Изчисляване на продължителността на живота с Астрология

През последните 6-7 години доста индивиди са се свързвали с мен с въпроси за изчисляване на продължителостта на живота с Астрология. Хора от Югоизточен Китай, Индия, Южна Африка, различни части на Европа и САЩ, измежду други, са ми писали да ме питат за подробности относно моите умения за определяне на продължителността живота с Астрология.

Не всеки вид Астрология може да изчислява дължината на живота

Много пъти съм писал за това: Астрологията е разделена на различни типове и клонове. Не всички от тях всъщност могат на постоянна база да изчисляват продължителността на живота. Няма как да се извърши изчисление на продължителността на живота с Астрология от съвременната епоха. Тя никога не е била създадена да прави това. На нея й липсват и техниките, и философията зад тях.

Индийската Астрология (мога само да коментирам за клона Парашара, който съм изучавал) може да определя продължителността на живота. Разбира се, много зависи от уменията и обучението на въпросния астролог. Казвайки това обаче, аз намирам Джиотиш за неудовлетворителна в предоставянето на постоянни резултати за точно предсказване на смъртта. Дашите Вимшотари и транзитите не са достатъчни според моя опит, за да изчисляват надеждно дължината на живота. Ако се комбинира с Джаймини и/или персо-арабската (Таджака), тогава бих бил по-уверен.

Що касае китайската Астрология, въпреки че съм изучавал Zi Wei Dou Shu (Императорска Астрология) за известно време, мога единствено да говоря за клона Четирите стълба на съдбата. Проверявал съм точността му със стотици хороскопи и съм много впечатлен. 4-те Стълба на съдбата обаче не е самодостатъчен и достатъчно надежден сам по себе си в изчисляването на продължителността на живота. Докато с лекота мога да покажа 20-30 или повече рождени карти, където смъртта лесно се вижда с този метод и следователно може да се предскаже, мога да покажа по-голям брой китайски хороскопи, където не е така. Обяснявайки защо това се случва не е целта на тази статия.

Това, което мога да кажа е, че поради изключителното различната природа на китайската астрологична система, включвайки Четирите стълба на съдбата към древната западна Астрология, и подчинявайки я на нея, е най-добрата комбинация, на която съм попадал за определяне дължината на живота.

Има множество древни астрологични техники за определяне на продължителността на живота

Тъй като блогът ми е основно за древна западна Астрология, написал съм достатъчно статии за предсказването на смъртта и изчисляването на продължителността на живота. Това, което читателите трябва да знаят е, че съществуват много системи за определянето на продължителността на живота в този клон. Аз съм един от много малкото сериозни практикуващи в света, който е посветил години в изучаването и овладяването, доколкото е възможно, на всичките запазени системи. Мога с лекота да приложа поне 9 различни древни астрологически техники за изчисляване дължината на живота.

Изчисляване на продължителността на живота с Астрология

Обичайните благодарности към сайта и автора на безплатната картинка:

https://pixabay.com/photos/sunset-afternoon-eventide-sol-sky-535450/

Защо е опасно да се знае малко Астрология когато става дума за предсказване на смърт

Някои от хората, които са ми писали по текущате тема, притежават известно астрологическо знание. Проблемът, както съм писал, е, че Астрологията е наистина трудна. Като такава, имайки малко знание, може всъщност да постави въпросният човек в неизгодно положение. Тези хора имат тези частички знание или съвременни допускания относно древния астрологичен клон. Съответно, те (грешно) вярват, че имат хороскоп, който обещава кратък живот. Те базират това на някои правила, които само частично са учили и за които не знаят изключенията. Или обратното. Те (грешно) вярват, че хороскопът им вещае дълъг живот, но искат да проверят дали това е вярно. Техните астрологични вярвания са основани на грешни заключения.

Да навляза в конкретика, добротворните планети не винаги имат способността да предпазват живота. Също, злосторните планети не винаги имат способността да отрязват/унищожават живота. Съществуват много правила и изключения към горните. Астрологът трябва да е добре обучен в древните методи, за да ги схване. Дори и да го направи обаче, тези фактори, които трябва да се отчетат, са само част от пъзела. Мога да покажа хороскопи, в които всъщност добротворните планети, или Слънцето, или Луната, убиват.

Мога също да покажа хороскопи, в които злосторните планети не убиват. Астрологията е трудна за научаване. Защо? Защото в този случай тя предимно се занимава с премерване нивото на жизненост, което човек притежава. А това е много коварна работа. Някои фактори показват, че роденият ще е близко до смъртта много пъти и все пак ще оживее. Други пък показват, че даден човек ще е като цял здрав/здрава и все пак смъртта им ще е внезапна, и т.н..

Астрологията е гигантска

Многократно съм споменавал в статиите ми, че Астрологията е гигантска. Тя съдъжа милиони или повече възможни рождени конфигурации/ диспозициота/хороскопни конфигурации. Целта на опитния и посветилия се практикуващ е да започне да ги разпознава и да ги категоризира. Някои от тях са директно много трудни; други изглеждат средни, но се оказват накрая, че са трудни; други изглеждат трудни, но се оказват накрая средни; други са средни и си остават средни по трудност; други са по-лесни и си остават такива. Това е един много труден и времеемък процес, който със сигурност не е за всеки. Отнема няколко седмици интезивен труд, за да се извършат всичките астрологични изчисления за определянето на продължителността на живота за един единствен хороскоп.

Покритие зад писането по темата, а не само трикове заради интернет оптимизация

Друг важен фактор е, че всъщност за да се предлагат астрологични услуги за определяне дължината на живота, астрологът трябва също да е добре обучен в правенето на ректификация на хороскопа. Има много случаи, в които времето на раждане в даден хороскоп е с отклонение от минути, часове или е изцяло неизвестно. Освен ако практикуващият не умее точно и на постоянна база да го възстановява с Астрология, той/тя не може да се постави в позиция, от която да се занимава с изчисляване на продължителността на живота. Аз съм един от малкото астролози в света, който предлага услуги на ректификация, когато времето на раждане е изцяло неизвестно.

За разлика от много, много сайтове на запад и на изток, които само споменават „изчисляване продължителността на живота с астрология”, определяне дължина на живота с астрология” и прочие, но не съдържат никакъв сериозен материал по темата, а пишат тези описания и тагове заради оптимизиране с интернет търсачките, всеки може да провери статиите, които съм споделил по темата през годините. По този начин, ще може да сравни колко други астролози не само предлагат такава изчерпателност и дълбочина в техните материали, а всъщност предлагат услуги за изчисляване продължителността на живота с Астрология.

Това са моите астрологични аргументи за предлагането на услуги за изчисляването на дължината на живота.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *