За и против ваксината срещу covid 19 s

За или против “ваксината срещу covid 19” – размисъл от гледна точка на ценностите и морала

Съдържание

Тази статия има за цел да предостави един по-различен поглед на въпроса за или против “ваксината срещу covid 19”. Не възнамерявам да давам мненията и ценния личен опит на топ лекари в България или Запад, или експертните мнения на професори и специалисти по вирусология, имунология, нобелови лауреати и прочие. Не искам и да наблъсквам статията с резензирана научна информация, числа и прочие. Ще разглеждам нещата от ежедневна гледна точка, като говоря от личен опит, както и със снимки, лични истории, линкове и факти. Целта ми е да ви провокирам да разгледате ситуацията от малко по-друг ъгъл.

За или против “ваксината срещу covid 19″

Много е важно да разберете как всъщност работят нещата в тази реалност. А то е много различно от начина, по който изглежда, че работят.

ВСИЧКО е бизнес. Какво имам предвид под това? Всичко е вземане-даване с определени хора, институции или корпорации относно определени продукти или услуги.

Винаги има 2 страни. Макар да може да изглежда, че едната е далеч по-влиятелна, силна, богата, че притежава “държавна принуда”, тя има нужда от вашето съгласие, за да се сключи сделката. Без вашето съгласие, доброволно дадено, няма как да се извърши “изпълнението на услугата”.

“Какво общо има това с ваксините срещу ковид 19”, навярно се питате? Ами, много. Защо? Защото самата “ваксина срещу covid 19” е бизнес оферта. И това е в първото изречение на листовката на Moderna на английски език. Не знам дали е така в България. Признавам, че не ми се четоха 31 страници листовка, за да разбера. 😀 Ето текстът за Щатите и/или Канада:

Moderna vaccine is an offer

Така че, когато се премахнат всякакви опити за насаждане на страх, и когато се стигне до същността на въпроса, ситуацията касае предлагане и приемане на продукт. И когато стъпите на тази основа, започва да става интересно. Защо? Защото вече имате богат опит и отправна точка, на които да стъпите, когато правите бизнес. В случая – когато решавате за себе си дали сте за или против “ваксината срещу covid 19”.

Ще илюстирам с 3 реални пресни примера от живота ми, но нека преди това съвсем набързо разгледам ключовите фактори за правене на бизнес.

Ключови фактори за правене на бизнес с даден човек, фирма или корпорация

Когато прави бизнес с даден човек или фирма, всеки има определени изисквания, които трябва да бъдат изпълнени. Макар хората да са различни по природа и да има различия в този списък, смятам, че е достатъчно надежден като основа за приемане на нечия оферта и правене на бизнес. Ето три от най-ключовите фактора:

  • Репутацията или по-скоро моралът на продавача;
  • Качеството на продукта или услугата, предлагана от продавача;
  • Обслужването на купувача веднъж след като е извършена сделката.

Насочвам се към пример 1 за бизнес оферта.

Оферта 1: суров шам фъстък от Гърция

Много обичам ядки. Една от любимите ми е шам фъстъкът. За съжаление, през последните години масово изчезна предлаганият от Иран, от който си купувах доста години. Предлага се от САЩ, а той е доста по-голям като форма и имам съмнения, че е ГМО. Понеже продавачите няма да го напишат това, а и не съм сигурен дали го знаят, аз си търся от други държави. Опитвал съм от Турция и от Гърция. Та наскоро открих онлайн продавач, който продава суров шам фъстък от Гърция. Обадих му се по телефона и поговорихме, за да разбера повече за продукта му. Човекът беше културен и възпитан, обясни ми, че е бил в чужбина и бил повлиян от положителните западни ценности за правене на бизнес, за обръщане на внимание на клиента, за обслужване, за дълготрайни взаимоотношения и прочие. Отговори ми на въпросите и даже заяви, че ако не ми харесат ядките (поръчах си и още 2 вида ядки) мога да ги върна и ще ми върне парите.

Дадох му данните си и се разбрахме да ми се обади като ги прати, за да не се разкарвам в студеното време. Не ми се обади. Отидох да си взема ядките след 2 дни и ми беше пратил 2 вида ядки, но не и шам фъстъкът. Разбираемо бях разочарован от пропуска и от това, че не ми се обади. Обадих му се да му кажа, че съм ги взел, но че ми го няма шам фъстъкът (не ме беше таксувал за него). Извини се и каза, че ако искам ще ми го прати за своя сметка, като само ще си платя за самите ядки – както беше първоначалната поръчка. Реших да изчакам. След няколко седмици поръчах отново други ядки и му напомних за обещанието му за безплатна доставка за шам фъстъка. Той потвърди и действително ми изпрати първоначално поръчания 1 кг, като пое доставката.

 

надежден и грижовен продавач на шам фъстък

Ето реалните ядки, които държах в ръцете си, които опитах и които имах възможност да върна ако качеството им не беше такова, каквото твърди продавачът. Както се вижда, точно 1кг са.

В допълнение, след като направих на въпрос факта, че продавачът не ми се обади да ми каже, че ми ги е пратил, на следващия път той ми се обади. Останах доволен от ядките, продавачът си спазваше думата, бях доволен и от обслужването. Съответно поръчах за трети път от него, 4 вида ядки този път, и той отново ми се обади да ми каже, че ги е пратил и на следващия ден ще са при мен.

Показвам и разказвам всичко това, за да видите прозрачността на провеждането на бизнеса. Разговорът ни стана по телефона и няма как да го покажа. Ако беше под формата на чат, щях да го покажа. Това е много важно, защото е доказателство за нечии думи и дела.

Оферта 2: книга, поръчана от Англия

Много обичам да чета книги. Обожавам процеса на търсене на информация, която ме отвежда до друга информация, за която не съм знаел и чрез която си разширявам хоризонтите и уменията.

Поръчах си книга от британския ebay и се получи проблем. Книгата беше описана като чисто нова, а като дойде веднага се видя, че не е. Даже имаше писано по нея с молив. Разбираемо се издразних и писах съобщение на жената – продавач, от която досега не бях купувал. Приложих и сканирана страница, за да й покажа, че действително книгата не е нова.

Това, което последва, смело мога да кажа, е нещо, което реално всеки път е следвало, когато съм имал проблем с продавач от Запад. Човешкото същество отсреща (а не дадена корпорация) се извини и ми предложи варианти. Прикачавам пълната комуникация, която взех от моя профил. Най-първото съобщение е най-долу, така че четете отдолу нагоре.

 

 

 

Ще преведа ключовото съобщение на жената-продавач:

“Уважаеми Алекс, изненадана съм, че откри книгата в такова използвано състояние. Както ще видиш от рейтингите на други купувачи, продавам от близо двайсет години с добри рейтинги. Съжалявам, че звучи от теб като че ли нарочно съм те измамила, отколкото по възможност да съм направила грешка, когато аз всъщност много внимавам с всички мои артикули, проверявам ги внимателно и ги описвам изцяло и по честен начин. Изброих <книгата> Ecstatic Postures като нова, тъй като никога не съм я чела или изпозвала, и тъй като си помислих, че съм я купила като нова, не ми хрумна да проверя страниците. Като извинение ти предлагам два варианта. Или ми я връщаш като втора класа и ще ти възстановя разходите и стойността на книгата, или съм склонна да ти върна 2.50 Британски лири, за да компенсирам грешката си. С уважение, Синтия.”

Приех извинението на продавача и приех 2.50 Британски лири. Жената дори ме посъветва да проверявам профилите на продавачите, от които искам да купувам/да правя бизнес. Благодарих й и й оставих максимално добър рейтинг, именно заради искреното и грижовно отношение на човешко същество срещу човешко същество.

Отново, прикачих с пълни подробности, за да видите прозрачността на извършения бизнес. След демонстрираното отношение и надеждност, определено бих купил от този продавач отново.

Оферта 3: поръчване на книги от България

Майка ми обича да чете любовни романи. Избра си 3 книги и ме помоли да й ги поръчам онлайн. Поръчвал съм й доста книги от сайта knizhen pazar и винаги съм оставал доволен от различните продавачи. Поръчвал съм и за себе си и съм нямал проблеми.

Е този път попаднах на книжар, който чисто и просто не знам как да опиша. Хората продават книги на определена цена, която те са си избрали. Аз се съгласявам на тази цена, приемам офертата им и си поръчвам продуктите им, които разбира се си заплащам, както и доставката – най-нормалното нещо на света. Е да, но не и с щанд “Буквите” в сайта книжен пазар. Не препоръчвам този търговец! След като този тарикат от София ме размотаваше дни наред, след като не си вдигаше телефона, трябваше да се обърна към Администратора на сайта knizhen pazar.

Прикачвам сниманото съобщение от профила ми:

Администраторът се намеси и проблемът се разреши за 1 ден. А преди това бях разиграван дни наред. Респект и благодарности към него/нея.

Отново, прикачих всичко, за да видите сами как беше извършен бизнесът.

Ценностите на едноличните търговци

Цитираният по-горе начин на правене на бизнес касае човешки същества, работещи като еднолични търговци. Те не са мултимилионери или милиардери.

Те са хора, които ежедневно работят с други хора и които обслужват клиенти.

Те не могат да си позволят пренебрежително отношение, некачествени стоки или услуги, некоректност. Защото всичко е “черно на бяло”.

Защото ще го “отнесат” дисциплинарно или съдебно, когато постъпят по този начин.

Защото репутацията им ще се срине, в резултат на което ще претърпят огромни загуби и сигурно ще фалират.

И дума не може да става  за измама, подкупване, изнудване, принуда, нанасяне на щета и прочие.

Разбира се, не твърдя, че “всички” еднолични търговци са “цветя”. Но разбирате какво имам предвид, особено като се контрастира с ценностите на корпорациите.

Разглеждане на ценностите на корпорациите, предлагащи бизнес офертата, известна като “ваксина срещу covid 19”

Ако Бил Гейтс е замесен по какъвто и да било начин, с която и да е от тези корпорации, произвеждащи тези неща, тогава не виждам смисъл да разглеждам този въпрос. Евгеникът Бил Гейтс е може би най-големият престъпник в историята. И това е особено валидно като се вземе предвид, че живеем в мирни времена. Това същество пряко е отговорно за смъртта на десетки хиляди хора. Неговите ваксини преднамерено са осакатили стотици хиляди деца. Ваксините на Бил Гейтс преднамерено са направили бездетни стотици хиляди жени в Африка и Азия.

Превеждам буквално какво Бил Гейтс заяви публично на презентация за Ted през февруари 2010г.:

“Има 6.8 млрд. души в света днес. Тази цифра се е насочила към 9 милиарда. Ако свършим наистина страхотна работа с нови ваксини, здравеопазване, здравни услуги по репродукция, можем да намалим това с може би 10-15 процента.”

“Намаляване на световното население” означава, че това същество с името Бил Гейтс планира да убие между 700 милиона и 1 милиард души. Това е 2 или 3 пъти цялото население на САЩ. Или цялото население на Европа, + евентуално Турция, Канада, Австралия, Нова Зеландия и прочие. Отново, той публично заяви това преди 11 години. За някои хора незнаещи тези факти, това може да звучи прекалено. Напомням, че става дума за ценности и морал. Ако у дадено същество тези качества са изтрити или реално унищожени, тогава той/тя не разполага със “спирачката”, наречена емпатия и усещане на емоционалните ефекти от своите действия. Изненада ли е тогава, че сатанинското същество с името Бил Гейтс е посещавало острова на педофила Джефри Епщайн много пъти? На острова на Епщайн са изнасилвани и брутално измъчвани и убивани множество деца. Там са присъствали много други същества от т. нар. “елит”, които също работят активно за или подкрепят ваксинирането и чипирането на целия свят.

Но всичко това не е достатъчно за Бил Гейтс. Той официално има проект, с който планира да затъмни Слънцето, източникът на живот. Ако не бъде спрян, това ще доведе до убиване на посевите, масов глад (неслучайно, педофилската и сатанинска организация ООН официално предупреди човечеството да се готви за библейски глад).

Ако след написаното по-горе смятате, че Бил Гейтс искрено иска да ви помогне в здравословен план, тогава може би е разумно да приемете офертата, наречена “ваксина срещу covid 19”. Някои хора ще контрират, че Бил Гейтс не е замесен в абсолютно всички корпорации, работещи върху и предлагащи “ваксина срещу ковид 19”. Напълно е възможно. Все пак, аз видях доста връзки обаче.

Но нека да речем, че има корпорации, чиито имат чисти помисли и чиито изпълнителни директори истински ги е грижа за хората. Pfizer не е една от тях.

Пфайзер е глобена с 60 милиона щатски долара за корупция в Източна Европа и Азия още през 2012г.

В тази статия на вестник “Капитал”, още през 2012г., Пфайзер е глобена с 60 милиона щатски долара за корупция в Източна Европа и Азия. Да, подкупвали са и българи, както пише в статията. Моята ценностна система ми казва да нямам вземане-даване с корпорации с такъв морал. Не бих приел офертата на Pfizer да правя бизнес с тях. А вие?

Но има и други корпорации, предлагащи “ваксина срещу ковид 19”. Да приемем, че тяхната репутация е читава. Преди да направим тогава обаче, искам да добавя нещо, което научих от американците Ty и Charlene Bollinger.  Te са жестоко цензурирани за предоставяне на истинска информация  за рака и ваксините. Имат и страхотна статия за Бил Гейтс. Оказва се, че от всички възможни индустрии, най-голямото лоби във Вашингтон, САЩ е на…..фармацевтичната индустрия.

Та ако репутацията е читава, нека разгледаме следващия ключов фактор в списъка – качеството на продукта, предлаган от продавача.

Качеството на продукта, предлаган от продавачите на “ваксини”

ВНИМАНИЕ! Тук не става въпрос за неизпратен 1 кг шам фъстък. Не става и въпрос за използвана книга или за неизпратена книга. Тук става въпрос за вашия живот!

Какво може да се каже за качеството на продукта, когато здрави млади хора и такива на средна възраст умряха в жестоки мъки по време на клиничните изпитания на “ваксината срещу ковид 19”?!

Хора, на които им изсъхнаха бъбреците!

Хора, които получиха възпаление на гръбначния мозък!

И тук дори не говоря за хората, които изживяха ужасни странични ефекти от така наречената “ваксина”.

Но нека повЕрваме на корпорациите. Нека повЕрваме, че те някакси са ползвали машина на времето и са подобрили “ваксината” след фиаското с клиничните изпитания и тя вече е станала с много по-малко странични ефекти и че няма да води до смъртта на взелите я. Нека гласуваме вот на доверие на тези корпорации. Нека повярваме на подобна прослойка от хора, най-богатите от които увеличиха богатството си с 500 милиарда щатски долара за няма и 1 година!

Само тези 8 на снимката, измежду които е и Гейтс, са забогатяли общо с над 400 милиарда долара за няма и 1 година. Да живее кризата! Ето защо на китайски думата за “криза” означава и “благоприятна възможност”.

Та нека приемем, че лицата в корпорациите са заделили нещо от печалбите си и са инвестирали здраво, за да направят безопасна иРНК “ваксината” – продуктът, който никога не би получил разрешително в нормална обстановка и който за над 15 години не можаха да направят да работи безопасно в тестове с животни. Тестове, които удобно пропуснаха сега.

 

против ваксинaта срещу covid 19

Все пак толкова много хора, измежду тях и лекари, спортисти и прочие изразиха желание да са на предните редици и да покажат колко безопасни са “ваксиниите срещу ковид 19”.

Какво последва?

Всяка седмица умират множество хора в най-различни държави по света!

Прочетете сами от този линк – Щети от ваксината срещу covid 19, който съдържа преводите на български на заглавия на десетки линкове на чужди езици. Натиснете “прочетете повече”, за да ви покаже целия материал.

Безпрецедентната цензура в човешката история

Това ме отвежда на следващия проблем с ценностите на тези корпорации. И той е зачитането на истината. Първо твърдиш, че цензурираш непроверената информация. За протокола, дори и да е грешна, това нарушава основното право на хората на свобода на изразяването. Ако някой е получил щета, тогава той/тя може да осъди човека, заради който е получил реална щета. Но тук се крие нещо повече.

Защото после се започна с цензурата на топ лекари. Да не би да искате да ми кажете, вие тарикати от фейсбук, ютюб/гугъл, туитър, инстаграм, амазон и сума ти други, че вашите служители, проверяващи за факти, знаят повече от професионалистите? Та вие цензурирахте десетките топ лекари на САЩ, които за своето излъчване на живо от Вашингтон събраха 18 милиона гледания за около 1 ден!

Та вие цензурирахте бившия вицепрезидент на Pfizer д-р Майк Идън, и то повече от веднъж, след като той обясни, че “ваксината срещу ковид 19” причинява стерилизация на жените. Няма да ми стигне мястото ако тръгна да изброявам и описвам колко много други експерти и професионалисти цензузирахте.

Та вие изтрихте стотици хиляди видеа и стотици или хиляди канали и акаунти, които противоречат на вашата “истина”. Youtube дори официално обяви през октомври 2020г, че ще трие всяко едно видео, което противоречи на официалната версия, разпространявана от т. нар. организация, известна като “Световната здравна организация”, контролирана и спонсорирана в най-голяма степен от съществото Бил Гейтс. По този начин, комунистите-технократи получиха власт да цензурират за каквато Сталин или Мао Дзедун са можели само да си мечтаят!

Не е нужно да се казва, че ако даден човек е уверен в това, което казва, тогава той е готов винаги да го защити като си представи аргументите. Не само това, той е открит да изслуша другата страна и да види дали няма нещо, което може да научи от нея. Няма всезнаещи хора. Но това, което виждаме през последната 1 година е цензура и контрол какъвто досега не е имало.

За да бъда точен, това се случва от години, но сега придоби глобални размери. Но винаги е имало таргетирани хора. Страхотен пример за това е великият английски изследовател и писател Дейвид Айк. Преди няколко години, той щеше да ходи на поредното си турне по света, за да изнася многочасови презентации пред хиляди хора в различни градове и държави. Щеше да ходи в Австралия и да говори истината за ваксините. Австралия има(ше) репутацията на най-желаната страна за живеене и на най-демократичната такава, чиито жители можеха да пътуват до почти всички страни в света без виза. Това го знам лично от българин, който си остави замиращия бизнес тук и емигрира за Австралия преди 2 години. Та, за да спрат Дейвид Айк на всяка цена, корпорациите оказаха такъв натиск върху Министерството на имиграцията, издававащо визи на Австралия, че министърът анулира визата на Айк и турнето му пропадна. Имаше петиции от стотици хора, но не дадоха резултат. Това е “свободата на словото” в Западния свят.

През годините, на Дейвид Айк са слагали какви ли не етикети, за да обезкуражат хората сами да проучат плодотворния му труд. В продължение на над 25 години, той оправя предизвикателства пред всеки един човек, който е готов да излезе срещу него на публичен дебат и с доказателства и факти да докаже, че Айк греши. Не само, че нито един не се е появил, а Дейвид Айк е цензуриран повече от всякога.

Това се добавя към репутацията на Биг Фарма, която произвежда тези ваксини чрез своите корпорации.

През март и април 2020 година, след като Дейвид Айк предсказа, че ще има второ и трето заключване в интервю с Brian Rose от London Real, Айк стана може би най-цензурираният човек във Великобритания. Целият му акаунт със стотици видеа му беше изтрит и в ютюб. Фейсбук също го изтри. В резултат на това, Браян Роуз събра над 1 млн щатски долара и създаде нова платформа, чрез финансиране от над 30 000 души от цял свят. Аз също добавих моя скромен принос. На тази платформа, Браян провежда дълги интервюта с едни от най-цензурираните хора на планетата. Всички видеа са безплатни! Аа да, Браян Роуз имаше фейсбук акаунт в продължение на над 10 години. По негови думи, той инвестираше в своя фейсбук акаунт по 50 000-100 000лв на месец за реклама. Изтриха го въпреки това – само защото интервюира Дейвид Айк.

Ежедневната пропаганда по целия свят и пренебрегването на доказани и безопасни алтернативи за лечение

Другият проблем с офертата, известна като “ваксина срещу covid 19”, е пропагандата. Големите масмедии станаха големи поддръжници на тази оферта. Всички “запяха” с един глас. ВСИЧКИ в ЦЕЛИЯ СВЯТ. Нещо не се връзва тук! Не се обръща внимание на продукти, спечелили нобелова награда по медицина, като витамин C, витамин D. Не се говори за имунната система. Не се говори за билки, не се говори за хомеопатия, акупунктура и  сума ти други издържали проверката на времето видове медицина. Виден български лекар и професор говориха за безопасни методи, с които са лекували стотици хора. Не им се обърна никакво внимание от правителството, не получиха никаква подрепа.

Будещото огромни опасения несъответствие между “нашите ваксини са безопасни” и “погрижихме се да не носим никаква съдебна или финансова отговорност за тях”

Всеки ден, ама всеки ден, има съобщения, статии, предавания, пресконференции, радио предавания, бюлетини, вестници, книги, в които фармацевтичната индустрия се хвали как “ваксините” й са безопасни. Как, видите ли, щом даден “авторитет” го казва, значи не трябва хората да мислят за себе си, да четат, да се ровят и да сравнят какво други цензурирани авторитети казват.

Същевременно с това, когато някой подхване въпроса какво ще стане ако се получи опасен страничен ефект, ако има опасност от осакатяване, безплодие за цял живот, ако някой човек умре, тогава се сменя темата, тогава се прибягва до лични атаки, до логически измами и други трикове. Ама чакайте малко! Вие сте трилионери, не милиардери. Вие имате технология, която е десетилетия по-напред от тази на “раята”. Вие сте тези, които твърдите, че вашите продукти са безопасни и че ХИЛЯДИТЕ+ умрели човешки същества не са умрели от тях. И същевременно с това не само, че отказвате да поемете каквато и да е съдебна или финансова отговорност, а вие, чрез подкупни политици, сте приели актове и регулации, които ви освобождават от такава. Къде е здравето на клиента? Къде е здравето на суверена?

Така, дотук нито репутацията и моралът на продавачите на “ваксини”, нито качеството на продукта им вдъхва каквото и да било доверие у тях и него. Нека разгледам третия ключов фактор – обслужването на купувача веднъж след като е извършена сделката. Може би там се представят много добре или отлично и дават признаци на подобрение.

Ами не, там е също толкова зле! Мислех само да дам линка към тази тъжна и нечовешка истинска история, но ще я преведа, защото хората трябва да разполагат с тази информация.

Обслужването на купувача веднъж след като е извършена сделката

22 декември 2020г.

“Човек, подал сигнал за нарушение, който разобличи страничните ефекти на ваксината срещу ковид 19, ударен със съдебен иск”

“40-годишен индиец е съден от Серумния институт на Индия (SII) за публично оповестяване с кървави подробности за ужасяващите странични ефекти, които е изпитал след ваксинация срещу коронавируса на Ухан (COVID-19).

Мъжът е участвал в клинично изпитване за експериментална ваксина срещу COVID-19, когато е претърпял „неврологичен и психологически” срив. Поредицата от ваксини го оставила в болницата за 15 дни, сочат доклади, осем дни от които той прекарал в интензивното отделение.

Установено е, че мъжът е страдал от остра невро-енцефалопатия, състояние, белязано от променено психическо състояние. Това го е направило “напълно дезориентиран” до такава степен, че вече не е бил в състояние да разпознава близкото си семейство и роднини, според списание Science.

Веднага след като възвърнал част от сетивата си, мъжът завел дело срещу Серумния институт на Индия (SII) за обезщетение за 676 000 долара. Той също така поискал SII незабавно да прекрати клиничното си изпитване, за да предпази други участници.

Вместо да покаже състрадание към мъжа и да приеме насериозно притесненията му, SII отвърнала с контраиск, в който се твърди, че има “злонамерена” клевета срещу корпорацията.

Освен това SII твърди, че мъжът, който е пострадал, е бил „специално информиран от медицинския екип, че усложненията, които е изстрадал, са независими от изпитването на ваксината, което е претърпял“. Невероятно е, че SII търси огромни щети на стойност 13,5 милиона щатски долара от мъжа.

„Ваксината COVISHIELD е безопасна и имуногенна“, настоява SII. „Инцидентът с доброволеца от Ченай, макар и много нещастен, по никакъв начин не беше предизвикан от ваксината, и Серумния институт на Индия е съпричастен към медицинското състояние на доброволеца.“

За да научите повече за това как експерименталните ваксини срещу коронавирус на Ухан (COVID-19) са силно опасни и безполезни от медицинска гледна точка, не забравяйте да проверите Pandemic.news.

Неумолимата алчност на Биг Фарма не знае граници

Всяка друга корпорация на Big Pharma, която извършва ваксини срещу COVID-19, предлага подобно обяснение, твърдейки, че нараняванията и смъртните случаи след ваксинация са просто съвпадение и нямат нищо общо с ваксините.

Масмедиите са съгласни и дори стигат дотам, че твърдят, че нараняванията и смъртните случаи след ваксинацията срещу COVID-19 са „доказателство“, че ваксините работят.

Индиецът, съден от SII, все още е наранен, важно е да се отбележи. Съпругата му казва, че на съпруга й му е трудно да си спомня неща, както и да си спомня как да прави някои неща.

„Дори след две седмици, прости неща като онлайн плащания … той ме моли да правя“, казва тя. “Той никога не прави това.”

„Той получи добър проект по време на пандемията; това беше американски проект, който стартира на 1 октомври. Очевидно той го загуби. Клиентите му се прибраха в държавата си заради състоянието му. Искаха работата им да бъде свършена бързо. “

Става толкова очевидно, че ваксините COVID-19 са опасни и неефективни, че дори много лекари и медицински специалисти, които иначе подкрепят ваксинацията, предупреждават хората да не се ваксинират.

Други се притесняват, че ако Биг Фарма не си признае за раняваните и убиваните от ваксините хора, тогава останалата част от „стадото“ ще реши изцяло да се откаже от ваксинацията.

„Ако ваксините са толкова безопасни, първата група, която да ги получи, трябва да бъде цялото ръководство и техните служители на компаниите производители“, пише един от коментаторите на Big League Politics.

„Второ, всеки човек в Конгреса, всеки политик, след това всеки държавен служител. Трето, всички, които желаят да участват като доброволци. След това останалите можем да вземем много информирано решение. Просто моето мнение. “

Друг призова цялото човечество да отхвърли не само ваксините срещу COVID-19, но и всички фармацевтични отрови. Новата иРНК (mRNA) технология, използвана специално във ваксините COVID-19 – можете да научите повече за иРНК на тази линк – трябва абсолютно да се избягва, защото никой не знае какво всъщност причинява в дългосрочен план.”

Край на превода.

Смятам, че тази история ще подейства доста отрезвяващо на много хора. И ако някой си мисли, че в Индия няма качество на производството и тези “ваксини” не са същите, нека знае, че въпросният институт е най-големият производител на ваксини в света.

Ето още една история, която се развива в Русия и касае руснак. На български е.

Вярвам, че и тя ще е доста полезна и образоваща. Ако някой счита, че това касае народи на Изток, където камо ли не не се придава същата стойност на живота на хората като на Запад, ами нека се поинтересува и гледа 1 минутното видео на американската чернокожа медицинска сестра. Тя реши да се “ваксинира” и само 3 дни по-късно лявата страна на лицето й пострада много в резултат на “ваксината”! Избран преведен цитат от видеото:

“Просто искам всеки да знае, че мисля, че тази ваксинация е най-лошото нещо. И не бих я дала на никого. Дори на най-лошия ми враг. Моля те, Америка, на тях не им пука за нас. Не си слагайте тази ваксинация.”

Нека също някой прочете трагичната история на един лекар във Флорида, САЩ, който също реши да се “ваксинира”. Беше здрав и жизнен човек и умря 2 седмици след това. Провежда се официално разследване, защото той беше топ фигура и смъртта му буди много въпроси.

Заключение на за или против “ваксината срещу covid 19”

Извървяхме дълъг път в тази статия. Не възнамерявах да е дългичка. Но стана така, че, поне според мен, много добре показа огромната бездна, деляща човешките същества, представляващи себе си и работещи за себе си като еднолични търговци, спрямо съществата, работещи в корпорации, чиито едничка цел е печалбата на каквато и да е цена и избягването на каквато и да е отговорност.

Като сравнение, защо държах на продавача на шам фъстък да си спази дадената дума и да ми се обажда като ми праща продукта? Защото ми обеща. Защо държах да ми прати шам фъстъка след като забрави? Защото си го бях поръчал.

Защо се оплаках от състоянието на книгата? Защото не беше описана като такава. Съответно продавачът ме компенсира и се извини.

Защо си играх да пиша съобщение до Администратора на сайта книжен пазар? Не съм за 3лв. За отношението и коректността съм. И ако там не беше дало резултат, щях да стигна до Комисията за защита на потребителя и ако трябва и по-нагоре. Това не е издребняване. Това е отстояване на елементарна реципрочност.

Моля сравнете горното с бизнес офертатата, която ни се предлага, известна като “ваксина срещу covid 19”.

Заслужава ли си тази оферта?

Ще ви “грее” ли, че е “безплатна”, ако ви причини сериозни здравословни проблеми?

Ще ви “топли” ли, че е “безплатна”, ако не можете повече да имате деца?

Ами ако загубите живота си заради тази бизнес оферта?!

Възможно е нито едно от горното да не стане. Но доколко вие сте готови да поемете този риск?

Ако има дори само теоретична възможност това да не е така, готови ли сте да платите тази ужасна цена? Не смятате ли, че трябва подробно да се информирате преди да вземете своето решение? Това означава директно да пропуснете водещите сайтове на първите поне няколко страници, които гугъл (в случай, че го ползвате) ви показва. Това означава да се информирате не от масмедиите, и в никакъв случай от водещите телевизии, а от независими учени, лекари, изследователи, сайтове, видеа, експерти, рецензирани научни статии и прочие.

В моя случай с приемането на офертите за бизнес, аз щях да пропусна да ям шам фъстък по-рано. Или да чета използвана книга. Или да загубя 3лв и малко нерви. Но аз имах възможността да подам оплакване на Администратор, да подам жалба, да подам сигнал, да заведа дело.

На кого ще можете да се оплачете във вашия случай, след като приемете офертата за бизнес и вкарате този продукт в тялото си?

Кой ще е Администраторът на сайта?

Няма статут/акт/регламент, който да ви защити.

Прочетохте сами какво стана с индийския доброволец. Прочетохте какво стана и с руския. А са млади, здрави хора.

И едно от най-важните неща: веднъж след като приемете офертата и бъдете инжектирани, не може да си промените решението и да изкарате това нещо от тялото си. Колкото и да ви се иска. Колкото и да ви боли. Колкото и да ви е некомфортно.

Може би не съм най-безпристрастният човек, който да разгледа тази ситуация. Но това е така, тъй като аз не правя бизнес със съвременната алопатична медицина. За последно ползвах продукт на тази медицина преди 22 години, когато ми се наложи да вляза в аптека и да си купя сироп. Не знам какво е болница, защото не съм боледувал през тези години. Гледам да стоя близо до Природата, да спазвам правилата й, да ям храни и пия течности, които тя дава, а не са изкуствени и създадени от човека с цел печалба и разболяване.

Всичко това ме навежда към незибежното и шокиращо, за някои поне, заключение и крайната цел на Биг Фарма. Цел, която тя сама открито си признава и чрез своите корпорации – и чрез т. нар. “Организация на обединените нации”. Тази цел е раздалечаване и впоследствие откъсване на човека от Природата. Така наречените “ваксини” нямат нищо общо с предишните ваксини. Затова ги слагам и в кавички. Те имат специална роля.

Това, което следва е най-добрата статия по темата, която съм чел.

https://www.otizvora.com/2021/01/12896/moderna-inzhektirame-vi-s-operatsionna-sistema-i-sus-softuer-na-zhivota/

Тя разглежда нещата от медицинска и технологична гледна точка, като цитира от сайтовете на самите фармацевтични корпорации. На всичкото отгоре е на български и е превеждана и писана от изключително буден и начетен човек. Задължително прочетете и коментарите.

Отивам да си хапна домашно-приготвен телешки суджук, който не съдържа никакви консерванти. От немалко години купуваме прясно заклано месо от този селски продавач и сме изключително доволни от неговата репутация, от качеството на продукта и от обслужването на купувача след като е сключена сделката.

Не сме изпитали каквито и да било странични ефекти от вкарването на продукта в нашите тела…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *