото съдържат най-чистата енергия от съответния елемент:

Плъхът е чиста Вода

Заекът е чисто Дърво

Конят е Огън и Земя

Петелът е чист Метал

Друга причина да се наричат кардинални е, че заемат четирите основни посоки на компаса:

Плъхът е север

Заекът е изток

Конят е юг

Петелът е запад

Специална бележка:

Както съм писал преди, в Четирите стълба на съдбата отделните хороскопи се причисляват към отделни категории с отделни имена. Съществуват над 20 категории. От преведените китайски източници, които съм чел и изучавал, не съм попадал на такава с това име (макар че има категория с 2 Коня и 1 Плъх или 2 Плъха и 1 Кон)

С други думи, едва ли ще срещнете това наименование на хороскоп у друг астролог.

Защо наричам тази конфигурация по този начин

Тези 4 зодии (Плъхът, Заекът, Конят и Петелът) са наричани по този начин, тъй като те представляват звездата с това име. Прасковен цвят е една от най-известните звезди в китайската Астрология. Тя дарява с харизма, сексапил, дар слово, романтична натура, хора, които обичат поезия, музика, рисуване, разходки и прочие. Ако е наранена, ако е вреден елелемент или ако е от външната част на хороскопа, човек има склонност лесно да се изкушава и да излиза много навън и прочие.

Хората с хороскоп Прасковен цвят са много успешни в професионален план и/или много богати

Причината да споделя тази статия е моят опит с подобни карти. Забелязъл съм, че голяма част от хората, които имат хороскоп Прасковен цвят са много успешни в професионален план и/или много богати. Съответно, не съм чел никой друг астролог да е забелязал подобно нещо. Заедно с това, някои имат по няколко брака (все пак звездите са Прасковен цвят).

Искам дори да отбележа, че на някои от тези хора не им знам часът на раждане. Въпреки това, конфигурацията е налице, тъй като годината, месецът и денят са съставени само от въпросните кардинални зодии:

Пример 1 – Брад Пит

 

хороскопът на Брад Пит

 

Брад Пит е световно известен актьор, мултимилионер, печелил едни от най-престижните награди, един от най-сексапилните мъже и прочие. Както се вижда, 3 от четирите стълба съдържат кардинални зодии.

 

Пример 2 – Натали Портман

 

хороскопът на Натали Портман

 

Натали Портман е също световно известна актриса, мултимилионер, печелила е и е била номинирана за едни от най-престижните награди в киното. Също е в класациите за най-красиви или сексапилни жени. Часът й на раждане е неизвестен, но 3 от четирите стълба са заети от кардинални зодии.

 

Пример 3 – Бионсе

 

хороскопът на Бионсе

 

Бионсе е световно известна певица, изпълнител и прочие. Отново, тя е мултимилионер, печелила е и е била номинирана за едни от най-престижните награди в музиката и така нататък.

Бележка: Бионсе е родена в Сивата област, но верният й хороскоп е именно този – който е по лунния календар. В моята статия “Какво е китайска Астрология” съм дал безплатни калкулатори, така че всеки може да си изчисли хороскопа по метода Четирите стълба на съдбата и по слънчевия, и по лунния календар и да види дали има разлика. Ако има, значи е роден в Сивата област. Единият от калкулаторите дори е на български език.

Забележете, че хороскопът й е съставен от 3 Петела. Часът на раждане на Бионсе не е толкова надежден и затова не съм го използвал. Иначе, според дадената информация, би бил този на Ян Металния Дракон.

Хороскопи Прасковен цвят на хора, които не са световно известни

За да не каже някой, че камо ли не подбирам само световно известни хора, след като съм открил, че в хороскопите им я има тази конфигурация, ще дам 4 примера, които не са световно известни. Въпросните хора нито са до такава степен в светлината на прожекторите, като някои от тях изобщо не са.

Ще бъда съвсем кратък, пазейки самоличността на тези хора.

Пример 4 – мултимилионер

 

примерен хороскоп Прасковен цвят

 

Човек, който е започнал реално от нищото, който е рискувал много, доказал се е по безспорен начин и е преуспял, ставайки мултимилионер, имащ най-различни бизнеси, голям бохем. Тук имаме 3 от 4 кардинални зодии.

 

Пример 5 – успешен мениджър

 

хороскоп Прасковен цвят 3

 

Човек, работещ все на мениджърски длъжности, със стандард над-средния, голям бохем, романтик и женкар (Заекът е звездата Прасковен цвят в картата му и е във външната част на хороскопа). Тук имаме 4 от 4 кардинални зодии.

 

Пример 6 – заможен човек

 

хороскоп Прасковен цвят 2

 

Човек, започнал от нулата, пробивен, запознал се с влиятелни хора, рискуващ много, работохолик. Има няколко бизнеса. И тук имаме 4 от 4 кардинални зодии.

 

Пример 7 – човек, работещ на по-рядка длъжност

 

хороскоп Прасковен цвят 4

 

Наскоро ми дадоха този хороскоп. Планирах да напиша настоящата статия от известно време и когато видях тази карта, се подсетих за това.

Този човек е с над средния стандарт на живот, започнал е от нулата и работи на по-рядка длъжност. Ще кажа само, че борави с колосални активи и суми. Отново имаме 3 от 4 кардинални зодии.

Заключение относно хороскоп Прасковен цвят

Важно е да се има предвид, че това е само една конфигурация. Има множество конфигурации в китайската Астрология. Трябва да се разчете целият хороскоп, да му се определи структурата и прочие. Тоест, не може да се разчита, че като забележите това положение и човекът с този хороскоп на всяка цена ще е успешен професионално или много богат.

Хороскопът на Брад Пит е Доминантен (специална категория). Тези на Натали Портман и Бионсе са друг тип карта, но също са специална категория. В допълнение, някои от тези карти съдържат индикации за видност, други имат комбинации между Небесните стволчета и прочие.

Няколко китайски императори също имат хороскоп Прасковен цвят и са били големи романтици, калиграфи, обичащи поезията и прочие.

За да бъда изчерпателен ще кажа, че съм виждал хороскопи Прасковен цвят у алкохолици или у хора, изстрадали сексуално насилие. Това е валидно особено когато имаме сблъсък + унищожаване или сблъсък + наказване между зодиите/Земните клони. 

Казвайки това, идеята е, че е препоръчително да се гледа за хороскоп Прасковен цвят, защото не се получава толкова често, а резултатите твърде често се открояват.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *